zena je djavo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

karabaja-x wrote:dobro vi to, nasmijali ste me pravo :lol: ...HVALA....neko spomenu osvetu - ne bih joj nikad nesto lose mogao uciniti...dobra je ona, bila je iskrena prema meni...al bilo bi mi pravo zadovljstvo da razbijem nekog njezinog novog tipa ako ga ima, da vidi kako bosnjo marise kad mu pukne film....

@Lucy, dobra ova pjesma :lol:
a vidi ovo. :oops: Zaljubio se Karabaja :-D
meni nekako ova prica bas tuzna :sad:
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

ne zelim da branim zene, ima nas svakakvih a i vas takodje.

evo sta se desilo mojoj prijateljici, da vidite da se svakom desava, ne samo vama momci dragi!

prijateljica, dugo vec u inostranstvu, tamo upoznala sarajliju (i ona je sarajka) skupa zive 2 godine, on hoce da se vrati, ovdje mu roditelji, mladja sestra.... njeni roditelji i sestra tamo. kako god, dogovore se oni da se on vrati proslo ljeto, ona ce za njim nakon 3 mjeseca.
njega ceka posao, stan, sve sredeno, ona donosi jos nesto novaca.... ma super! redovno se cuju itd. trebali se vjencati u septembru.
2 dana prije nego sto ona treba da leti za sarajevo, on ti njoj na telefon: mozda smo ubrzali stvari, nemoj jos dolaziti....

ona posto je vec sve konce pokidala i kupila avionsku kartu, odluci da dodje. dok je presjedala u becu, on ti njoj veli na tel da smatra da nisu jedno za drugo. ona dode u sarajevo, nece da se vidi s njim, tek sutradan, kad njemu zvoni telefon (zensko ime) to boze neka prijateljica. da bi on njoj na kraju rekao da je to njegova nova djevojka, neka koju je upoznao kod bicakcica (mala ima 19 godina, njemu je 28.) - ona je sponzorusa, ali originale. prijateljica mi je bila totalno down skoro tri mjeseca. ja sam mislila da ce prerezati vene sebi.... sad se hvala bogu vratila svojima u inostranstvo.
a njena osveta je bila (htjela je busiti gume, novog njegovog audija da prelakira sprejevima, zabusi auspuh, da plati da ga premlate itd...) na kraju ga je navela na sexs, kad mu je telefon zazvonio, on bio u kupatilu, a zvala ta cura (s kojom nije prekinuo) javila se ona, predstavila kao vjerenica i rekla da je on trenutno u kupatilu i da se tusira. mala nakon toga nije htjela nista s njim da ima. on je zvao moju prijateljicu da mu se vrati, ali ona naravno nije htjela da ima vise nista s njim. frajer nije mogao ni 3 mjeseca biti vjeran, kako bi mogao biti cijeli ostatak zivota?!!

svugdje ima crnih ovaca.
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

@ja_cura

takvih slucajeva ima mali milion - nazalost :roll:

jedino sto bi trebalo da je utjesi, je cinjenica, da se to sranje desilo prije sklapanja braka, da je upoznala njegovo pravo lice - zamisli da se to sve desilo tek za godinu, hem udata, hem mozda cak i trudna - bilo bi joj puno gore :roll:
shin

Post by shin »

ja_cura_ wrote:ne zelim da branim zene, ima nas svakakvih a i vas takodje.

evo sta se desilo mojoj prijateljici, da vidite da se svakom desava, ne samo vama momci dragi!

prijateljica, dugo vec u inostranstvu, tamo upoznala sarajliju (i ona je sarajka) skupa zive 2 godine, on hoce da se vrati, ovdje mu roditelji, mladja sestra.... njeni roditelji i sestra tamo. kako god, dogovore se oni da se on vrati proslo ljeto, ona ce za njim nakon 3 mjeseca.
njega ceka posao, stan, sve sredeno, ona donosi jos nesto novaca.... ma super! redovno se cuju itd. trebali se vjencati u septembru.
2 dana prije nego sto ona treba da leti za sarajevo, on ti njoj na telefon: mozda smo ubrzali stvari, nemoj jos dolaziti....

ona posto je vec sve konce pokidala i kupila avionsku kartu, odluci da dodje. dok je presjedala u becu, on ti njoj veli na tel da smatra da nisu jedno za drugo. ona dode u sarajevo, nece da se vidi s njim, tek sutradan, kad njemu zvoni telefon (zensko ime) to boze neka prijateljica. da bi on njoj na kraju rekao da je to njegova nova djevojka, neka koju je upoznao kod bicakcica (mala ima 19 godina, njemu je 28.) - ona je sponzorusa, ali originale. prijateljica mi je bila totalno down skoro tri mjeseca. ja sam mislila da ce prerezati vene sebi.... sad se hvala bogu vratila svojima u inostranstvo.
a njena osveta je bila (htjela je busiti gume, novog njegovog audija da prelakira sprejevima, zabusi auspuh, da plati da ga premlate itd...) na kraju ga je navela na sexs, kad mu je telefon zazvonio, on bio u kupatilu, a zvala ta cura (s kojom nije prekinuo) javila se ona, predstavila kao vjerenica i rekla da je on trenutno u kupatilu i da se tusira. mala nakon toga nije htjela nista s njim da ima. on je zvao moju prijateljicu da mu se vrati, ali ona naravno nije htjela da ima vise nista s njim. frajer nije mogao ni 3 mjeseca biti vjeran, kako bi mogao biti cijeli ostatak zivota?!!

svugdje ima crnih ovaca.

opet belaj radi profuknjache iz bicakcica :lol:

Nije on kriv :lol:
predstavila kao vjerenica i rekla da je on trenutno u kupatilu i da se tusira.

Kao da seriju gledam :lol:
amalka

Post by amalka »

Evo jedne price...

Bili jedan momak i djevojka. Voljeli se, jako. Bili su u vezi 4 godine i par mjeseci, planirali vjencanje... Sve je bilo OK, ocito. I onda, momak sazna da se ta njegova djevojka pomirila s bivsim, a jos uvijek je i sa njim. Naime, on je saznao od nekog treceg. Cijeli grad je brujao o tome, a on nije znao.

Tu je zavrsila njihova prica... A onda sam naisla ja :D I zapocela sretnija prica :)

I zivjeli su sretno do kraja zivota :D
mamica papucarka

freak_with_a_laptop wrote:@ja_cura

takvih slucajeva ima mali milion - nazalost :roll:

jedino sto bi trebalo da je utjesi, je cinjenica, da se to sranje desilo prije sklapanja braka, da je upoznala njegovo pravo lice - zamisli da se to sve desilo tek za godinu, hem udata, hem mozda cak i trudna - bilo bi joj puno gore :roll:
jest vala.
ima slucajeva kad je zena pred porod, a tip kaze "znas sta, ali ja nisam spreman za ovo" I pokupi se :(
zena21

Post by zena21 »

Ah, ti muskarci :x :x :x :D
rashid

Post by rashid »

Kako se polako tema odvija, i vise tezi da su sad muskarci krivi ... samo da ponovo kazem ... vratite se bitu teme :)
zena21

Post by zena21 »

rashid wrote:Kako se polako tema odvija, i vise tezi da su sad muskarci krivi ... samo da ponovo kazem ... vratite se bitu teme :)
Bit teme je da je on kriv :oops: :lol: :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

zena21 wrote:Mi zene nismo ni za sta krive :oops: 8-)

Mi smo andjelcici - angelsmily :lol: :lol: :lol: :lol:
Jok eto, vi ste nevine :oops: 8-)
zena21

Post by zena21 »

_BosanaC wrote:
zena21 wrote:Mi zene nismo ni za sta krive :oops: 8-)

Mi smo andjelcici - angelsmily :lol: :lol: :lol: :lol:
Jok eto, vi ste nevine :oops: 8-)
:oops: :oops: :D
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

mposto je pocelo sa generalizacijom zena, ja sam htjela samo malo da skrenem paznju da i muski dio nije bez greski.

ne opravdavam nikog, ko se god tako ponese taj/ta nije vrijedna ni crnog ispod nokata.

covjek nikad ne zna u sta se upusta, zato neki vezu i brak zovu i avanturom zivota, do drugi opet ruskim ruletom.

kako kome grah padne

:D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Sjedim s jaranom, cugam, juni mjesec. Popilo se vec pravo, ali se njemu ne pije nesto jer mora sutra opet, zeni mu se najbolji jaran, a on kum. I u tom nasem alkoholisanju i cjedjenju limuna po pastrmki na rostilju, dok sam krajickom oka gleda sitno sjeckani bijeli luk u maslinovom ulju :D zvoni njemu telefon. I ode ko kakvo zensko palamuditi s nekim 8-) haman pa i sat vremena. Eto ga za sat, bijel ko krpa. Sta je bilo - jaranu se udala cura :? Zvali ga njeni, udala se za lika starijeg 30 godina sat vremena prije, pa da mu javi sta se desilo.

Scena broj dva.

Sjedim s prijiateljicom i momkom u nje, on i ja udaramo po gitari, planinski vazduh, ona se barce oko rostilja, a mene zulja gajba od pive jer i onako guzice nemam. Elem, popilo se, odnosno popili nas dvojica, krenu neka tema suplja poput ove :D gdje ona nama prica kako je neku njenu drugaricu momak izvarao i sta ja znam, ali kako eto ona voli svog momka, kako ce se vjencati za koji mjesec itd. On se samo smjeska. I jbg, popilo se pravo, razvezu se jezici, i ja krenem pricati onu pricu odozgo. On suti, smjeska se, klima glavom... Nadodjosmo na to da cak i zna tog lika s kojim sam sjedio... Pa na to da su dobri... Pa da su pravo dobri... I kad ja to sve ispricah, sjetih se "!/&/#&/"!$ zenskom rodu jer MI naravno da nismo takvi 8-) pita mene ta moja jaranica sto sam bezobrazan. Sto rekoh, kaze pa sto provociras. Sta ba, pa jel ti to ne znas. Sta? Pa kaze nije bila 30 godina mladja, nego 27. Otkud je ti znas, kaze ne znam nju al znam njega.

A on se jos uvjek kiselo smije :?

E tad kad se zemlja nije otvorila ispod mene (a jos uvjek mi je krivo sto nije) mislim da nece nikad :D
debela

Post by debela »

znas sta bosanac, ja nista ovo tvoje ne kontam :? ko je koga tu i zasto, kako, a dva puta sam procitala :D
najSrce

Post by najSrce »

volim slusat Djavole pa se sjetih pjesme evo karabaja za tebe :-)

Đavoli

Mnogo noći mira nemam
neko krade moj san
šta se zbiva, ko me muci
kakvi đavoli su to.

Stalno vidim jedne oči,
jedan osmjeh i lik,
vatren pogled,crnu kosu,
kao đavole u snu.

Svakog dana nekud žuri,
kao vihor kroz grad,
uvijek lijepa, ali gorda,
zbog tog đavola sam lud.

Tek da znate o kako hoda
kakva ljupkost je to,
ko bi reko da se kriju
svi ti đavoli, đavoli, đavoli u njoj.

Sto mi vrijedi sto je pratim
Sto se smijesim na nju
Znam da grijesim sto je volim
Kad su djavoli djavoli u njoj

Ljudi moji,to je strasno,
to je prava zla kob,
zar je ljubav uvijek takva,
zar su đavoli u njoj,
zasto ljudi ljubav traže,
kad su djavoli,djavoli,
djavoli u njoj!
Last edited by najSrce on 05/04/2007 13:45, edited 1 time in total.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

debela wrote:znas sta bosanac, ja nista ovo tvoje ne kontam :? ko je koga tu i zasto, kako, a dva puta sam procitala :D
Pa to i jeste poenta :D Kad to shvatis shvatices i zene :D 8-)
ja_cura_

Post by ja_cura_ »

imam i ja jos jednu scenu

sjedim s momkom i jos jednim parom, pricamo o svemu i svacemu....i u prici kako je jedna zena ostavila muza nakon sto je on sve prodao i potrosio na njeno lijecenje od raka da bi na kraju sam dobio rak - tuga i nesreca. ona ozdravi, on ne moze, i ona ti njega fino ostavi (fuj, ta mi se zgadila zenska totalno) nego da se vratim, kako to rekosmo, ja kazem da je moja jedna prijateljica imala vezu 4 godine, super sve, malo se posvadaju s vremena na vrijem (on jako ljubomoran), medutim upozna ona nekog tipa (20 godina stariji) super joj s njim (njen drugi ne zna jos nista) ona pravo happy. kako je ovaj par znao tog njenog momka, sada bivseg, oni njemu sve to izblebetaju, nadovezu jos neku neistinu......fuj. momak ti je nju nazvao i svasta joj rekao, tako da su se i razisli.

i njemu je bolje bez nje, kao i njoj, to su sad shvatili nakon 8 mjeseci razlaza.
bolje da su i tako skontali, nego da su u kavezu, tj. vezi.

ovako su svi happy
mamica papucarka

[quote="_BosanaC"]Sjedim s jaranom, cugam, juni mjesec. Popilo se vec pravo, ali se njemu ne pije nesto jer mora sutra opet, zeni mu se najbolji jaran, a on kum. I u tom nasem alkoholisanju i cjedjenju limuna po pastrmki na rostilju, dok sam krajickom oka gleda sitno sjeckani bijeli luk u maslinovom ulju :D zvoni njemu telefon. I ode ko kakvo zensko palamuditi s nekim 8-) haman pa i sat vremena. Eto ga za sat, bijel ko krpa. Sta je bilo - jaranu se udala cura :? Zvali ga njeni, udala se za lika starijeg 30 godina sat vremena prije, pa da mu javi sta se desilo.

e za ovo vala morab biti bas gluh nijem i slijep da ne vidis kakva je djevojka, a haman doci do vjencanja :-) a ovu drugu pricu nisam ni ja najbolje skontala :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

mamica 31 wrote:
_BosanaC wrote:Sjedim s jaranom, cugam, juni mjesec. Popilo se vec pravo, ali se njemu ne pije nesto jer mora sutra opet, zeni mu se najbolji jaran, a on kum. I u tom nasem alkoholisanju i cjedjenju limuna po pastrmki na rostilju, dok sam krajickom oka gleda sitno sjeckani bijeli luk u maslinovom ulju :D zvoni njemu telefon. I ode ko kakvo zensko palamuditi s nekim 8-) haman pa i sat vremena. Eto ga za sat, bijel ko krpa. Sta je bilo - jaranu se udala cura :? Zvali ga njeni, udala se za lika starijeg 30 godina sat vremena prije, pa da mu javi sta se desilo.

e za ovo vala morab biti bas gluh nijem i slijep da ne vidis kakva je djevojka, a haman doci do vjencanja :-) a ovu drugu pricu nisam ni ja najbolje skontala :D
ZeMsko :D

Nejse... U drugoj prici je glavni lik (JA :D ) upoznao glavnu izvaranu i izradjenu ulogu iz prethodne price, koja je kasnije ozenila tu moju jaranicu i sada cekaju bebu :D Ispricah covjeku njegovu pricu :-)
mamica papucarka

_BosanaC wrote:
mamica 31 wrote:
_BosanaC wrote:Sjedim s jaranom, cugam, juni mjesec. Popilo se vec pravo, ali se njemu ne pije nesto jer mora sutra opet, zeni mu se najbolji jaran, a on kum. I u tom nasem alkoholisanju i cjedjenju limuna po pastrmki na rostilju, dok sam krajickom oka gleda sitno sjeckani bijeli luk u maslinovom ulju :D zvoni njemu telefon. I ode ko kakvo zensko palamuditi s nekim 8-) haman pa i sat vremena. Eto ga za sat, bijel ko krpa. Sta je bilo - jaranu se udala cura :? Zvali ga njeni, udala se za lika starijeg 30 godina sat vremena prije, pa da mu javi sta se desilo.

ZeMsko :D

Nejse... U drugoj prici je glavni lik (JA :D ) upoznao glavnu izvaranu i izradjenu ulogu iz prethodne price, koja je kasnije ozenila tu moju jaranicu i sada cekaju bebu :D Ispricah covjeku njegovu pricu :-)

tu je musko krivo sto gleda u gornji trap :D
amrino

Post by amrino »

Scena broj dva.

Sjedim s prijiateljicom i momkom u nje, on i ja udaramo po gitari, planinski vazduh, ona se barce oko rostilja, a mene zulja gajba od pive jer i onako guzice nemam. Elem, popilo se, odnosno popili nas dvojica, krenu neka tema suplja poput ove :D gdje ona nama prica kako je neku njenu drugaricu momak izvarao i sta ja znam, ali kako eto ona voli svog momka, kako ce se vjencati za koji mjesec itd. On se samo smjeska. I jbg, popilo se pravo, razvezu se jezici, i ja krenem pricati onu pricu odozgo. On suti, smjeska se, klima glavom... Nadodjosmo na to da cak i zna tog lika s kojim sam sjedio... Pa na to da su dobri... Pa da su pravo dobri... I kad ja to sve ispricah, sjetih se "!/&/#&/"!$ zenskom rodu jer MI naravno da nismo takvi 8-) pita mene ta moja jaranica sto sam bezobrazan. Sto rekoh, kaze pa sto provociras. Sta ba, pa jel ti to ne znas. Sta? Pa kaze nije bila 30 godina mladja, nego 27. Otkud je ti znas, kaze ne znam nju al znam njega.

E tad kad se zemlja nije otvorila ispod mene (a jos uvjek mi je krivo sto nije) mislim da nece nikad :D
Jel' u jaranice ti momak isti onaj sto mu se cura udala?! :?
rashid

Post by rashid »

mamica 31 wrote:

Ja sam to kao skonto, da je ta(Sta je sa njim pila) kresala prije 30 godina tog drugog lika? Pa se sjetila, pa cek, nije to bilo prije 30 godina, nego kad sam ja imala 27! :)
Last edited by rashid on 05/04/2007 12:38, edited 1 time in total.
mamica papucarka

:lol: X 1000 i ja sam tek sad skontala :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

amrino wrote:

Scena broj dva.

Jel' u jaranice ti momak isti onaj sto mu se cura udala?! :?
Znao sam ja ko ce prvi skontati :D

:kiss:
funaki

Post by funaki »

Dobro, ko koga sad jebe ovdje... :lol: :lol: :lol:
Post Reply