zena-muskarac a da nisu rodjaci

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bug

Post by bug »

kad me neko dostojan bude mogao odmijeniti mici :D:D
micika

Post by micika »

U tom slucaju jedna lasta cini proljece :D :D bug :D
bug

Post by bug »

kad sleti testiranje joj je :D
Zreli

Post by Zreli »

Ama, lopova pravi prilika, jeste to u glavi sve pocinje i tako dalje i tako dalje, ali bez prilike nista.

mici, ne znam ono sto pitas, ja ga nisam vidio, ali poslao sam ti na pm sve, pa vidi!
jokeren

Post by jokeren »

Djeco draga, kad muskarac i zena izlaze nasamo, onda barem jedno od njih ima zelju da povali ono drugo. Tako je otkad je ljudi i tako ce biti dok je ljudi. Eventualni izuzeci samo potvrdjuju pravilo.

Nemam sada vremena, jer idem u podrum odvezat zenu i nahraniti je, ali kad se vratim napisacu vam jos jednom par rijeci, a onda neka djavo nosi i vas i vase budalastine. Ta vasa, nista drugo do balava razmisljanja, sam ja, i ne samo ja, prosao davno. Osim toga, mnogi od vas pricaju nesto o cemu nemaju pojma, jer pjevali bi vi meni (ovo se odnosi na Macku u cizmama, Fluida i ostale macke i macore koji sada misle da se takvim "slobodama" pokazuje i dokazuje naprednost i liberalnost) kad biste se zaista nasli u takvoj situaciji. Ako je zaista tako ko sto vi tvrdite, onda vi ili niste normalni ili ste potpuno ravnodusni prema svom parteru. Medjutim, nemojte zaboraviti da cim zivite sa osobom prema kojoj ste ravnodusni, samim time pokazujete disrespekt i prema samome sebi. A cim pokazujete disrespekt prema sebi, odmah ne mozete ocekivati ni respekt od okoline, itd., itd..

No, nema preblema. Ja samo mogu da se gorko osmjehnem kada procitam sve one pogrde sto mi se upucuju i da vam pozelim da se sto prije nadjete u jednoj takvoj situaciji. Ne zato sto vam zelim zlo, nego bas zato sto je bolje za vasda tu lekciju savladate sto prije. Idem sad, zena me ceka.
havetinja

Post by havetinja »

ides nahranit zenu?

znaci, ti kuhas u kuci? :D

papucar :D
debela

Post by debela »

temu bi trebalo cenzurisati preventivno zbog onih koji je citaju, a eventualno nisu jos uvijek nacisto po pitanju musko-zenskih odnosa. bilo bi porazavajuce da usvoje savjete ovih 'starijih i iskusnijih sto prodjose sito i reseto te dijele lekcije gdje stignu'.
jokeren

Post by jokeren »

debela wrote:temu bi trebalo cenzurisati preventivno zbog onih koji je citaju, a eventualno nisu jos uvijek nacisto po pitanju musko-zenskih odnosa. bilo bi porazavajuce da usvoje savjete ovih 'starijih i iskusnijih sto prodjose sito i reseto te dijele lekcije gdje stignu'.
debela, ako hoces, evo, za tvoj hater prekinucu zeni izolaciju na 5 minuta. pa nek ti ona napise par rijeci.

odvezacu joj samo jednu ruku (drugu joj moram zavrtati dok bude pisala) :D
jokeren

Post by jokeren »

havetinja wrote:ides nahranit zenu?

znaci, ti kuhas u kuci? :D

papucar :D
muskarci bolje kuhaju od zena, da si ti meni ziv i zdrav .
havetinja

Post by havetinja »

jokeren wrote: muskarci bolje kuhaju od zena, da si ti meni ziv i zdrav .
domacice manje zbori..da ti rucak ne zagori

:D :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

debela wrote:temu bi trebalo cenzurisati preventivno zbog onih koji je citaju, a eventualno nisu jos uvijek nacisto po pitanju musko-zenskih odnosa. bilo bi porazavajuce da usvoje savjete ovih 'starijih i iskusnijih sto prodjose sito i reseto te dijele lekcije gdje stignu'.
Jest vala baš :D :D ja pojma ne znam a nešto tipkam. :D
U svakom obliku kafa nije štetna u dozvoljenim količinama :D :D :D :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

jokeren wrote: muskarci bolje kuhaju od zena, da si ti meni ziv i zdrav .
Nije istina :oops: :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Tu smo neđe :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Ma ni blizu :oops: Trust me :D
CiCiban

Post by CiCiban »

nekome rucak.. nekome zena
havetinja

Post by havetinja »

CiCiban wrote:nekome rucak.. nekome zena
:D ..tuse....:D
madea

Post by madea »

jaranske kafice .... :roll: ... pa nisam imala bas priliku da to dozivim jer se uvijek na kraju ispostavi nesto drugo i da nije to samo "jaranska" kafa ... malo je onih koji vjeruju u taj vid druzenja izmedju muskaraca i zene :-) :( :D
Macka u cizmama

Post by Macka u cizmama »

bosniak wrote:zena je covjekovo blago.pa zasto bi joj covjek nesto branio.oni treba o svemo da se dogovaraju ali trebaju po mom misljenju pokazati odredjeno postovanje jedno prema drugom
To upravo i trazim. Postovanje. A ne omalovazavenje prepostavkom da se kurvam jer pijem kafu s jaranom. Sta bi tek bilo da je oblizem sa usana...? :-)
Garantujem ti da nisam jedina ciji bi brak propao kad bi mi se pokusala zabraniti sloboda... Sta ti i tvoji istomisljenici sebi umisljate pa postavljate staze kojima cu krociti ili ovakve teme? Ko ste vi da mi sudite...?

To sto se ne slazem sa tvojim misljenjen nemoj molim te nazvati vrijedjanjem, ok?
Macka u cizmama

Post by Macka u cizmama »

jokeren wrote:Nemam sada vremena, jer idem u podrum odvezat zenu i nahraniti je, ali kad se vratim napisacu vam jos jednom par rijeci, a onda neka djavo nosi i vas i vase budalastine. Ta vasa, nista drugo do balava razmisljanja, sam ja, i ne samo ja, prosao davno. Osim toga, mnogi od vas pricaju nesto o cemu nemaju pojma, jer pjevali bi vi meni (ovo se odnosi na Macku u cizmama, Fluida i ostale macke i macore koji sada misle da se takvim "slobodama" pokazuje i dokazuje naprednost i liberalnost) kad biste se zaista nasli u takvoj situaciji. Ako je zaista tako ko sto vi tvrdite, onda vi ili niste normalni ili ste potpuno ravnodusni prema svom parteru. Medjutim, nemojte zaboraviti da cim zivite sa osobom prema kojoj ste ravnodusni, samim time pokazujete disrespekt i prema samome sebi. A cim pokazujete disrespekt prema sebi, odmah ne mozete ocekivati ni respekt od okoline, itd., itd..
Meni je zao ako je tebi neko nabio rogove, ali posto se ja redovno nalazim u pomenutoj situaciji (sretna, zadovoljna i balava), reci koju treba da zapjevam? ;)
P.S.: ako se uspostavi da hoce da me povali (sto je naravno moguce) postoji jedna nevjerovatno prikladna rijec u nasem jeziku. NE.
havetinja

Post by havetinja »

ne znaci ne? :cry:

e moj babuka, sve si me krivo ucio :D
pitt

Post by pitt »

Hajde ba, kafa i cigara, pa sex i cigara...kud ces bolje :D:D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Macka u cizmama wrote:
jokeren wrote:Nemam sada vremena, jer idem u podrum odvezat zenu i nahraniti je, ali kad se vratim napisacu vam jos jednom par rijeci, a onda neka djavo nosi i vas i vase budalastine. Ta vasa, nista drugo do balava razmisljanja, sam ja, i ne samo ja, prosao davno. Osim toga, mnogi od vas pricaju nesto o cemu nemaju pojma, jer pjevali bi vi meni (ovo se odnosi na Macku u cizmama, Fluida i ostale macke i macore koji sada misle da se takvim "slobodama" pokazuje i dokazuje naprednost i liberalnost) kad biste se zaista nasli u takvoj situaciji. Ako je zaista tako ko sto vi tvrdite, onda vi ili niste normalni ili ste potpuno ravnodusni prema svom parteru. Medjutim, nemojte zaboraviti da cim zivite sa osobom prema kojoj ste ravnodusni, samim time pokazujete disrespekt i prema samome sebi. A cim pokazujete disrespekt prema sebi, odmah ne mozete ocekivati ni respekt od okoline, itd., itd..
Meni je zao ako je tebi neko nabio rogove, ali posto se ja redovno nalazim u pomenutoj situaciji (sretna, zadovoljna i balava), reci koju treba da zapjevam? ;)
P.S.: ako se uspostavi da hoce da me povali (sto je naravno moguce) postoji jedna nevjerovatno prikladna rijec u nasem jeziku. NE.
Tako je! Pa majka mu stara
nije svako druženje *ebavanje
:)
hananah

Post by hananah »

Smackhead, pa ja i ne volim "normalne" muskarce u smislu "obicne, svakodnevne" tako da me ne mogu ni ostaviti jer s njima nemam posla. A posto si ti "normalan" ne boj se, na tebe necu naletiti a ako i slucajno naletim necu te primjetiti jer si suvise "normalan" ili "isti" :D
nasmijana

Post by nasmijana »

Cao svima .Procitala sam dosta vasih komentara i imala iskustva sa ljudima slicnim bosniaku pa cu dati svoje misljenje o svemu.Nevjerovatno mi je to sto pise sta ce ona sa njim sama na kafi u kaficu...Po mom nekom vidjenju valjda je toliko pametna da ne izlazi na javna mjesta sa tom osobom ako ga vec vara ....gluposti..dalje mislim da je to cisto nepovjerenje ..jer molim vas lijepo izaci na kafu automatski znaci sex????? pa koliko ja znam ni dodiri se ne razmjenjuju ...no to je cisto moje vidjenje .....i pitam se mozda mi neko od muskih moze dati odgovor je li isto tako varanje ako i on zna tu musku osobu tog potencijalnog nasilnika... :roll: nije ovdje fazon u kafi vec u osobi ...vjerujem da ima djevojaka koje ne bi mogle mirno ni na kafu otici ali sa druge strane ne treba generalizovati stvari....na kraju krajeva do nje je a ne do te xy osobe ....pitam se sta ako joj je dio posla da ide sa jednog rucka na drugi sa biznismenima sklapajuci poslove a oni su i bogatiji i zgodniji od njenog dragog gledajuci to sastrane ja ipak mislim da ako ona njega voli nije bas pretjerano vazno ko za stolom preko puta nje sjedi moskarac ili zena jer u njenoj glavi postoji ona kljuca rije VIJERNOST .... toliko od mene caos
smackhead

Post by smackhead »

hananah wrote:Smackhead, pa ja i ne volim "normalne" muskarce u smislu "obicne, svakodnevne" tako da me ne mogu ni ostaviti jer s njima nemam posla. A posto si ti "normalan" ne boj se, na tebe necu naletiti a ako i slucajno naletim necu te primjetiti jer si suvise "normalan" ili "isti" :D

i da me primjetis, ja tebe ne bih.

ti se extremista kao i ovaj - ovaj ne bi zeni dao da se druzi s drugima, a tebe se covjek izgleda ni motikom nebi rijesio. ne vidim razliku...
Post Reply