Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ci-Nick wrote: ↑10/02/2025 06:55
I oni najveći protesti su propali jer nije bilo jasnog zahtjeva. Šta se tražilo? Bolji život? A onda su se počeli gurati lični interesi i sve je propalo.
Poenta ovih juce protesta je bila nista drugo nego da se vidi da "i mi mozemo biti srbi" . Jer je to sad aktuelno, cool, woke i LGBTQ
I oni najveći protesti su propali jer nije bilo jasnog zahtjeva. Šta se tražilo? Bolji život? A onda su se počeli gurati lični interesi i sve je propalo.
Poenta ovih juce protesta je bila nista drugo nego da se vidi da "i mi mozemo biti srbi" . Jer je to sad aktuelno, cool, woke i LGBTQ
Šta fali, evo i studenti imaju 8 zahtjeva a 5 od njih nikako nije u nadleznosti vlade. Samo nek smo u trendu
Pa cim je ona organizovala koja je dovela lezbejke u kafić i nazvali se Zona sve ti je jasno
notsure wrote: ↑13/02/2025 08:45
Jeste li čuli pjesmu "O Zenico" na radiju Zenit?
S neobičnim naglaskom na "i", ne zen'ca nego zen'Ica. Ko to pjeva?
Je li ovo, jedino što sam našao kad sam ukucao "o Zenico" https://www.youtube.com/watch?v=kiYfFo699k8? Ako jeste, zvuči AI-generisano, vjerovatno Suno, zato su i pojedine riječi čudno naglašene.
Plate su im mrak, domar zaradi više od inžinjera u Mitttalu, ovi što udaraju muhure sa SSS prebace 2000 maraka.
Jebo privatluk i Njemačku.
U registru nema podataka o platama iz Škaljinog Zavoda zdravstvenog osiguranja, Instituta za sigurnost hrane i... o gle čuda - Ureda za borbu protiv korupcije koji vodi registar.
Isto kad prijavljuju imovinu kao sta imaju, nabroje 25 % svega . Političari, tajkuni, poslodavci, politički uposlenici, sve vam je to isti sklop s jedne strane dvije struje, samo gledaju kako da otimaju . Sve po zakonu.
Moja kćerka na Masteru sociologije i društvene antropologije i ja joj pričam kako nikad neće naći posao a onda vidim u ovom birou,..
-Str. sar. za rad sa poslodavcima-savjetodavac za odnose sa poslodavcima i mjere Još ...
VSS
bakalaureat u teologiji
2.421,12
-Referent za posredovanje u zapošljavanju
SSS
mualima
1.815,84
-Šef biroa rada Tešanj
VSS
dipl. kriminalist
2.965,87
-Stručni sar. za posredovanje u zapošljavanju-savjetodavac
VSS
dipl. ing. agronomije
2.284,93
-Referent za posredovanje u zapošljavanju
SSS
maturant gimnazije
1.815,84
i ovaj ispunjava uslove:
referent poslova zaštite na radu i zaštite od požara
SSS
hot. turistički tehničar
1.815,84
Šta reći, koju poruku poslati,.. dođe mi da nešto opsujem ali ne vrijedi.