Zid bosnjackog srama

(H)istorija/povijest Bosne i Hercegovine, regiona, itd...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

The 51st State

#301 Re: Zid bosnjackog srama

Post by The 51st State »

sto da ne, takvi i jesu sramota svakog naroda.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#302 Re: Zid bosnjackog srama

Post by JoseMujica »

u sam vrh Cerić i Zukorlić....ovo je dvojac ko onaj kalif mjesto kalifa Iznogud iz stripa

evo i Nedžad Latić skotno s kakim dilajlama ima posla

Urednik časopisa "Pan Bošnjak" Nedžad Latić, podnio je neopozivu ostavku na mjesto urednika i ogradio se od svih aktivnosti Svjetskog bošnjačkog kongresa.
"Kao jedan od osnivača Svjetskog bošnjačkog kongresa, distanciram se i ograđujem od svih aktivnosti ove institucije, odnosno svake konotacije moga imena sa organima i aktima ove institucije", istaknuo je Latić u saopćenju.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#303 Re: Zid bosnjackog srama

Post by japin_mutapi »

Woody wrote: Uf, i iznervira me ono poređenje Silvane/Zilhe i Igora/Hamze Ražnatovića - k'o biva Igor je primio islam i halal mu bilo,
igor je bio borac armije bih i dobitnik je zlatnog ljiljana i HALAL mu vazda u životu po sto puta
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#304 Re: Zid bosnjackog srama

Post by japin_mutapi »

JoseMujica wrote:u sam vrh Cerić i Zukorlić....ovo je dvojac ko onaj kalif mjesto kalifa Iznogud iz stripa

evo i Nedžad Latić skotno s kakim dilajlama ima posla

Urednik časopisa "Pan Bošnjak" Nedžad Latić, podnio je neopozivu ostavku na mjesto urednika i ogradio se od svih aktivnosti Svjetskog bošnjačkog kongresa.
"Kao jedan od osnivača Svjetskog bošnjačkog kongresa, distanciram se i ograđujem od svih aktivnosti ove institucije, odnosno svake konotacije moga imena sa organima i aktima ove institucije", istaknuo je Latić u saopćenju.
jel to latić sad dobar
JoseMujica

#305 Re: Zid bosnjackog srama

Post by JoseMujica »

nije...taj je gori pakaš od ovog dvojca...nego skonto da ga maheri istisnuše iz najnovijeg tala....nije se još rodio prevarant koji more ahmediju nadmašiti...ako se i rodi eto nam Mehdija
Gojeni H

#306 Re: Zid bosnjackog srama

Post by Gojeni H »

JoseMujica wrote:nije...taj je gori pakaš od ovog dvojca...nego skonto da ga maheri istisnuše iz najnovijeg tala....nije se još rodio prevarant koji more ahmediju nadmašiti...ako se i rodi eto nam Mehdija
Sejo, Sejo

Vjerovatno kao i mnogi koje sam sreo mislis da imas pravo da se poseres na bilo koga samo, i samo iz razloga sto si ranjeni borac i onda ti je po default-u sve oprosteno.

Ako "nije se jos rodio prevarant koji more ahmediju nadmasiti" nije govor mrznje, onda ne znam sta bi drugo moglo biti.
Generalizirao si moj Sejo i nije ti to lijepo. Zato svi mi koji zivimo islam i zaziremo od takvih.
Kakva jadan ne bio ahmedija, Sejo. Koliko hodza znas?
Woody
Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine

#307 Re: Zid bosnjackog srama

Post by Woody »

@japin_mutapi:
igor je bio borac armije bih i dobitnik je zlatnog ljiljana i HALAL mu vazda u životu po sto puta
Eh, da. Koliko li ja znam "zlatnih ljiljana"... ček', ček', je li ono i ex-premijer Branković nosilac istog? A jes', tako mi Boga :lol: a tek "boraca" ARBiH, ehehej...
Aha, skontao sam te, Igor/Hamza je izašao na pravi put, došao tobe i zato mu HALAL bilo. Doduše, menščini da su mu HALALILI i ovo:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/napad-na ... /081230099

Jah, šta ćeš, moj br'te, poslanički imunitet, heeeej :-) Al, neka je, naš je (sada)...

A, ti moj @Gojeni H, nemoj mi dirati @JoseMujica, nego se ti prihvati islama i zaziri od takvih i ovakvih kakav sam ja, a ove naše ovodunjalučke probleme ostavi meni i @JoseMujici i @PM72 i @muha_sa, mi ćemo to lahko rješiti, a nećemo ni hodže bihuzuriti, da ljudi ne gube svoje dragocjeno vrijeme, ili abdest kad nas čuju - nauzubillah. Ili ned'o nam Allah, da nabasamo na jednog od hodža što sam mu sliku priljepio na ovom pdf-u. Vrati se malo gore, pa ćeš vidjeti.

Al' hajde, objasni mi dvije stvari:

1. Kako ti to "živiš" islam, a ja recimo ne?
2. Kako to Muamer ef. Zukorlić glasa u Srebrenici?

S poštovanjem :thumbup:
VjecitiStudent

#308 Re: Zid bosnjackog srama

Post by VjecitiStudent »

Stara narodna mudrost kaže: "Slušaj šta hodža priča, ne radi šta hodža radi".
Gojeni H

#309 Re: Zid bosnjackog srama

Post by Gojeni H »

Woody wrote:@japin_mutapi:
Eh, da. Koliko li ja znam "zlatnih ljiljana"... ček', ček', je li ono i ex-premijer Branković nosilac istog? A jes', tako mi Boga :lol: a tek "boraca" ARBiH, ehehej...
Aha, skontao sam te, Igor/Hamza je izašao na pravi put, došao tobe i zato mu HALAL bilo. Doduše, menščini da su mu HALALILI i ovo:

http://www.klix.ba/vijesti/bih/napad-na ... /081230099

Jah, šta ćeš, moj br'te, poslanički imunitet, heeeej :-) Al, neka je, naš je (sada)...

A, ti moj @Gojeni H, nemoj mi dirati @JoseMujica, nego se ti prihvati islama i zaziri od takvih i ovakvih kakav sam ja, a ove naše ovodunjalučke probleme ostavi meni i @JoseMujici i @PM72 i @muha_sa, mi ćemo to lahko rješiti, a nećemo ni hodže bihuzuriti, da ljudi ne gube svoje dragocjeno vrijeme, ili abdest kad nas čuju - nauzubillah. Ili ned'o nam Allah, da nabasamo na jednog od hodža što sam mu sliku priljepio na ovom pdf-u. Vrati se malo gore, pa ćeš vidjeti.

Al' hajde, objasni mi dvije stvari:

1. Kako ti to "živiš" islam, a ja recimo ne?
2. Kako to Muamer ef. Zukorlić glasa u Srebrenici?

S poštovanjem :thumbup:
Jesi se sabahile naostrio, sta ti je?
A to sad ti imas svoj tim, jel', oni ti dodju k'o interventni vod? Ti ih pozvao u svoj tabor, sta li?
Pa vise vas je, al' ja znam ujest' za uho. :lol:

Jel ti znas kako je Hamza dobio zlatnog ljiljana? Ja ne znam, molim te reci mi kako je to bilo?
Ako smo mi (kako ono kleronacionalisti jel?) providni pa eto Hamzu smatramo drugacijim samo zato sto je presao na islam :-) , ti nisi providan sto si se pbrusio na covjeka SAMO zato sto je presao na islam.

A ko je rekao da ti zivis ili ne zivis islam?
Ja sam samo pokusavao da Seji kazem da ne pusim kvazi-multi-kulti price na jednoj strani, a na drugoj pucanj na islam samo zato sto se moze. Nije lijepo i nije multi-kulti. :D
Tema je za svakoga i ako neko smatra da treba da stavi Zukorlica, neka ga stavi na zid srama. Ali "ahmedije" su druga prica. Onda ne smeta Zukorlic i Ceric, vec "ahmedija". Pa, Ceric nije vise reis. Reis je uvazeni ef. Kavazovic, koji je da spomenem, bio u Armiji BiH i zajedno samnom je branio Vidu i Sibovac na Gradachcu kada u tom gradicu nije bilo citave kuce a na nas padalo 5000 granata dnevno.
Al' mozda ce neka budala i njegovo ime postaviti na ovoj temi. :-)
Mozda je nekome normalno da pita zasto je Silvana na zidu a onda bez zadrske postavi sliku nekog hodze osudjenog pedofila, iz nekog dzemata, iz brdovite Bosne, koga se njegova majka stidi.
Sve posteno i kulturno k'o pored doma kulture, a i nisu dvostruki arsini, a nije ni mazohistiki, al' u k...u.
Cybernetic

#310 Re: Zid bosnjackog srama

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 15:44, edited 1 time in total.
sinuhe

#311 Re: Zid bosnjackog srama

Post by sinuhe »

Igor Raznatovic, ko je taj? Uostalom Silvana i Hamza iz dva razlicita doba pa i svijeta a za Hamzu izvan Sarajeva jedva da ko i zna.
Gojeni H

#312 Re: Zid bosnjackog srama

Post by Gojeni H »

Cybernetic wrote:Optuzujes druge da im smeta prelazak Igora Raznatovica na islam dok istovremeno recimo stavljas Silvanu Armenulic na svoju gestapoevsku listu zbog promjene imena. Na ovom forumu sve goli pripadnik Armije BiH, danasnji prosjek starosti od 20 do 25 godina.
:lol: :lol:
Joj, stari ... fakat si mi sega.
vivace

#313 Re: Zid bosnjackog srama

Post by vivace »

ja ponekad,ali samo ponekad pomislim da sam izdajica srba...ali ne,ti srbi su radili strasne stvari i nisam izdajica ako na to ne pristajem.
a vama svaka cast za temu. ne znam vredi li takvu temu postavljati na srpskom forumu. ima suvise ljudi za taj zid.
Gojeni H

#314 Re: Zid bosnjackog srama

Post by Gojeni H »

vivace wrote:ja ponekad,ali samo ponekad pomislim da sam izdajica srba...ali ne,ti srbi su radili strasne stvari i nisam izdajica ako na to ne pristajem.
a vama svaka cast za temu. ne znam vredi li takvu temu postavljati na srpskom forumu. ima suvise ljudi za taj zid.
Seko
Tvoj nick, Kandicku, i zene u crnom ce Srbi slaviti ako jednog dana dodju tobe.
Jedino me brine, ako onakvi kao Losica...pardon Dobrica ne uzmu ovakve casne primjere pa ih pretvore u ideoloske mucenike "medjusrpske borbe". Po onom: "Rijetki medju nama su cinili zlocine. Vecina, koje je vodila @vivace itd., su bili u borbi za istinu."

Ovo nije zezancija. Ovo vidim kao veoma moguci scenario za 50-ak godina.
Woody
Location: Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pičke materine

#315 Re: Zid bosnjackog srama

Post by Woody »

Joj, moj @Gojeni H,

Jesi ba naivan, ko francuska sobarica. I ti stvarno misliš da je ova @vivace Srpkinja/Srbijanka. Ma hajde :-) E, sad si me razočarao, moram ti priznati, da, da :lol:

Ja da sam s tobom ratovao, najebali mi davnih-dana, još '92-e. Ti bi povjerovao anamo onima kad bi ti rekli: "Dođite, ne bojte se, predajte se i niko ne sme da vas bije..." i mi bi krenuli :-)

Evo, čekam da mi se okupi interventni vod pa da ti odgovorim, hajde onda sutra, došli oni ili ne :thumbup:
vivace

#316 Re: Zid bosnjackog srama

Post by vivace »

Woody wrote:Joj, moj @Gojeni H,

Jesi ba naivan, ko francuska sobarica. I ti stvarno misliš da je ova @vivace Srpkinja/Srbijanka. Ma hajde :-) E, sad si me razočarao, moram ti priznati, da, da :lol:

Ja da sam s tobom ratovao, najebali mi davnih-dana, još '92-e. Ti bi povjerovao anamo onima kad bi ti rekli: "Dođite, ne bojte se, predajte se i niko ne sme da vas bije..." i mi bi krenuli :-)

Evo, čekam da mi se okupi interventni vod pa da ti odgovorim, hajde onda sutra, došli oni ili ne :thumbup:
ti si se izgleda mnogo napatio. ja jesam srpkinja u meni ima i crnogorske krvi,kad bih gledala kroz mikroskop...samo da ti kazem da sam rodjena srpkinja,rodila me maja u beogradu gradu...
Gojeni H

#317 Re: Zid bosnjackog srama

Post by Gojeni H »

Woody wrote:Joj, moj @Gojeni H,

Vazda blechak bio. Vele mi dobar i budala isto, pa se pocnem pravit budala da bi bio dobar.
Ili sto bi rekao moj omiljeni drzavnik: "you fool me once, shame on you. You fool me twice, shame on ... aaaaah" - zadrska. :lol:
Last edited by Gojeni H on 17/04/2013 19:15, edited 1 time in total.
JoseMujica

#318 Re: Zid bosnjackog srama

Post by JoseMujica »

Gojeni H wrote:
JoseMujica wrote:nije...taj je gori pakaš od ovog dvojca...nego skonto da ga maheri istisnuše iz najnovijeg tala....nije se još rodio prevarant koji more ahmediju nadmašiti...ako se i rodi eto nam Mehdija
Sejo, Sejo

Vjerovatno kao i mnogi koje sam sreo mislis da imas pravo da se poseres na bilo koga samo, i samo iz razloga sto si ranjeni borac i onda ti je po default-u sve oprosteno.

Ako "nije se jos rodio prevarant koji more ahmediju nadmasiti" nije govor mrznje, onda ne znam sta bi drugo moglo biti.
Generalizirao si moj Sejo i nije ti to lijepo. Zato svi mi koji zivimo islam i zaziremo od takvih.
djelimično si u pravu...ima i finih ljudi pod ahmedijom, al baš malo...sistem vjrskih zajednica je takav da i od dobrog čovjeka načini lošeg jer je uvijek pavilo naš čovek-dobar čovek, pa makar bio i pedofil........zazirem od svakog;sistema u kome se prizna sud samo svoje partije
theTruePath

#319 Re: Zid bosnjackog srama

Post by theTruePath »

JoseMujica wrote:
Gojeni H wrote:
Sejo, Sejo

djelimično si u pravu...ima i finih ljudi pod ahmedijom, al baš malo...sistem vjrskih zajednica je takav da i od dobrog čovjeka načini lošeg jer je uvijek pavilo naš čovek-dobar čovek, pa makar bio i pedofil........zazirem od svakog;sistema u kome se prizna sud samo svoje partije
:-) :-)
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#320 Re: Zid bosnjackog srama

Post by sabina1 »

Tarik Filipović i Lamija Alečković. Ta, oni se usude pričat' na hrvatskom :roll: !
Eöl Mornedhel

#321 Re: Zid bosnjackog srama

Post by Eöl Mornedhel »

vivace wrote: ne znam vredi li takvu temu postavljati na srpskom forumu.
???
Na nekim srpskim forumima su prilično popularne liste "srpskih izdajnika".
nasa

#322 Re: Zid bosnjackog srama

Post by nasa »

E stvarno ne kontam vas za Silvanu-nije da nesto poznajem njen rad :D ali to je skroz druga tema....
Kako vam se nadje na listi?
Pa ima valjda pravo promijeniti ime ,vjeru?mada ne znam ni da li je -ali i da jeste na koji nacin je ona ostetila takvim izborom domovinu,narod...
Isto Igor,covjek se ovdje rodio,zivio,bio drzavljanin ...nije on prihvatanjem islama postao bolji Bosnjak...
Valjda to dvoje nema veze :wink:
gorgonzola

#323 Re: Zid bosnjackog srama

Post by gorgonzola »

Na ovoj temi su se par nikova toliko isprosipala, da bi im ja vjeciti ban dao i jos nazvao isp-a da im iskljuci internet. A i moderatori bi imali sta ovdje da rade. Sirenje vjerske i nacionalne mrznje.
JoseMujica

#324 Re: Zid bosnjackog srama

Post by JoseMujica »

theTruePath wrote: :-) :-)
ne znam što odmahuješ glavom :? ...rađe napiši Svi smo mi Kačavenda! ili kako se onaj hajvan iz Gluhe Bukovice zvao? A ja o tome govorim...šta god insajder uradi sistem teži da njega zaštiti, a ne njegove žrtve jer je prioritet održavanje idealne slike o sebi i tu je lako mahat glavom kad su tuđa djeca u pitanju.
malsal

#325 Re: Zid bosnjackog srama

Post by malsal »

Ja nominujem bosanke glasace.
Biramo istu garnituru vec par decenija i pitamo se zasto nam ne ide bolje.
Post Reply