Zene i djevojke

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

dr.Gonzo

#26 Re: Zene i djevojke

Post by dr.Gonzo »

Prvo ljudima treba vremena da se upoznaju i postanu bliski tj. intimni, sex nije intima, to sto neki trce da se posexaju u nadi da ce se zbliziti je samozavaravanje.
Dokle god ljudi nemogu otvoreno pricati o necemu to netrebaju ni da rade!!!
Sta fali da se partneri odmah na pocetku veze seksaju? Ja to uvijek zelim, i ne vidim nikakav razlog za uzdrzavanje. Srecom, ima i zena koje slicno razmisljaju. Uopste nema razloga da se iz takvog odnosa ne moze razviti kvalitetna i dugorocna veza.
Static-X

#27 Re: Zene i djevojke

Post by Static-X »

:bih:
Last edited by Static-X on 03/12/2009 16:44, edited 2 times in total.
Static-X

#28 Re: Zene i djevojke

Post by Static-X »

..
Last edited by Static-X on 03/12/2009 16:45, edited 1 time in total.
dr.Gonzo

#29 Re: Zene i djevojke

Post by dr.Gonzo »

eheh stima i to, samo ipak takve su samo za jednu noc, neplaniras valjda zeniti nekog kroz koga je voz proso
Meni ne smeta ako se zena ponasa onako kako se i ja ponasam. Ne vidim tu nista nemoralno, sasvim je normalno da i zene vole seks. Inace ne planiram zeniti nikoga :mrgreen:
Al' je vrlo malo vjerovatno..Govorim iz iskustva..Ako je bilo seksa odmah, bez pravog/laganog upoznavanja-onaj osjecaj zaljubljenosti ishlapi za tren a osoba X mi prestane biti zanimljiva
Meni iskustvo govori da za kvalitet veze nije od presudnog znacaja hoces li imati seks na pocetku ili neces. Jesi li sigurna da ti te osobe ne bi prestale biti zanimljive i u slucaju da nije bilo seksa? Meni licno nema smisla suzdrazavati se od necega sto oba partnera zele, da bi jedno drugom bili zanimljiviji, ili da bi se ocuvao osjecaj zaljubljenosti.
Gospoda Ministarka

#30 Re: Zene i djevojke

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:36, edited 1 time in total.
Static-X

#31 Re: Zene i djevojke

Post by Static-X »

dr.Gonzo wrote:
eheh stima i to, samo ipak takve su samo za jednu noc, neplaniras valjda zeniti nekog kroz koga je voz proso
Meni ne smeta ako se zena ponasa onako kako se i ja ponasam. Ne vidim tu nista nemoralno, sasvim je normalno da i zene vole seks. Inace ne planiram zeniti nikoga :mrgreen:
Al' je vrlo malo vjerovatno..Govorim iz iskustva..Ako je bilo seksa odmah, bez pravog/laganog upoznavanja-onaj osjecaj zaljubljenosti ishlapi za tren a osoba X mi prestane biti zanimljiva
Meni iskustvo govori da za kvalitet veze nije od presudnog znacaja hoces li imati seks na pocetku ili neces. Jesi li sigurna da ti te osobe ne bi prestale biti zanimljive i u slucaju da nije bilo seksa? Meni licno nema smisla suzdrazavati se od necega sto oba partnera zele, da bi jedno drugom bili zanimljiviji, ili da bi se ocuvao osjecaj zaljubljenosti.
onda nepricaj o dogotrajnim vezama, jer u sustini cojk si u prolazu :D
dr.Gonzo

#32 Re: Zene i djevojke

Post by dr.Gonzo »

Vas dvoje ste izveli skroz pogresne zakljucke iz onoga sto sam rekao. Nit sam rekao da sam "covjek u prolazu" koji trazi "one night stand", nit da bilo muskarac ili zena treba da slijede seksualne instinkte u svakom slucaju.
Jedino sto sam rekao je da u slucaju da postoji privlacnost, i postoji osnova za neku vezu, ne vidim razlog da se seks odlaze. To mi je skroz malogradjanski.
Static-X

#33 Re: Zene i djevojke

Post by Static-X »

dr.Gonzo wrote:Vas dvoje ste izveli skroz pogresne zakljucke iz onoga sto sam rekao. Nit sam rekao da sam "covjek u prolazu" koji trazi "one night stand", nit da bilo muskarac ili zena treba da slijede seksualne instinkte u svakom slucaju.
Jedino sto sam rekao je da u slucaju da postoji privlacnost, i postoji osnova za neku vezu, ne vidim razlog da se seks odlaze. To mi je skroz malogradjanski.
Nista protiv toga, ali pazi sad ovo da bi postojala osnova za neku vezu ipak je potrebno malo vise vremena, sad normalno za svakoga je to razlicito, nismo svi isti svako treba odredjeno vrijeme za adaptaciju. Usustini duze vremena bolja osnova za vezu.
Takodje treba respektovati i to ako je neko za odnos samo u braku (zbog religijiski ili neki drugi razloga) uopste to nevidim kao malogradzanski!
dr.Gonzo

#34 Re: Zene i djevojke

Post by dr.Gonzo »

Nista protiv toga, ali pazi sad ovo da bi postojala osnova za neku vezu ipak je potrebno malo vise vremena, sad normalno za svakoga je to razlicito, nismo svi isti svako treba odredjeno vrijeme za adaptaciju. Usustini duze vremena bolja osnova za vezu.
Slazem se, ne mora nista odmah i na brzinu. Al ne kontam sto cekati da se ispuni neka drustvena "norma". Ono vodanje po kinima, pozoristima i slicni folovi u trajanju od par mjeseci. Vidis brate nakon 2-3 izlaska na cemu si, il te zanima il te ne zanima. To je meni sasvim normalno. Kratak je zivot da se trosi na takve gluposti.
Takodje treba respektovati i to ako je neko za odnos samo u braku (zbog religijiski ili neki drugi razloga) uopste to nevidim kao malogradzanski!
Naravno, to je skroz druga prica. Te osobe nisam ni uzimao u razmatranje kad sam ovo pisao.
Last edited by dr.Gonzo on 03/12/2009 17:31, edited 1 time in total.
anais_nin

#35 Re: Zene i djevojke

Post by anais_nin »

JThomas wrote:razumijem šta slavko želi poručiti, ali ipak mislim da u nas u generalnoj populaciji preovladavaju bata živojinović "sad ću da te karam" tipovi a ne opisani mlakonje :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
callmethebreeeze

#36 Re: Zene i djevojke

Post by callmethebreeeze »

ja nemam vremena da odgovorim na ovo pitanje, kuha mi se buljon, pile i krompir su u rerni, a moram trknuti i do prodavnice da pravim cokoladni kolac sa cveklom.
:D :run: :D
anais_nin

#37 Re: Zene i djevojke

Post by anais_nin »

bez_ideje wrote:Pa ima li iko usta ,jezik,moc govora :?
hocu vako,hocu nako.. :-) :-)
a ljudi komplikovanih
ma ne razumijes ti to bona, to su telepatske "energetske" komunikacije :-) samo im nekad signala "zafali" :evil:

nego na temu...kao prvo da kazem da su mi uvijek bili odbojni likovi koji teze ka i pricaju o "deranju", "karanju" i drugim slicnim guslackim aktivnostima...meni to sve odise dozom seksualne isfrustriranosti, infantilnosti i prekomjernom konzumiranju "umjetnickih djela" jenne jameson :D taj koji bi mi pricao o kresanju zavrsio bi kresuci shibicu od zid :-)

druga stvar je vec pomenuta - komunikacija...mislim da to nema puno veze s tim koliko su ljudi dugo u "vezi" i da li su uopste u vezi :-) ne kontam uopste kako dvoje ljudi mogu biti komotni skinut se goli jedno s drugim, a nisu u stanju progovoriti 2 na zadatu temu, o tome sta zele, sta im se svidja itd itd :-) po meni je jedan od najbitnijih faktora dobrog, zadovoljavajuceg seksualnog zivota bas ta vrsta intimnosti...mogucnost da se bude otvoreno prema drugoj osobi kako mentalno, verbalno, tako i fizicki... :) razliciti ljudi, razlicite zelje, prohtjevi, pozude i pobude :-) nisam u mogucnosti da mu citam misli i pogadjam sta on hoce, tako da ni od njega ne ocekujem to :)
anais_nin

#38 Re: Zene i djevojke

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote:ja nemam vremena da odgovorim na ovo pitanje, kuha mi se buljon, pile i krompir su u rerni, a moram trknuti i do prodavnice da pravim cokoladni kolac sa cveklom.
:D :run: :D
povjetarac to garant znaci da ti je zena nedojebana i da je ne znas "poderati" ko jucerasnje novine :skoljka: :lol: :D :evil:
Static-X

#39 Re: Zene i djevojke

Post by Static-X »

dr.Gonzo wrote:
Slazem se, ne mora nista odmah i na brzinu. Al ne kontam sto cekati da se ispuni neka drustvena "norma". Ono vodanje po kinima, pozoristima i slicni folovi u trajanju od par mjeseci. Vidis brate nakon 2-3 izlaska na cemu si, il te zanima il te ne zanima. To je meni sasvim normalno. Kratak je zivot da se trosi na takve gluposti.
Naravno, to je skroz druga prica. Te osobe nisam ni uzimao u razmatranje kad sam ovo pisao.
:thumbup: na istoj smo strani
JThomas

#40 Re: Zene i djevojke

Post by JThomas »

k'o svinja masnu krpu.

k'o budala novinu.

raskovati k'o paletu.

:D
Gospoda Ministarka

#41 Re: Zene i djevojke

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:35, edited 1 time in total.
anais_nin

#42 Re: Zene i djevojke

Post by anais_nin »

JThomas wrote:k'o svinja masnu krpu.

k'o budala novinu.

raskovati k'o paletu.

:D
:lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=150
bez_ideje

#43 Re: Zene i djevojke

Post by bez_ideje »

Mene zanima o cemu ovi sto se sutke sexaju pricaju kad se ne sexaju :?
Mislim kad je prica o "nama"..."slazu ti se pramenovi uz jastucnicu" :?
Gospoda Ministarka

#44 Re: Zene i djevojke

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 14:35, edited 1 time in total.
JThomas

#45 Re: Zene i djevojke

Post by JThomas »

k'o klip ispred granapa.

neću više šefice :D
bez_ideje

#46 Re: Zene i djevojke

Post by bez_ideje »

Ma ne kad se sexaju,nego kad su obuceni :lol: :lol: :lol: na koji nacin pricaju o sexu,ako pricaju opste
*mima*

#47 Re: Zene i djevojke

Post by *mima* »

8)
jedna tamo

#48 Re: Zene i djevojke

Post by jedna tamo »

:run:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#49 Re: Zene i djevojke