Sam si rekao,a i ovo za stari grad,prije rata vas je bilo 0.1% sad vas ima jedno 5%,pa shodno tome grafit ne odgovara činjeničnom stanju,jebiga mogli bi i mi napraviti HZ grbavica ali nikad nismo niti ćemo.elSaik wrote:Super.cico x wrote:ti si moj idol,znas li?
Samo me zanima, s obzirom da nam u svemu pronalazite mane, pa rehko, baš da vidim šta tom grafitu sad fali.Lokacija ne štima? Previše plave boje? Jedino vi imate pravo na Stari grad?
Željo i samo Željo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
testament
-
elSaik
Aha. Pa dobro. Nisam iz tog dijela grada, šta više iz skroz drugog, tako da ne znam koliko je koga procentualno.testament wrote: Sam si rekao,a i ovo za stari grad,prije rata vas je bilo 0.1% sad vas ima jedno 5%,pa shodno tome grafit ne odgovara činjeničnom stanju,jebiga mogli bi i mi napraviti HZ grbavica ali nikad nismo niti ćemo.
Ali, onaj, koliko ja znam Stari grad i Grbavica nisu isto. Niko vama ne bi pametovao da napravite npr. HZ Novo Sarajevo. Razumijemo se, valjda?
Last edited by elSaik on 14/01/2008 13:23, edited 1 time in total.
- BocaJuniors
hahaha... eh što me slatko nasmijatestament wrote: ...rata vas je bilo 0.1% sad vas ima jedno 5%...
hahahaha... izvini testament koji si ti dio grada trenutno i gdje si prije rata živio ???
živio sam i prije i iza rata u bivsoj Milosa Obilica, danasnjoj S.B.Bašagića i u tom rejonu do bjelava jako dosta znam ljudi koji su od mene stariji i po 20 godina do moje generacije što navijaju za Želju. Prema tome te teorije padaju u vodu... Pa rahmetli Džilda je živio na koševskom brdu, pitaj slobodno ako ne vjerujes (izvini al ne znam koje si godiste) i prema pricama koje sam čuo horde kada su prolazile ispod njegovog prozora nisu smjele pjevati. Znam još dosta momaka koji su iz istog naselja i navijaju za Želju. Ako se na utakmici Dinama i Hajduka može okačiti trans "Torcida ZG" ili "Dinamo Dubrovnik" , "Dinamo u srcu splita" koje manje više naprave grupe studentata koji odu studirati iz jednog u drugi grad ili grupe koji ljudi odu da rade van grada.
Zašto ovdje koji žive u jednom te istom gradu, gdje se unutar porodica dijelimo na pitare i košpicare, ne mogu napraviti trans, grafit, parolu ili šta već, nevažno... Zar ti možeš zabraniti trans HZ Breza, HZ Bistrik, HZ Dobrinja, HZ AP ili TM STARI GRAD, TM ILIDŽA, TM KOŠEVSKO, TM HADŽIĆI ??? nevažno o kojem se transu radi... NE MOŽEMO NI TI NI JA NIT PETI DESETI!
hiljadu mi se puta na grbavici desilo da vidim Hz na zgradi napsiano ili TM na logavinoj, vrbanjuši. jedni druge precrtaju, pa s jova na novo...
et uzdravlje, nedaj se i mojne previše filozofirati (bez uvrede)
-
bordouze
Ne, u pravu si elSaik.
Sve je ok sa lokacijom samo sto je vasa persektiva generalno drugacija pocev od elementarne higijene pa do zemljopisa.
Ja cu se potruditi da uvazavam vase kriterije kada ih jednom vec definirate
Ako je ovo Stari Grad pretpostavljam da je Centar za zeljAvce negdje oko Svrakinog sela dok se Novi Grad nalazi negdje oko Pazarica pa uzbrdo.
Ispravi me ako grijesim.
Sve je ok sa lokacijom samo sto je vasa persektiva generalno drugacija pocev od elementarne higijene pa do zemljopisa.
Ja cu se potruditi da uvazavam vase kriterije kada ih jednom vec definirate
Ako je ovo Stari Grad pretpostavljam da je Centar za zeljAvce negdje oko Svrakinog sela dok se Novi Grad nalazi negdje oko Pazarica pa uzbrdo.
Ispravi me ako grijesim.
elSaik wrote:Super.cico x wrote:ti si moj idol,znas li?
Samo me zanima, s obzirom da nam u svemu pronalazite mane, pa rehko, baš da vidim šta tom grafitu sad fali.Lokacija ne štima? Previše plave boje? Jedino vi imate pravo na Stari grad?
- cico x
HZ Novo Sarajevo - jos jedan razlog da te smatram legendom bh huliganaelSaik wrote:
Ali, onaj, koliko ja znam Stari grad i Grbavica nisu isto. Niko vama ne bi pametovao da napravite npr. HZ Novo Sarajevo. Razumijemo se, valjda?
-
elSaik
Jest. Upravu si, izvini. Zaboravih da HZ više ne postoje. Izvini, molim te, neće se više ponoviti.cico x wrote:HZ Novo Sarajevo - jos jedan razlog da te smatram legendom bh huliganaelSaik wrote:
-
BoogyS57
knjigu da procitam jeli pa de preporuci mi molim te kad si ti toliko nacitan -filozofe preko com-
JEDNOM CU TI RECI ELSHUPAK ODJEBAUS
nisam mozda imo vremena da citam jel sam na ulici suto miseve kao ti
jebo ti maloumni mamu jesi cuo i tebi i slicnim kao ti .
izvinjavam se zbog psovanja al jebi ga .
peace out .
peace out .
-
elSaik
@Neelix - jesu li ovo oni koje ja vrijeđam ili griješim?BoogyS57 wrote:knjigu da procitam jeli pa de preporuci mi molim te kad si ti toliko nacitan -filozofe preko com-
peace out .
- Neelix
ovaj slusa bananaramu vec, cini mi seelSaik wrote:@Neelix - jesu li ovo oni koje ja vrijeđam ili griješim?BoogyS57 wrote:knjigu da procitam jeli pa de preporuci mi molim te kad si ti toliko nacitan -filozofe preko com-
peace out .
bordouze ne koristi ovakvu strucnu terminologiju ipak, ne mozes ga trpati u isti kos
-
BoogyS57
pametnjakovic elshupak i ovaj nelogicni ....
sa ovim postom zavrsavam ikakvu pricu sa papcima .. adios misevi .
-
elSaik
Knjiga, pravopis? Sjećaš se?BoogyS57 wrote:hehehe kao neke tetkice ovaj ovo ovaj ono ...
idite nesto prcnite smirite se .... bordoguz je posluso me i vidis ka ko pista ... a ja tebe nebi stavio u isti kos sa nekim nego u kovceg samog .. haj sad alajhmanet
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Sa strumfovskim zadovoljstvom te obavjestavam da malo pripazis na rjecnik.BoogyS57 wrote:hehehe kao neke tetkice ovaj ovo ovaj ono ...
idite nesto prcnite smirite se .... bordoguz je posluso me i vidis ka ko pista ... a ja tebe nebi stavio u isti kos sa nekim nego u kovceg samog .. haj sad alajhmanet
Hvala.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
BoogyS57 wrote:knjigu da procitam jeli pa de preporuci mi molim te kad si ti toliko nacitan -filozofe preko com-
peace out .
Inace, ... bit ces trajno (uz izvinjenje sa nase strane) banovan.
-
BoogyS57
Inace, ... bit ces trajno (uz izvinjenje sa nase strane) banovan.------
E sad ti pape ili kako god se zoves .. hajmo vako kad ti napravis pravedan forum mozda ja tebe na necemu postedim ..
vidis niko nezna ko je kakav i sta moze uciniti .
mozda sam malo pretjerao zbog psovkih ali ja imam onu vrelu bosansku krv ..
a ban. me trajno boli me briga eto tako alajhmanet i forza zeljo ..jao jes ces mi naskodit sto ces me ban... i nezelim vise pucati komentare na ovom siromasnom forumu...
mirceka or whateva is yo name tisu misu....
E sad ti pape ili kako god se zoves .. hajmo vako kad ti napravis pravedan forum mozda ja tebe na necemu postedim ..
vidis niko nezna ko je kakav i sta moze uciniti .
a ban. me trajno boli me briga eto tako alajhmanet i forza zeljo ..jao jes ces mi naskodit sto ces me ban... i nezelim vise pucati komentare na ovom siromasnom forumu...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Fino i uctivo bio opomenut, ...mIRCerka wrote:Sa strumfovskim zadovoljstvom te obavjestavam da malo pripazis na rjecnik.BoogyS57 wrote:hehehe kao neke tetkice ovaj ovo ovaj ono ...
Hvala.
Ali ne da dzavo mira, ...BoogyS57 wrote: knjigu da procitam jeli pa de preporuci mi molim te kad si ti toliko nacitan -filozofe preko com-
jebo ti maloumni mamu jesi cuo i tebi i slicnim kao ti.
@BoogyS57, .... zamoljen si da prestanes, ... opet se kofrcis.BoogyS57 wrote: E sad ti pape ili kako god se zoves .. hajmo vako kad ti napravis pravedan forum mozda ja tebe na necemu postedim .. vidis niko nezna ko je kakav i sta moze uciniti .
Svoju vrelu bosansku krv pokazuj u nekom borilackom sportu, a .... mozes i u krevetu, ...
Potrazi neki bogatiji forum, a mozes povesti sa sobom i LSD-a. Ni on ne konta da nemate prava na brutalne uvrede svojih sugovornika.
U zdravlju i veselju - navijaj za Zelju, ...