Mr.Sojic wrote: ↑17/03/2023 13:13
mufa1 wrote: ↑17/03/2023 12:36
Ma i dok sam konzumirao alkohol, piva nije nikad bila moj izbor, pogotovo austrijske pive, osim gösser sve ostale nisu ni za k...
Jesi zadovoljan na Puntigamu? Kod mene bili neki gosti iz BiH i idemo mi ulicom, kad jedan od tih gostiju kaze- joooj jest ovdje kod vas tiho, ni na ulici se ne smije glasno pricati
Puntigam sam manje vise, znas i sam, nista posebno, al imas sve sto ti je neophodno.. u scs sam za 5 minuta, u centar west za 2-3 minuta, blizu autoput na bilo koju stranu da hoces.. eh sad, Siedlung u kojem smo je posebna priča. Mi smo jedno vrijeme gledali kuće, prije ovog ludila sa cijenama. Vjeruj sad i da ispadne nesto, razmislio bi da li bi isao iz ovog Siedlunga. Apsolutni mir i tisina, nije kraj neke prometne ceste, plus zatvoren tj ne mogu auta uci unutra, tako da su djeca sigurna 100%. Kod mene kcerka vec od 6-te godine satima se igra napolju bez da iko od nas mora bit pored nje. Komsiluk isto prva liga, vecina mlade famelije sa djecom, tako da kcerka ima jos 15-tak djece koji su generacija godinu gore-dole... Vjeruj mi, to vise vrijedi nego Penthaus u zgradi gdje su babe i dede, ili mlade svabe sa cukama..