Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jesam ja pravo je medeni film
uz to cemo gledati jos i ovo (p.s. jesam slinila sinoc muzika u filmu je )
ijao, meni je ovaj "P.S I love you" katastrofa film. Ja ga nisam mogla odgledat do kraja koliko mi je bio patetican Uzas
Macika, jel ovaj Ljubav u doba kolere neko novije izdanje, ili...
preksinoc sam gledala "Prljavi ples II" i bi solidan sve do zadnjih 10-ak minuta. Nisam znala ni da je snimljen drugi dio
mamica papucarka wrote:
Macika, jel ovaj Ljubav u doba kolere neko novije izdanje, ili...
jeste....zali Boze Javier Bardema u tako osrednjem filmu meni je knjiga super....film 'nako
@mamice sta cu, ja volEm patetiku meni su bili skroz super....posebno ona svadja na pocetku filma
ma mogu i ja svarit odredjenu dozu patetike, ali ona kad nailazi raznorazne ceduljice sa savjetima i obavezno njegov glas koji kaze P.S I love yuu , zaista mi je bilo previse. Hroktala sam cijeli film (dobro ne bas cijeli jer ga nisam uspjela odgledat do kraja )
zerrin wrote:Mene ovaj film uvijek rastuzi ali i nekako ispuni..nije sad bas "zenski film" ali meni je super od muzike (Una Palabra-Carlos Varela) do radnje...
tako da toplo preporuchujem..nije novi film ali nisam vidila da ga je netko preporuchio
sta da obucem?
od ovog "feast of love" sam gledala neke isjecke, mogao biti biti zanimljiv mada to cesto nista ne znaci
i ryan se ne masa to je sigurno zaboli me za radnju
zar vi zene stvarno tako cesto placete zbog filmova? i to ovih?! more bit' da je do mene, ali zadnji put kad mi je suza kanula je kad su mi ubili Bodie u The Wire. i to je vise onako bila mjeshavina rispekta, ponosa i ljubavi (a.k.a thas ma boy) nego cmizdrenje
dodushe takodjer moze biti jerbo ne gledam limunade not dat der iz enithing vrong vid dem
zenski filmovi, pretpostavljam da su to oni osjecajni koji mame suze van.
jedan od filmova nakon koejg se osjecam pravo grozno i place mi se je alfie. naravno ja sam upravo on hahahhahaha mislim nisam ON. ocito sam ONA hahaha
ok salu na stranu, ali njegova uloga je zapravo moja (barem nekad bila, danas mnogo manje)- limuzina manje vise