Zeljo Vs. Saraj'vo (1/4)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Proci ce:

Poll ended at 10/11/2006 20:14

Zeljo
19
38%
Saraj'vo
23
46%
cetvrtak
8
16%

Total votes: 50

PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

van Basten wrote:završen prvi čin antipropagande fudbala, rivalstva, poštenja na terenu... nastavak je 22. na Koševu...
moj tip za revanš:
0:1 Štilić/Jugović 28 minut
1:1 Turković/Duro 69 minut
FUJ
..tako ce i da bude
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ma ja :oops: ali kad je bio dvaput 82-i minut onda jebi ga .....onda ste Mančester :D :D joj joj pitari šta vam je samo loptica da vam je :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Pretposljednji Mohikanac wrote:mircerka, manijak, gdje su mi pare :oops:
kave pare? :shock: :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Jarane da je bio opet 82-i minut onda bi se mogli prepirati đe su moje pare za tebe :D vako bi se trebao poklopiti tepsijom :D .
Mislim .....počinju sa starim pričama ....o štelama :D :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

manijak1 wrote:Jarane da je bio opet 82-i minut onda bi se mogli prepirati đe su moje pare za tebe :D vako bi se trebao poklopiti tepsijom :D .
Mislim .....počinju sa starim pričama ....o štelama :D :D
Pa nama je bolan nelogicno (zato je odmah prica da je stela) odigrati sa zeljom nerijeseno na grbavici.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Da se vratimo unazad šest godina .....sve sami sunovrati logike pitarsko tepsijaške poduprijete s udbaškim nasljeđem :oops: .
:oops: Jesam vam šukn'o :oops: ni Đelo ne bi bolje :oops: :D
Hantraga

Post by Hantraga »

Ocigledno da nam je kvalitet nogometa otiso u helach (inostranstvo), tako da je nama ostalo to sto jeste...

Rjetko kad imam priliku gledati nas nogomnet, ali preko vikenda je Hayat prenosio Zeljo - Sloboda, pa sam sav sretan zauzeo poziciju pred ekranom, sa svim pomocnim rekvizitima....

Nakon 15 minuta utakmice, poso sam kontat kucu ici, utakmica ubi od dosade...

Svaki 20 sekundi prekrsaj na terenu...Igraci se samo valjaju, a sudija djeli kartone...

Navijaci sa tribina samo zavijaju oooooooooooooo, i tako cjelu utakmicu...

A onaj novinar ko da sjedi sa njima, jel je prenos tako profesionalno napravljen...Da ja cujem onog didu iz prvog reda sto jebe mater sudiji kad svira protiv domacina...

Nogomet nam je propo, stadioni su nam prazni...

Ja predlazem da se formira Baseball liga, mozda ce narod bar dolasti iz radoznalosti, da vidi kakvo je to palijanje na terenu...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

..ima nesto sto se zove ljubav prema klubu...
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

hanka, ima nesto sto se zove i ljubav kluba prema navijacima....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Hantraga wrote: Ja predlazem da se formira Baseball liga, mozda ce narod bar dolasti iz radoznalosti, da vidi kakvo je to palijanje na terenu...
bejzbol nije interesantan nikome...
ttebamo formirati ligu Hrkljusa :D i Skvosha :D

i eto ti pune tribine....

do meneee do meneeee do meeeeneeeee
shadow

Post by shadow »

Na Kosevu osvanula parola: PICKE, IZDALI STE NAS! :x
Pokaze li se da je fakat dogovoreno (a sve navodi da jeste) poserem im se i na titulu (ako je osvoje) i na sve dobre rezultate u ovoj sezoni, za mene ce umrijeti :x

Vidjecemo za 13 dana, do tada sam na hladjenju :x

p.s. i onda se pitamo, zasto je posjeta losa? a spustili su se na taj nivo da derbi stele. :x jeben je zivot izmanipulisanog navijaca :-x
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Bio jednom na Baseball utakmici, UBIOOOOOOOOO se od dosade. Pa em je dosadno, em nikad da zavrse. Sreca mozes kupiti piva na utakmici, tako da sam poceo navijati nakon neka dva sata :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Zeljo takticki :-)

Do trijumfa :D
Topla voda

Post by Topla voda »

9 /
Na Kosevu osvanula parola: PICKE, IZDALI STE NAS!
Pokaze li se da je fakat dogovoreno (a sve navodi da jeste) poserem im se i na titulu (ako je osvoje) i na sve dobre rezultate u ovoj sezoni, za mene ce umrijeti

Vidjecemo za 13 dana, do tada sam na hladjenju

p.s. i onda se pitamo, zasto je posjeta losa? a spustili su se na taj nivo da derbi stele. jeben je zivot izmanipulisanog navijaca
jesil ti izmanipulisan il samo nisi dobar
de ziv bio pogledaj sta si napiso
koga su izdali?
mene nisu!
liga 9/3/1
kup 2/2/0
uefa 3/0/1

ukupno 14/5/2
shadow

Post by shadow »

eh eto nek si ti dobar kad si se uhvatio te statistike i prst u uho..topla vodo, spremi se za hladjenje. ja bih malo preventive dok jos ima vremena a ti i tebi slicni kad zaplacete vec ce biti kasno. nazalost.
a ovo za derbi, o tome mogu danima pisati ali bojim se necemo se razumjeti pa da ne pocinjem bezze..svakako cekamo jos 12 dana da vidimo hoce li biti demanta od nasih manekena.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

shadow wrote:eh eto nek si ti dobar kad si se uhvatio te statistike i prst u uho..topla vodo, spremi se za hladjenje. ja bih malo preventive dok jos ima vremena a ti i tebi slicni kad zaplacete vec ce biti kasno. nazalost.
a ovo za derbi, o tome mogu danima pisati ali bojim se necemo se razumjeti pa da ne pocinjem bezze..svakako cekamo jos 12 dana da vidimo hoce li biti demanta od nasih manekena.

nemoj se truditi...nekome ocigledno sve ovako odgovara...

jer kad se trebalo dizati protiv nase uprave, 3 utakmice prije proslog derbija, svi se poklopili ushima... ono Image ne znam ja nista....

cak i da pozoves na bojkot derbija, cak i da se okvirno dogovoris sa navijacima oba kluba, da ih komplet sve odjebemo o istom trosku, opet ce se naci 200tinjak onih koji ce htjeti uci na stadion, a ovi ostali ce biti proglasheni narkomanima, pijandurama i lezihljebovicima...
i pojeo vuk magarca...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

mIRCerka wrote:
shadow wrote:eh eto nek si ti dobar kad si se uhvatio te statistike i prst u uho..topla vodo, spremi se za hladjenje. ja bih malo preventive dok jos ima vremena a ti i tebi slicni kad zaplacete vec ce biti kasno. nazalost.

jer kad se trebalo dizati protiv nase uprave, 3 utakmice prije proslog derbija, svi se poklopili ushima... ono Image ne znam ja nista....

cak i da pozoves na bojkot derbija, cak i da se okvirno dogovoris sa navijacima oba kluba, da ih komplet sve odjebemo o istom trosku, opet ce se naci 200tinjak onih koji ce htjeti uci na stadion, a ovi ostali ce biti proglasheni narkomanima, pijandurama i lezihljebovicima...
i pojeo vuk magarca...
:thumbup:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

PITARKA_SA wrote:
mIRCerka wrote:

i pojeo vuk magarca...
:thumbup:
eto gdje nas dovedoshe, da se ti i ja slazemo.. :( :( :roll: :( :roll:

hajd dok se vratim sa paHuze, javnem ti se PPom da se Zdogovorimo.
Post Reply