Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
oko 21:40, nesto mi se zatrese malo. ja reko nesto mi u stomaku zakrklja ali reko hajde zapamticu u koliko sati je bilo pa da vidim hoce li biti vijesti, a evo sad citam da je bio u okolini nevesinja.
veliki definitivno dolazi. samo je pitanje kada.
vec smo svi pouceni jednim iskustvom, s toga za novu raju nek malo prelistaju ovu temu mozda im zatreba, ako dodje taj velki sto trese zemlju ...kako se ono zove ummm...
ova tema je legendarna. bogami zatrese malo, ali ni blizu onog od 30.03. hahaha, joj ono je ludnica bila. forum oborio rekord posjete sutradan kada se cekao drugi. hahahaha.
oko 21:40, nesto mi se zatrese malo. ja reko nesto mi u stomaku zakrklja ali reko hajde zapamticu u koliko sati je bilo pa da vidim hoce li biti vijesti, a evo sad citam da je bio u okolini nevesinja.
veliki definitivno dolazi. samo je pitanje kada.
jezik pregriz'o, evo samo u luster gledam....
ako ishta mrzim to je zemljotres
karanana wrote:ova tema je legendarna. bogami zatrese malo, ali ni blizu onog od 30.03. hahaha, joj ono je ludnica bila. forum oborio rekord posjete sutradan kada se cekao drugi. hahahaha.
amazonko, jesi Ga osjetila?
ovaj put ti se nije ucinilo.
kad su raja izasla u parkove, lafo auto se pokvarilo, ovo ono
oko 21:40, nesto mi se zatrese malo. ja reko nesto mi u stomaku zakrklja ali reko hajde zapamticu u koliko sati je bilo pa da vidim hoce li biti vijesti, a evo sad citam da je bio u okolini nevesinja. veliki definitivno dolazi. samo je pitanje kada.