Životinja u krevetu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Qler
You are a Tiger!
Grrrr!!! You sexy beast! You're a party-goer, the life and soul! Anything goes, and its usually instigated by you. Role play, bondage, it's time to get kinky. You're passionate, energetic, raunchy and sometimes noisy! Anyone caught in your claws is gonna be walking funny for the next few days. Easy tiger!.

pih

Grrrr!!! You sexy beast! You're a party-goer, the life and soul! Anything goes, and its usually instigated by you. Role play, bondage, it's time to get kinky. You're passionate, energetic, raunchy and sometimes noisy! Anyone caught in your claws is gonna be walking funny for the next few days. Easy tiger!.

pih
- cHupjahalic@
Dobro dosao/la u moj klub.upala wrote:
sova je..te![]()
Sove, ima li vas vise?
- cHupjahalic@
... ma ja sam prezadovoljna sa fotkom.upala wrote:
e a divi kako debilno izgleda![]()
![]()
nije valjda da smo samo nas dvije ova zivotinjka
Ne moze svak biti sova, valja to zasluziti.
@macca Steta da nisi musko.
- cHupjahalic@
maccarona wrote:jest coopka ja nisam sinoc oka sklopila![]()
napokon nadjoh srodnu dusukad ono zensko
![]()
![]()
![]()
P.S. Ja se bila ponadala da je @upala musko (ti sova, upala sova
- Saian
kakav sociopat vara na ovakvim kvizovima
odoh ponovo pa da vidimo do chega je, do trenutne inspiracije
iako sam pokushavao biti iskren
koliko sam shvatio kviz treba da ocijeni "krevetni" karakter, kako ti danas mozes tvrditi da sam slag'o
, (nesto ko ona situacija "a sto je more slano? pa zato sto puno ljudi pisha u more, a pishalina je slana, aha a kako ti znas
)
- Saian
evo opet, onda pitanja nisu prava hebi ga
"You are a Tiger!
Grrrr!!! You sexy beast! You're a party-goer, the life and soul! Anything goes, and its usually instigated by you. Role play, bondage, it's time to get kinky. You're passionate, energetic, raunchy and sometimes noisy! Anyone caught in your claws is gonna be walking funny for the next few days. Easy tiger!."
al ako treba mogu ja pochet i shtelit da ispadnem kako horoskop zapovijeda
, ljudi danas valjda ne vole iznenadjenja

"You are a Tiger!
Grrrr!!! You sexy beast! You're a party-goer, the life and soul! Anything goes, and its usually instigated by you. Role play, bondage, it's time to get kinky. You're passionate, energetic, raunchy and sometimes noisy! Anyone caught in your claws is gonna be walking funny for the next few days. Easy tiger!."
al ako treba mogu ja pochet i shtelit da ispadnem kako horoskop zapovijeda
- Lace

You are a Swan!
Very committed, you know how to treat your partner well. You look after their best interests and have complete respect for them. Easy going, you like to be sociable but enjoy your partner's company. You're at your happiest when tucked up in bed with your loved one. You prefer sensual, sexy love making rather than a quick romp, that's the only way to find true pleasure and reach sexual nirvana!
- cHupjahalic@
Sto se stidis reci da si tigar?danas wrote:znam ovaj tekst
ne mozes ispasti tigar ako se ... hhmmm... pozitivno ne izjasnis o analnom seksu![]()
![]()
![]()
- cHupjahalic@
Meni tesko pada sto sam
sova.

Do sad samo zene sove, muska ni za lijeka.

Do sad samo zene sove, muska ni za lijeka.