meni bilo ofirno da pitamSa_dy wrote:ocamm sve ovdje perVerznoeluna wrote:pa ako mogu sa 10 zašto ne i sa 4Steph wrote:Šta, ti bi četvEricu odjednom?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa_dy gdje si da ovo prokomentarišeš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesta bangbros

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
meni bilo ofirno da pitamSa_dy wrote:ocamm sve ovdje perVerznoeluna wrote:pa ako mogu sa 10 zašto ne i sa 4Steph wrote:Šta, ti bi četvEricu odjednom?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa_dy gdje si da ovo prokomentarišeš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesta bangbros
Naravno.Sa_dy wrote:gaRant su neki crtici
Ma ja, rahmetli John Holmes rastura Bambija,tendzera wrote:Naravno.Sa_dy wrote:gaRant su neki crtici
Dobro,crtići za odrasle.fatamorgana wrote:Ma ja, rahmetli John Holmes rastura Bambija,tendzera wrote:Naravno.Sa_dy wrote:gaRant su neki crtici
i starmalu djecu,tendzera wrote:Dobro,crtići za odrasle.fatamorgana wrote:
Ma ja, rahmetli John Holmes rastura Bambija,
Pa hebo šuplju koja nije ofirna,MedenoSrce wrote:sio shupljeal' one ofirne
ma nemaju šta ni pitat' kad već sve znaju,alchak.ba wrote:pitanja?
kakvi smo mi onda sretnicifatamorgana wrote:ma nemaju šta ni pitat' kad već sve znaju,alchak.ba wrote:pitanja?
ma mi muskarci inace smo po prirodi stiljiva bicalavorpunvode wrote:evo jedno laganozasto se toliko mrzite slikati, velika vecina vas. zar je toliko tesko pogledati u kameru na par sekundi i razvuci usne u blazeni smijesak
Ne mrze svi da se fotografisu, ali oni koji to ne vole je iz razloga sto ili ne umeju da poziraju ili ih smara da se smeju lazno kao sa ofingera. Kod mene je ovo drugo.lavorpunvode wrote:evo jedno laganozasto se toliko mrzite slikati, velika vecina vas. zar je toliko tesko pogledati u kameru na par sekundi i razvuci usne u blazeni smijesak
zato sto ne zelim da onima koji nekada budu gledali te slike priustim dozu ismijavanja.lavorpunvode wrote:evo jedno laganozasto se toliko mrzite slikati, velika vecina vas. zar je toliko tesko pogledati u kameru na par sekundi i razvuci usne u blazeni smijesak
ružni smo,lavorpunvode wrote:evo jedno laganozasto se toliko mrzite slikati, velika vecina vas. zar je toliko tesko pogledati u kameru na par sekundi i razvuci usne u blazeni smijesak
ja bgm iskoristavam svaku mogucu priliku da se fotografiramlavorpunvode wrote:evo jedno laganozasto se toliko mrzite slikati, velika vecina vas. zar je toliko tesko pogledati u kameru na par sekundi i razvuci usne u blazeni smijesak
lafacBarbaDue wrote:ja bgm iskoristavam svaku mogucu priliku da se fotografiramlavorpunvode wrote:evo jedno laganozasto se toliko mrzite slikati, velika vecina vas. zar je toliko tesko pogledati u kameru na par sekundi i razvuci usne u blazeni smijesak
ma ja , dok se još ima kose,BarbaDue wrote:ja bgm iskoristavam svaku mogucu priliku da se fotografiramlavorpunvode wrote:evo jedno laganozasto se toliko mrzite slikati, velika vecina vas. zar je toliko tesko pogledati u kameru na par sekundi i razvuci usne u blazeni smijesak
Jer ne volim usiljeni osmijeh i poziranje za sliku.lavorpunvode wrote:evo jedno laganozasto se toliko mrzite slikati, velika vecina vas. zar je toliko tesko pogledati u kameru na par sekundi i razvuci usne u blazeni smijesak