Ne mozete je ubjedit da rvati nisu ugrozeni, jer ona ima filter za sve sto joj ne odgovara.
Zato pusti vodu da drama ode
madner wrote:Ama ljudi, drama je tipicni trol.
Ne mozete je ubjedit da rvati nisu ugrozeni, jer ona ima filter za sve sto joj ne odgovara.
Mrs.Zurbrigen wrote:a ko su oni? mladjarija?neprilagodjena wrote:Ma oni nemaju respekta ni prema kome![]()
sjenka wrote:poenta je da je sarajevo jednonacionalni grad u kojem se nista ' drugo i drugacije ' ne postuje,
ako si pop il' mozda casna sestra, bolje ti je da prije izlaska iz crkve skines ' odijelo ' jer valja doc' do kuce
u muslimanskom gradu a tekbira se na svakom koraku
i ko najvise ispasta- hrvati
Dobro drama da sumiramo
jedna muslimaka u jednonacionalnom gradu kako ti kazes se zgrozila i fizički i verbalno na sav glas osudila trganje šlajera časnoj sestri s glave
Sad da ja tebe pitam
bil' ti to za mene učinio
madner wrote:Ama ljudi, drama je tipicni trol.
drama wrote:kockica_kockica wrote:drama wrote:ugrozenost hrvata??
ma daj kakva ugrozenost hrvata... ne drami zivota ti...
ovo su nevaspitana bezobrazna djecurlija koja na ulici se ponasa kao pustena s lanca...
ponasanje nadolazecih generacija je kriticno- al' to nije tema
ponasanje policije- strasno al' ni to nije poenta...
poenta je da je sarajevo jednonacionalni grad u kojem se nista ' drugo i drugacije ' ne postuje,
ako si pop il' mozda casna sestra, bolje ti je da prije izlaska iz crkve skines ' odijelo ' jer valja doc' do kuce
u muslimanskom gradu a tekbira se na svakom koraku
i ko najvise ispasta- hrvati
Nisam sujevjerna, ili sam mislila da to nisam dok se nisam zaista uvjerila da je to tako... uz svo postovanje prema njima, moram priznati da kad god sretnem casnu sestru, tog dana, pod obavezno!!!, dozivim neku neprijatnost, nesto se isjekiram, na poslu, u kuci...i to ne malo...Ponekad s'proljeca wrote:Meni prica jedna zena koja je katolik, da ako sretnes casnu sestru desice ti se neprijatna stvar toga dana!!!
jedva docekali...Fair Life wrote:
Nisam sujevjerna, ili sam mislila da to nisam dok se nisam zaista uvjerila da je to tako... uz svo postovanje prema njima, moram priznati da kad god sretnem casnu sestru, tog dana, pod obavezno!!!, dozivim neku neprijatnost, nesto se isjekiram, na poslu, u kuci...i to ne malo...Prijepoljka wrote:Ponekad s'proljeca wrote:Meni prica jedna zena koja je katolik, da ako sretnes casnu sestru desice ti se neprijatna stvar toga dana!!!
Kod mene bas suprotno!Prijepoljka wrote:Nisam sujevjerna, ili sam mislila da to nisam dok se nisam zaista uvjerila da je to tako... uz svo postovanje prema njima, moram priznati da kad god sretnem casnu sestru, tog dana, pod obavezno!!!, dozivim neku neprijatnost, nesto se isjekiram, na poslu, u kuci...i to ne malo...Ponekad s'proljeca wrote:Meni prica jedna zena koja je katolik, da ako sretnes casnu sestru desice ti se neprijatna stvar toga dana!!!
Ostaje mi da sebe uvjerim da je to uobrazilja koju nastojim da odagnam od sebe...
Pa sto zivis u njoj ? Dodji malo na Zapad, da vidis kako je nama fino.d2 wrote:ova zemlja je sve manje mjesto gdje zelim da zivim, bila je vise multikulturna i demokratska 1996te nego danas
moras se vise sjekiratPrijepoljka wrote:Nisam sujevjerna, ili sam mislila da to nisam dok se nisam zaista uvjerila da je to tako... uz svo postovanje prema njima, moram priznati da kad god sretnem casnu sestru, tog dana, pod obavezno!!!, dozivim neku neprijatnost, nesto se isjekiram, na poslu, u kuci...i to ne malo...Ponekad s'proljeca wrote:Meni prica jedna zena koja je katolik, da ako sretnes casnu sestru desice ti se neprijatna stvar toga dana!!!
Ostaje mi da sebe uvjerim da je to uobrazilja koju nastojim da odagnam od sebe...
No, da se vratim na temu...ponasanje ovih djevojaka je za svaku osudu i ovakav vid ispoljavanja hirova je zaista neprimjeren, a "Sjenkina" reakcija za svaku pohvalu (moramo priznati da se mnogi od nas ne bi ovako ponijeli u ovakvoj situaciji i ja joj na tome cestitam)
sjekiracijom do zdravljavjesticanametli wrote:Prijepoljka wrote:nesto se isjekiram, na poslu,
moras se vise sjekirat![]()
![]()
zabranjeno sjekiranje profesoraSkyfox wrote:sjekiracijom do zdravljavjesticanametli wrote:Prijepoljka wrote:nesto se isjekiram, na poslu,
moras se vise sjekirat![]()
![]()