Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li bio tender?
Je li imao sve papire?
Je li podmitio komisiju?
Nepotrebne procedure, ali moraju tako koliko god "glupo" bilo. Isto kao što Agencija za vodno područje rijeke Save ne dozvoljava Gradu da očiste onaj dio od mosta kod Lamele i dole lijevom stranom prema mostu kod Blatuše. A katastrofa za pogledati u kakvom je stanju.
kuglanje_ze wrote: ↑21/03/2025 15:55
Eto vidis, samo sljedbenici partizanske ideologije i FK, stari alkos.
Ja i? Imas opciju: zaobidji ako ti se ne svidja. Tebi je ramazan, njima je Mart (sto bi rahmetli Dzulan reci). Ti posti oni neka jedu. Nema potrebe za vrijedjanjem i nipodistavanjem. Nisu ti nikakvo zlo nanijeli.
Ja i? Imas opciju: zaobidji ako ti se ne svidja. Tebi je ramazan, njima je Mart (sto bi rahmetli Dzulan reci). Ti posti oni neka jedu. Nema potrebe za vrijedjanjem i nipodistavanjem. Nisu ti nikakvo zlo nanijeli.
Da me znaš znao/la bi da je sarkazam.
Nije bitno, idemo dalje. Samo veselo
Da me znaš znao/la bi da je sarkazam.
Nije bitno, idemo dalje. Samo veselo
tuzna Cimbirijada... za ovim stolom, gdje sam i sam najcesce bio, je bilo vece drustvo. puno vece. dovoljno je pogledati slike sa prethodnih Cimburijada.
ista ne bi trebala imati veze sa Ramazanom, ali posto sada ocigledno ima, to je jedan dodatni minus. onaj stol i onu tradiciju pored najstarijeg drveta tamo Staka odrzava vec jako dugo. a, sada kada je to priznato sve kao zasticena bastina na visem nivou bude srozano jer je Ramazan, a ista bastina bude odrzavana od onog koji se ne pridrzava Islamskih propisa...
iduce godine ce Bajram taman zavrsiti na Fudin rodjendan, a Cimburijada ide dan nakon toga. to ce onda biti bolji pokazatelj koliko cijenimo istu, a i zasto se borilo da ista bude zasticena i ko je stiti, te koliko je bitna Zenicanima kao takva...
Teško da će biti Čimburijada kao prije. Dosta raje je odselilo, stariji koji su to baštinili lagano napuštaju ovaj svijet, mlada raja to ne razumije... Skeptičan sam
Ali, dajem sve od sebe da organizujem jednu uz Miljacku sa rajom iz Sarajeva. Možda naredne godine i uspijem
Cimburijada moze sigurno uspjeti. Cimburijada je vec sada brend, samo jos oni koji se pitaju trebaju da taj brend i tradiciju malo i podrze. Malo to samo zategnuti, uvesti jednoobrazne satore i par drugih stvarcica za pocetak i imas jedan uljudan proljetni festival koji se onda svake godine moze nadogradjivati sadrzajno.
Samo podrska mora biti konstantna bez obzira bio Ramazan/Bajram/Bozic ili sta ti ja znam sta vec.
Djewojka wrote: ↑24/03/2025 20:01
Preporuka za teretanu u Zenici, a da nije Etite
NerFit u bosanci, 50KM i gornja i donja sala (kod yska), a samo donja je ja mislim 25-30KM ne znam tačno, međutim donja ima krace radno radno vrijeme, radnim danom od 16h, a nedeljom radi samo gornja itd.
Ja sam bio u Elite-u dugo i ono je baš premala teretana za istu cijenu.