Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
" Na području u nadležnosti Elektrodistribucije Zenica bez električne energije je oko 27.000 kupaca u Zeničko-dobojskom kantonu..." EPBiH. Usljed nevremena pretpostavljam, i ovo je podatak samo ze-do kanton.
U mjestima izvan gradova, elektro mreža je u lošem stanju. Sve je dobro dok nema vjetra, padavina, grmljevine....
Nema struje već preko 15 sati...koliko imaju uhljupa u EP dobro je da nema dana bez struje i kad nema nevremena.
artur morgan wrote: ↑18/05/2022 08:22
" Na području u nadležnosti Elektrodistribucije Zenica bez električne energije je oko 27.000 kupaca u Zeničko-dobojskom kantonu..." EPBiH. Usljed nevremena pretpostavljam, i ovo je podatak samo ze-do kanton.
U mjestima izvan gradova, elektro mreža je u lošem stanju. Sve je dobro dok nema vjetra, padavina, grmljevine....
Nema struje već preko 15 sati...koliko imaju uhljupa u EP dobro je da nema dana bez struje i kad nema nevremena.
sta je za vrijeme Tita uradzeno, ovi nemogu ni odrzavat
mi u ratu ili poracju morali sami instalacije mijenjat, nedavno opet gorile, mislite da su ih komplet zamjenili, nesto jest uradzeno drugo, prilaz za invalide, stubisna rasvjeta, ali dosta toga nije, i govorim o EP najvise u ovom slucaju, ali i za ostalo stoji
ono sta je uradzeno, uradzeno kreditima, donacijama, cak od ljudi prikupljenim sredstvima, bas me zanima ko ce te kredite vracat i kako, primjerice 100 miliona $ za GGM
I sta kazu zene po kafanama i stranackim sjelima.. Jel istina da se obustavlja gradnja onog islamskog centra jer su hodze potrosile pare na neke privatne stanove/auta i kuvajcani skontali i rekli adio ?
Neki dan sam vidio da se sekela skida a ni F od fasade jos uvijek..
DebelinJoe wrote: ↑21/05/2022 11:35
Kao Sarajlija na privremenom radu u Zenici, moram da pohvalim pekaru Zlatno zrno u Novoj Zenici ulica Adolfa Goldbergera. Imaju odličan doner.
DebelinJoe wrote: ↑21/05/2022 11:35
Kao Sarajlija na privremenom radu u Zenici, moram da pohvalim pekaru Zlatno zrno u Novoj Zenici ulica Adolfa Goldbergera. Imaju odličan doner.
Najbolji doner je preko puta ulaza u pijacu, kod Turčina.
Ne kažem da je taj loš al za ovaj znam da je extra.
gentoo wrote: ↑21/05/2022 09:18
I sta kazu zene po kafanama i stranackim sjelima.. Jel istina da se obustavlja gradnja onog islamskog centra jer su hodze potrosile pare na neke privatne stanove/auta i kuvajcani skontali i rekli adio ?
Neki dan sam vidio da se sekela skida a ni F od fasade jos uvijek..