zena je djavo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sarafcina

Post by Sarafcina »

dacina_curica wrote:_BosanaC kakvo je ovo ljubljenje po forumu.....nemoj hanumu da ti zovem pa da sutra prepricavamo tvoju tuznu sudbinu :oops: :lol: ......

a sad na temu (ili na obrnutu) MUSKARCI SU KRIVI ZA SVE :oops: :lol: :lol: :lol:
Jednu od mojih najboljih jaranica nekih par godina proganjao tip, fol ludo se zaljubio u nju, ne moze bez nje, bla, bla.....Curi nije bilo do njega, nije joj se nesto svidjao, ali eto svi smo (ukljucujem i sebe u taj copor :( ) joj govorili kao "momak je fin, pravo te gotivi, jos je o sebi, pri sebi, na svom mjestu, tam'-vam'", i hajd' smuvaju se oni, dosele se zajedno nazad u Bosnu (prije su bili u Svabiji), ja bila kod njih u posjeti ma sve super...k'o podmazano.....Jaranica se zaljubila pravo, planiraju se uzeti (bar ona to misli) a on iza ledja muva njenu "najbolju" jaranicu (koju je upoznala nakon selidbe) i na kraju ozeni tu malu profuknjacu (koja je totalna sponzorusa a on "fini" tatin sincic) a i ne prekine sa mojom jaranicom.....samo se pojavi i kaze joj da se ozenio...... :x :x :x .......Djevojka je pala u zescu depresiju (jer je zaista bio grom iz vedrog neba......njegova sluzbena putovanja ispadose ne bas tako sluzbena :x ) jedva se izvukla .......Sreca njegova pa niko od njene raje ne zivi blizu njih inace ja bih ga prva oderala k'o vola :x :x :x .......
Znaci MEN SUCK (nismo ni mi andjeli, ali vi ste malo gori :P )

poenta je ... da fini ne postoje :)

ili sto jedan moj drug sa tamne strane i sive zone rece .... ko nije dobio batine, ne zna ih ni dati. ali ako ti ih dadne, onda ces zavrsiti u bolnici :D
bih-usa

Post by bih-usa »

eh, i mene je jedan đavo malo vuko za nos.
tako me je jedna cura ko napadala, sve samnom fino, lijepo, bas ofirno napada...
i kad sam ja odlučio nju napast ona meni ko iznenađeno"pa ti si pogrešno razumio"
a kaže mi jaran da mu je rekla da joj se sviđam.
i ko će sa ovim ženama izać na kraj?
crnjak

Post by crnjak »

Sarafcina wrote:
dacina_curica wrote:_BosanaC kakvo je ovo ljubljenje po forumu.....nemoj hanumu da ti zovem pa da sutra prepricavamo tvoju tuznu sudbinu :oops: :lol: ......

a sad na temu (ili na obrnutu) MUSKARCI SU KRIVI ZA SVE :oops: :lol: :lol: :lol:
Jednu od mojih najboljih jaranica nekih par godina proganjao tip, fol ludo se zaljubio u nju, ne moze bez nje, bla, bla.....Curi nije bilo do njega, nije joj se nesto svidjao, ali eto svi smo (ukljucujem i sebe u taj copor :( ) joj govorili kao "momak je fin, pravo te gotivi, jos je o sebi, pri sebi, na svom mjestu, tam'-vam'", i hajd' smuvaju se oni, dosele se zajedno nazad u Bosnu (prije su bili u Svabiji), ja bila kod njih u posjeti ma sve super...k'o podmazano.....Jaranica se zaljubila pravo, planiraju se uzeti (bar ona to misli) a on iza ledja muva njenu "najbolju" jaranicu (koju je upoznala nakon selidbe) i na kraju ozeni tu malu profuknjacu (koja je totalna sponzorusa a on "fini" tatin sincic) a i ne prekine sa mojom jaranicom.....samo se pojavi i kaze joj da se ozenio...... :x :x :x .......Djevojka je pala u zescu depresiju (jer je zaista bio grom iz vedrog neba......njegova sluzbena putovanja ispadose ne bas tako sluzbena :x ) jedva se izvukla .......Sreca njegova pa niko od njene raje ne zivi blizu njih inace ja bih ga prva oderala k'o vola :x :x :x .......
Znaci MEN SUCK (nismo ni mi andjeli, ali vi ste malo gori :P )

poenta je ... da fini ne postoje :)

ili sto jedan moj drug sa tamne strane i sive zone rece .... ko nije dobio batine, ne zna ih ni dati. ali ako ti ih dadne, onda ces zavrsiti u bolnici :D
tako nekako fine vise nepostoje ni u knjigama jebem ti sistem ovosvjetski
dacina_curica

Post by dacina_curica »

ja_cura_ wrote:dacine curice, nisi ti mimosvijet, vec svaka cura koja ima iole malo mozga u glavi nece dirati u momka svoje jaranice, a kamo li u najbolje. ako dirne, nema vise prijateljstva ni za zivu glavu.
ma majke mi nekad mi se cini da smo mi (one koje ne diraju u jaranicine bivse) u manjini......bice da smo mi ipak "anam-one" :roll: :D
amrino

Post by amrino »

ja_cura_ wrote:dacine curice, nisi ti mimosvijet, vec svaka cura koja ima iole malo mozga u glavi nece dirati u momka svoje jaranice, a kamo li u najbolje. ako dirne, nema vise prijateljstva ni za zivu glavu.
a nema vise ni zuba... :D
crnjak

Post by crnjak »

amrino wrote:
a nema vise ni zuba... :D
drugih djelova njihovijeh tjela :D
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

skoro da smo ugrozena vrsta, jos malo pa ce nas u rezervat staviti.
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

nisu od interesa, tu svako dira!
debela

Post by debela »

funaki wrote:Nego, hoce li neko na pivu???
joooj znas sta...
sarajka30

Post by sarajka30 »

debela wrote:
joooj znas sta...
jest, vala bas..... :D
GoschaUkuchi

Post by GoschaUkuchi »

Nikad ne vjeruj zeni koja laze !! :D 8)
danas

Post by danas »

debela wrote:
joooj znas sta...
ne znam :D sta? :D
debela

Post by debela »

danas wrote:
debela wrote:
joooj znas sta...
eto, ja bih... :D
danas

Post by danas »

debela wrote:
danas wrote:
debela wrote: joooj znas sta...
bujrum :D
debela

Post by debela »

da znas danas i da hocu, ha kuci dodjem :D
danas

Post by danas »

debela wrote:da znas danas i da hocu, ha kuci dodjem :D
i ja :D :lol:
Daphna

Post by Daphna »

GoschaUkuchi wrote:Nikad ne vjeruj zeni koja laze !! :D 8)

Misao sedmice! :D :D :D :D :D
Saian

Post by Saian »

Saian wrote:sjooooooooooooo, deba kad cemo na crno :D :D :D :D sta radis u (sljedeci) cetvrtak, to je uvijek bio funky dan, petak, subota precijenjeno :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25

debela wrote:

:roll: :roll: :roll: :roll: :D :)
debela

Post by debela »

boze sacuvaj, kad ovo bi i kako ja to tek sad vidim :shock: :D
mogu li na popravni? :)
Saian

Post by Saian »

pa naravno da mozhe, preuzimam i dio krivice na sebe :D zavuko sam post izmedju zmijinog i pittovog chata tu se ni najhrabriji ne usude :D :D :D
debela

Post by debela »

eh zdogovoreno :)
pitt

Post by pitt »

Saian wrote:pa naravno da mozhe, preuzimam i dio krivice na sebe :D zavuko sam post izmedju zmijinog i pittovog chata tu se ni najhrabriji ne usude :D :D :D
znas da ti sve smijes :D:D
Sogan

Post by Sogan »

pitt wrote:
Saian wrote:pa naravno da mozhe, preuzimam i dio krivice na sebe :D zavuko sam post izmedju zmijinog i pittovog chata tu se ni najhrabriji ne usude :D :D :D
znas da ti sve smijes :D:D
e ovo je ljubav :D :D
Lace

Post by Lace »

Saian wrote:
Saian wrote:sjooooooooooooo, deba kad cemo na crno :D :D :D :D sta radis u (sljedeci) cetvrtak, to je uvijek bio funky dan, petak, subota precijenjeno :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=25

debela wrote:

:roll: :roll: :roll: :roll: :D :)
mogu li i ja? :D
tech10

Post by tech10 »

Ima tu sigurno nesto. :D

Image
Post Reply