Drugo, je li to doslo vrijeme da se banuju ateisti
Pade mi na pamet ona od Pusnja "Sejo razbio hasisara"...moze i "Talibani razbili cafira"
Tuzno je da je reprezentativni BH forum spao na ovakav nivo.
Znaci o religiji trebaju pricati samo religiozni?bosmen wrote:Mirci slazem se stobom u svemu osim da ne treba da postoji podforum religijamIRCerka wrote:I kao stariji forumash mislis da imas veca prava od drugih? JEdino sto stariji forumashi oduvijek imaju jeste to da se moderatori, ko god da su, ubise upozoravajuci, a ne lete nakon prvog kiksa.ragib wrote: pa neka brisu takve teme nisam ja protiv toga.
FairLife je davno zasluzio ban dovoljno mi govori cinjenica ko su ovi moderatori kad jos to nisu uradili. Dugo sam ovdje i imam pravo da kazem kako je prije bilo kada je ipak ovaj forum licio na nesto. Izrazavanje misljenja tako sto uporedjujes muski polni organ sa Islamom je zaista sokantno i bolesno razmisljanje.
TO NIJE RAZMISLJANJE TO SU UVREDE
Kao dugogodisnji forumas si do sada dragi ragibe trebao znati da moderatori imaju svoje coskove, pa posaljes PP zoomketu koji je na religiji sa linkom na to, a ne pricas protiv moderacije par postova, jer jedna PP je manja i laksa za poslat od par postova sto si ovdje napisao.
Ako zoomketa nema, javis se nekome od administratora koji su online.
Ako ti bas nijedan admin ne odgovara, posaljes PP zoomketu ili nicku Administrator pa cekas da dodju online a do tad se strpis.
Da, i meni je degutantno sto uopste ima podforum religija ovdje, jer ovakvi forumashi genaralno ne zasluzuju pravo pricati o tome. Svaka religija nosi par kljucnih termina ukljucujuci SKROMNOST a religiozni na ovom forumu imaju sve sem toga...cast izuzecima koje sam uvijek citala (zena, Ahmmed i ti).
PS Ja inace ne forumam na tom podforumu jer mi je genralno ogavan sa takarenjem.
Mislim da je osnovna poenta u tome da oni koji sebe smatraju religiznim iskljucivo treba da forumaju tamo a oni sto se ne smatraju takvim neka se takare na drugim temama jer ih imaju sasvim dovoljno.
Doci na religiju i pozivati se na ateizam i pri tome prosipati svu pamet svijeta zaista nema smisla.
Ja licno iz istog razloga vrlo malo diskutujem na tom podforumu,jer se svede sve na prepucavanje.
Poenta je samo da pojednci koji se ne osjecaju religiznim da ne diraju u religiju i to je to.Jer ja nigdje ne vidjoh da ovi drugi njih nesto napadaju.Nmem nista ni protiv jednih ni drugih
Pa propali komunisti ste vi koji danas jedan drugog na silu petkom tjerate na dzumu i nedeljom na mise da bi ste se prikazali radi boljeg polozaja u drustvu i na poslovima.trlica wrote:po pitanju vjere-nevjere trebamo se uvazavati.nit bi ja naturao propalim komunjarama Islam niti oni trebaju siriti propalu ideologiju cije rezultate bas danas kod Blajburga pocinju iskopavati._BosanaC wrote:Jel' tebi jasno da je meni do Islama stalo k'o do lanjskog snijega? Da postoje ljudi kojima je Islam isto sto i Andersenova bajka?ragib wrote: pa neka brisu takve teme nisam ja protiv toga.
FairLife je davno zasluzio ban dovoljno mi govori cinjenica ko su ovi moderatori kad jos to nisu uradili. Dugo sam ovdje i imam pravo da kazem kako je prije bilo kada je ipak ovaj forum licio na nesto. Izrazavanje misljenja tako sto uporedjujes muski polni organ sa Islamom je zaista sokantno i bolesno razmisljanje.
da stati u zastitu osobe koja uporedjuje K*rac i Islam nesto sto je mnogima ovdje sveto je zaista sokantno.zoom66 wrote:raga, nema niti jednog razloga za to. ako ti se ne svidja, idi na islambosna...ragib wrote:mogao sam ali nisam greska moja ili ne necu da se vracam unazadmIRCerka wrote: I kao stariji forumash mislis da imas veca prava od drugih? JEdino sto stariji forumashi oduvijek imaju jeste to da se moderatori, ko god da su, ubise upozoravajuci, a ne lete nakon prvog kiksa.
Kao dugogodisnji forumas si do sada dragi ragibe trebao znati da moderatori imaju svoje coskove, pa posaljes PP zoomketu koji je na religiji sa linkom na to, a ne pricas protiv moderacije par postova, jer jedna PP je manja i laksa za poslat od par postova sto si ovdje napisao.
Ako ti bas nijedan admin ne odgovara, posaljes PP zoomketu ili nicku Administrator pa cekas da dodju online a do tad se strpis.
Da, i meni je degutantno sto uopste ima podforum religija ovdje, jer ovakvi forumashi genaralno ne zasluzuju pravo pricati o tome. Svaka religija nosi par kljucnih termina ukljucujuci SKROMNOST a religiozni na ovom forumu imaju sve sem toga...cast izuzecima koje sam uvijek citala (zena, Ahmmed i ti).
PS Ja inace ne forumam na tom podforumu jer mi je genralno ogavan sa takarenjem.
Ali se osjecam razocarano kad vidim da moderatori jos nisu banovali njega.
problem je u tome kako se izrazio, valjda. pa to je ocito. nemam ni ja nikakvo visoko misljenje o organiziranim religijama_BosanaC wrote:Jel' to doticni ne smije imati misljenje o religijama opcenito ili je problem samo zato sto je i Islam religija?
E jeste mi pametni svi blago nama s vamamIRCerka wrote:I kao stariji forumash mislis da imas veca prava od drugih? JEdino sto stariji forumashi oduvijek imaju jeste to da se moderatori, ko god da su, ubise upozoravajuci, a ne lete nakon prvog kiksa.ragib wrote:pa neka brisu takve teme nisam ja protiv toga.mIRCerka wrote:U jednom trenutku se trazi demokratija, slobda izrazavanja, pa se meni salju PPovi kako nisam u pravu sto trazim da se zatvori tema gdje lik pise bukvalno da svako treba srbima u svom komsiluku napravit srebrenicu...
a sad demokratije i izrazavanja misljenja nema, jer Fair kaze da su sve religije, ukljucujuci islam, po njegovom misljenju K...preostra izjava, al nek vama ono gore nije bilo za ban...
Predlazem UKIDANJE RELIGIJA I POLITIKA podforuma...
makar privremeno
Mozes slobodnoNo__ONE wrote:E jeste mi pametni svi blago nama s vamamIRCerka wrote:I kao stariji forumash mislis da imas veca prava od drugih? JEdino sto stariji forumashi oduvijek imaju jeste to da se moderatori, ko god da su, ubise upozoravajuci, a ne lete nakon prvog kiksa.ragib wrote: pa neka brisu takve teme nisam ja protiv toga.
PS Ja inace ne forumam na tom podforumu jer mi je genralno ogavan sa takarenjem.![]()
Dugo ovdje citam ove forume ali kad vidim ko sve pise mislim da cu poceti izbjegavati zbog tebe i takvih kao ti mircerka..
U svijetu skoro pa da je svaki covjek pripadnik neke religije i onaj izvali gore sto je izvalio i uvrjedi te sve ljude i ti ga kao branis, i ne samo ti..jooooj pametiii..
No__ONE wrote: E jeste mi pametni svi blago nama s vama![]()
Dugo ovdje citam ove forume ali kad vidim ko sve pise mislim da cu poceti izbjegavati zbog tebe i takvih kao ti mircerka..
U svijetu skoro pa da je svaki covjek pripadnik neke religije i onaj izvali gore sto je izvalio i uvrjedi te sve ljude i ti ga kao branis, i ne samo ti..jooooj pametiii..
http://--- NO LINKS ---/forum/index.php?topic=2979.0No__ONE wrote:E jeste mi pametni svi blago nama s vama![]()
Moze imati misljenje kakvo god hoce ''nema prisile uvjeri'' je kur'ansko pravilo, ali nema pravo to misljenje iskazati na bilo koji nacin...psovanjem, uvredama i sl_BosanaC wrote:Jel' to doticni ne smije imati misljenje o religijama opcenito ili je problem samo zato sto je i Islam religija?