Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema boljih zenskih filmova...inache sam za akciju..ali sa vremena na vrjeme volim i ove pretjerano slatke filmove...da cujemo zenske najbolje filmove...
PS: ima li ista seksipilnije od muskaraca koji znaju plesati...aaaa
ja najvise preferiram one psycho, horore ili trilere.. ali s vremena na vrijeme volim i neku pravu zensku dramu pogledati... cisto da malo procistim suzne kanale
nisam gledala...cula sam da je haos...
moram ga pogeldati!
Ja se neki dan smijem na poslu...ova jedna pricha kako zna sve pjesme iz Prljavog Plesa...malte ne i replike....ja se smijem, a kontam u glavi I JA ISTOOOOO
dacina_curica wrote:aaaah........I have a soft spot for Colin Firth
I ovaj isto mogu gledati u svaka doba
Genijalan film Tri sestre, tri generacije sa razlicitim ljubavnim problemima. Roditelji slave 30 godina braka (ako ne i vise). Ma super
A i Andja je mrak u ovom filmu
Sad sam tek na YouTube vidjela da sam zapravo gledala "Love Actually"...samo ja i moja memorija...kukuuuuu...a mamice, sto se ova dere na njega onoliko...bi mi ga zao na kraju...ok sestra, ok onaj drugi MR...ali opet...moram pogledati film...