Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Sunny-7

#32301 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Sunny-7 »

Evo npr. poznajem djevojku, jako fina, mlada, voli da se sminka, dotjeruje, ma izgleda k'o Barbika. Stvarno lijepa i zgodna. Zato što tako izgleda, nazivaju je sponzorušom, a njen momak daleko od nekog bogatuna. Ali, to drugi ne znaju, već sude o njoj isključivo na osnovu njenog izgleda. Zbog toga si daju i za pravo da tračaju o njoj, šire izmišljotine. Djevojka zaista fina. I nemoj mi sada reći da je ne poznajem i ko zna šta radi kad...

Sent from my iPhone using Tapatalk
alkalna_baterija

#32302 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alkalna_baterija »

Mene jaran pita kakav mu je friz, ja iz ljubaznosti rekoh da mu dobro stoji, da bi to poslije spomenuo kao nabacivanje :D

I uglavnom je tako :D
KPNCTNJAH

#32303 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by KPNCTNJAH »

Sunny-7 wrote:Evo npr. poznajem djevojku, jako fina, mlada, voli da se sminka, dotjeruje, ma izgleda k'o Barbika. Stvarno lijepa i zgodna. Zato što tako izgleda, nazivaju je sponzorušom, a njen momak daleko od nekog bogatuna. Ali, to drugi ne znaju, već sude o njoj isključivo na osnovu njenog izgleda. Zbog toga si daju i za pravo da tračaju o njoj, šire izmišljotine. Djevojka zaista fina. I nemoj mi sada reći da je ne poznajem i ko zna šta radi kad...

Dje ona alkalna, e ovo su te fine :mrgreen: :run:

Edit: a tu si :mrgreen:
Capajebo

#32304 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Capajebo »

Sunny-7 wrote: Zapitaj se koje jesu a koje nisu takve. Po čemu ti razlikuješ normalno ponašanje i flert?

Sve ono sto nece reci i revizoru u trajvanu kad joj trazi kartu, je flert :mrgreen:
alkalna_baterija

#32305 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by alkalna_baterija »

KPNCTNJAH wrote:
Sunny-7 wrote:Evo npr. poznajem djevojku, jako fina, mlada, voli da se sminka, dotjeruje, ma izgleda k'o Barbika. Stvarno lijepa i zgodna. Zato što tako izgleda, nazivaju je sponzorušom, a njen momak daleko od nekog bogatuna. Ali, to drugi ne znaju, već sude o njoj isključivo na osnovu njenog izgleda. Zbog toga si daju i za pravo da tračaju o njoj, šire izmišljotine. Djevojka zaista fina. I nemoj mi sada reći da je ne poznajem i ko zna šta radi kad...

Dje ona alkalna, e ovo su te fine :mrgreen: :run:

Edit: a tu si :mrgreen:
Nemoj tako, ova mozda i jest fina :D
S4mpion

#32306 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Ja mislim da muškarci imaju druge razloge koje žene ne vide. :zoka:
KPNCTNJAH

#32307 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by KPNCTNJAH »

Pa jeste fina, ne sumnjam :mrgreen: ali ja ne znam dobru djevojku koju prate neki tracevi... :mrgreen:
Sunny-7

#32308 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Sunny-7 »

To su te predrasude.

kloniran

#32309 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kloniran »

la ovo je glavno, ja imam prijateljicu, uvijek neka prijateljica il jaran, sto ste picke pa ne smijete reci da ste to vi, pitanje za oba pola 8-)
duminjo

#32310 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by duminjo »

Klonu. Nit sam dobar nit fin. Jebiga :lol:
KPNCTNJAH

#32311 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by KPNCTNJAH »

Nisu to predrasude, to su cinjenice... znam bas dobrih djevojaka za koje niko nikad nije izmisljao neke price... a te sto se dotjeruju, napucavaju, sminkaju u 10 ujutro k'o da je ponoc, jos nabace i sljokice :-) :mrgreen: vole puno pricati s frajerima, flertovati, namjerno privlace paznju, a kao imaju momka, te nikad nisu dobre :mrgreen: i bar pola tih traceva bude istina... to je moje iskustvo s takvim djevojkama, a hvala bogu vise nemam nikakve veze s njima :mrgreen:

Djevojka kad je lijepa i zgodna, to se vidi i bez bespotrebnog i pretjeranog dotjerivanja...
kloniran

#32312 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kloniran »

duminjo wrote:Klonu. Nit sam dobar nit fin. Jebiga :lol:
:lol: :pasamoj:
kloniran

#32313 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kloniran »

KPNCTNJAH wrote:Nisu to predrasude, to su cinjenice... znam bas dobrih djevojaka za koje niko nikad nije izmisljao neke price... a te sto se dotjeruju, napucavaju, sminkaju u 10 ujutro k'o da je ponoc, jos nabace i sljokice :-) :mrgreen: vole puno pricati s frajerima, flertovati, namjerno privlace paznju, a kao imaju momka, te nikad nisu dobre :mrgreen: i bar pola tih traceva bude istina... to je moje iskustvo s takvim djevojkama, a hvala bogu vise nemam nikakve veze s njima :mrgreen:

Djevojka kad je lijepa i zgodna, to se vidi i bez bespotrebnog i pretjeranog dotjerivanja...
upravo tako :thumbup:
Sunny-7

#32314 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Sunny-7 »

@kloniran, ne provaljuj se, zašto ne bih rekla da sam to ja? Napisala sam onako kako jeste. @Kristijan, u svakom kukolju ima žita :) prema tome, ne sudi generalno.

Secer_033

#32315 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Secer_033 »

Kad bi ja vama rekla da izgledate dobro, sta bi vi pomislili? Da vam se nabacujem ili da vam dajem kompliment iako smo samo prijatelji? Prijatelji jedni drugima daju komplimente je l'?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#32316 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

Secer_033 wrote:Kad bi ja vama rekla da izgledate dobro, sta bi vi pomislili? Da vam se nabacujem ili da vam dajem kompliment iako smo samo prijatelji? Prijatelji jedni drugima daju komplimente je l'?
DA HOSH PODAME
Secer_033

#32317 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Secer_033 »

Secer_033 wrote:Kad bi ja vama rekla da izgledate dobro, sta bi vi pomislili? Da vam se nabacujem ili da vam dajem kompliment iako smo samo prijatelji? Prijatelji jedni drugima daju komplimente je l'?
Edit: da li bi iskoristili priliku i poceli se meni nabacivati? Ili nekoj lijepoj djevojci, znam da sad mislite da ni usranu cipelu od mene ne bi obrisali.
S4mpion

#32318 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Secer_033 wrote:
Edit: da li bi iskoristili priliku i poceli se meni nabacivati? Ili nekoj lijepoj djevojci, znam da sad mislite da ni usranu cipelu od mene ne bi obrisali.
Nemoguća situacija, ne vjerujem u muško-ženska prijateljstva.

A drugo:
Cura na 1001 način može reći "dobro izgledaš" ;-)
kloniran

#32319 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kloniran »

Secer_033 wrote:
Meni da kazes da dobro izgledam pitao bih te da mi posudis koju bobu sto pijes :D
Secer_033

#32320 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Secer_033 »

kloniran wrote:
Secer_033 wrote:
Meni da kazes da dobro izgledam pitao bih te da mi posudis koju bobu sto pijes :D
:pisnula:
S4mpion

#32321 Re: AW: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

veze s vezom wrote:
S4mpion wrote:
Nemoguća situacija, ne vjerujem u muško-ženska prijateljstva.

A drugo:
Cura na 1001 način može reći "dobro izgledaš" ;-)
Znaci zene trebaju muskarce samo da vrEdjaju :D
Ma jok, samo nek se suzdrže od komplimenata. :D
S4mpion

#32322 Re: AW: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

veze s vezom wrote:
S4mpion wrote:
Ma jok, samo nek se suzdrže od komplimenata. :D
sto?
jer muskarci ne znaju razlikovati neke stvari..pa pogresno protumace ili jos gore ne znaju se nositi s komplimentom..
a moguce da kad zensko direktno nesto kaze da vas to pokosi :D
mislim helouuu pricamo o komplimentu :lol:
Prije bih rekao, jer žene ne znaju uputit kompliment kako treba(ponekad). :D
kloniran

#32323 Re: AW: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by kloniran »

veze s vezom wrote: sto?
jer muskarci ne znaju razlikovati neke stvari..pa pogresno protumace ili jos gore ne znaju se nositi s komplimentom..
a moguce da kad zensko direktno nesto kaze da vas to pokosi :D
mislim helouuu pricamo o komplimentu :lol:
mislim helouuuu :D
ja bih se fakat zaljubio u neku koja bi rekla da joj ne smeta moja stomačina i višak kila i da je baš slatko što sam kokuz

tim komplimentima ne mogu odoliti :D
:oops:
1 x 2

#32324 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by 1 x 2 »

mutivoda imaš li neko pitanje?
S4mpion

#32325 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by S4mpion »

Ko vam je kriv što iste komplimente koristite i kad se udvarate i kad se ne udvarate:

"Sladak si"
"dobro izgledaš"

:skoljka: :lol:
Locked