Željo i samo Željo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bordouze

Post by bordouze »

Nista ni s cim.

Ima li ovaj smrad iz Zobnatica neka psihodelicka svojstva?
BoogyS57

Post by BoogyS57 »

:x treba njima wopati guicu ej ej ej palicom u vilicu
xon_sa

Post by xon_sa »

Mali isfrustrirani internet simpatizer Torpeda bi na svakom normalnom forumu vec bio banovan zbog svoje maloumnosti, naravno znamo zasto ovdje nije. Pozdrav za moderatora :D
Santos

Post by Santos »

Bordouze je garant homic.Zaljubljen je u nekog igraca sa Grbavice ovaj naravno odbio homica i on sad mrzi sve sto je plavo.Kazu i kad je vedro ne izlazi napolje ubi ga plava boja.Inace on je iz grada,gradska njanjajevka faca.
bordouze

Post by bordouze »

Tja uz bijedu i opcu zapustenost uvijek idu i zatucanost te agresivnost.

Stoga me ne smetaju osobne uvrede jer znam sta je njihov uzrok.

Ja pak samo prezentiram cinjenice a nije do mene sto smrde na konjsku balegu iz Srbije.

Nego hoce li mi neko odgovoriti sta je, kako mnogobrojni novinarski izvjestaji informiraju, tako stravicno zaudaralo u Zobnatici?
Last edited by bordouze on 13/01/2008 22:36, edited 1 time in total.
Neelix

Post by Neelix »

ma posro se baotic iza gola, samo ga sramota da prizna :D
elSaik

Post by elSaik »

Samo jedan mali dio...
bordouze wrote:Mozda bi medju dijasporom i ljudima dobre volje generalno trebalo pokrenuti neku dobrotvornu akcij tipa- Vodom i sapunom protiv smarada u Nk zeljA.

Situacija je dramaticna.

Apeliram na sve humane pojedince da pomogne da ova akcija zazivi kako u nk zeljA ne bi zavlada suga i svrab.
bordouze wrote:Ne razumijes koncept altruizma i brigu za siromasne. Ne mozes se izdici iznad usko plemenskih okvira.

Spreman sam vam sedmicno donirati po jedan sapun kako bih dokazao svoju dobru volju.

Sramotno je naime da oni koji se predstavljaju kao moji sugradjani imaju problema sa odrzavanjem elementarne higijene.
bordouze wrote:Nista ni s cim.

Ima li ovaj smrad iz Zobnatica neka psihodelicka svojstva?
bordouze wrote:Tja uz bijedu i opcu zapustenost uvijek idu i zatucanost te agresivnost.

Stoga me ne smetaju osobne uvrede jer znam sta je njihov uzrok.

Ja pak samo prezentiram cinjenice a nije do mene sto smrde na konjsku balegu iz Srbije.

Nego hoce li mi neko odgovoriti sta je, kako mnogobrojni novinarski izvjestaji informiraju, tako stravicno zaudaralo u Zobnatici?
bordouze wrote:Odista ovo prepucavane je suvisno i krajnje neproduktivno.

Simpatizeri nk zeljA imaju i precih briga kao sto je kako obezbjediti sapun i tekucu vodu za svoje ljubimce da se ne bi osugali sto je bio slucaj na proteklim ljetnim priprema u Zobnatici.Ima tu jos dosta gorucih problema, da sad ne nabrajam.

Ne postoji nikakova dilema koji je veci gradski klub posto u Sarajevu postoji samo jedan a to je FCS.

Postoji i niz prigradskih poput NK zeljA sa Grbavice, Famos iz Hrasnice, Radnik iz Hadzica, Pretis iz Vogosce itd...

MOJ GRAD MOJ KLUB
bordouze wrote:Imas dara za analiticki nacin razmisljanja, pa ipak navijas za zeljA.

Nemoj odustati.

Ma sta mislis da se probas zalit Lajcaku?
bordouze wrote:Dobro to. Nego gdje se ide na zimske pripreme.

Je opet u semi srbijanska ergela?
bordouze wrote:Nije meni nego vama. Vec nekoliko godina zaredom se pripremate u Zobnatici pa se samo raspitujem da li cete i ove zime na pripreme opet u svoj tradicionalni obor.

Iako kruze glasine da vam je Uprava ergele otkazala gostoprimstvo poradi cinjenice da niste odrzavali higijenu pa su neki konji od smrada koji ste ljetos sirili (o ovome su izvjestavali domaci mediji) dobili astmu.
bordouze wrote:Ne odgovori ti meni hocete li i ove godine na rzanje u Zobnaticu?
bordouze wrote:
Željo u Srbiji: Hotel nema vode, na terenu nešto smrdi

Nogometaši Željezničara požalili su se novinarima Oslobođenja na uvjete koje imaju u Zobnatici u Srbiji.

Prema riječima igrača Željeu hotelu u kojem su smješteni prekjučer uopće nije bilo vode, zbog čega je preskočen jedan trening. Također, hrana je katastrofalna, rekao je jedan od igrača Željezničara i dodao kako kraj terena na kojem treniraju "nešto užasno smrdi, što otežava treninge
Ovo ti je citat sa jednog sportskog portala. Ako hoces mogu postaviti link.

Nego znas liti sta je bio uzrok ovog uzasnog smrada koji se spominje u tekstu?

I nisu samo Avazova izdanja pisala o ovome vec i objektivno Oslobodjenje.
bordouze wrote:Meni je zao svih mladih ljudi koji zive i rade u takvim neljudskim uvjetima.

Jednostavno nk zeljA ne ispunjava osnovne higijenske minume i to u pitanje dovodi ne samo dostojanstvo nego je to i problem javnog zdravlja uopce.

Mislim, tjerati mlade ljude da prolaze kroz takvu golgotu. Uzas. Mene to zalosti.

Zna li iko sta je bio izvor ovog uzasnog smrada na posljednjim priprema nk zeljA?
I onda će nam se opet zatvoriti tema. Zašto? Zato što mi (Manijaci) provociramo na njihovoj temi, jel? Na onoj temi gdje niko od naših nije ni slova napisao. Aferim.
LSD

Post by LSD »

I onda će nam se opet zatvoriti tema. Zašto? Zato što mi (Manijaci) provociramo na njihovoj temi, jel? Na onoj temi gdje niko od naših nije ni slova napisao. Aferim.
Ma neka ga,nek pisa...vidis da nema o cemu drugo pisati vec samo i iskljucivo o Zelji...razumi ga malo,nije mu lako...samo o ergelama i balezi razmislja...a ti citati sto navodis nece doci do moderatora,boli njega kost za ove provokacije-kad i on sam zadaje shukove na tu temu...e hocemo demokratiju,e eto nam sad :D ...nego,uzivajmo u daljim izlaganjima i ekspozeima talentovanog bordo-decka...mozda nesto pametno i docekamo jednog dana 8-)
Neelix

Post by Neelix »

uzvini, al reci da nesto smrdi u zelji, i nazvati nekog maloumnim i spodobom nije ni blizu isto.
elSaik

Post by elSaik »

LSD wrote:
Ma neka ga,nek pisa...vidis da nema o cemu drugo pisati vec samo i iskljucivo o Zelji...razumi ga malo,nije mu lako...samo o ergelama i balezi razmislja...a ti citati sto navodis nece doci do moderatora,boli njega kost za ove provokacije-kad i on sam zadaje shukove na tu temu...e hocemo demokratiju,e eto nam sad :D ...nego,uzivajmo u daljim izlaganjima i ekspozeima talentovanog bordo-decka...mozda nesto pametno i docekamo jednog dana 8-)
Ma nije meni ni stalo do toga da dođe ili ne dođe do moderatora, samo ne želim da nam se svaki put tema zatvara zbog jednog te istog maloumnika.

Što se malog tiče, neka ga. Barem za njega znamo zašto ne ide na tekme svog "kluba", ne može od interneta. Sad samo još da saznamo što niko drugi njihov ne ide na tekme... :roll:
elSaik

Post by elSaik »

Neelix wrote:uzvini, al reci da nesto smrdi u zelji, i nazvati nekog maloumnim i spodobom nije ni blizu isto.
Definiši malouman... :oops:
LSD

Post by LSD »

uzvini, al reci da nesto smrdi u zelji, i nazvati nekog maloumnim i spodobom nije ni blizu isto.
Izvini i ti jarane,ali kad neko ponavlja ko papagaj jednu te istu pricu non-stop...sta drugo covjek da kaze za to??...doduse ja ga nisam tako nazvao,niti bi ikad...ali shvatam one koji ga tako časte,jer je lik definitivno svojom uponoscu to zasluzio...pa jeste jedno 10 ponovio u svakom novom postu kako smrdi nesto,treba sapun, fol altruizam,ovo-ono...i sad treba neko da trpi ta preseravanja,jelde
BoogyS57

Post by BoogyS57 »

bordouze---------- smrdi ....pa smrdi on ba koliko pametuje cuj sapun ovo ono.
stakvirulah :-) - majstoklinjo
elSaik

Post by elSaik »

BoogyS57 wrote:bordouze---------- smrdi ....pa smrdi on ba koliko pametuje cuj sapun ovo ono.
Vidiš, Neelix. Za mene je i ovakav komentar malouman. :oops:
Neelix

Post by Neelix »

elSaik wrote:
BoogyS57 wrote:bordouze---------- smrdi ....pa smrdi on ba koliko pametuje cuj sapun ovo ono.
Vidiš, Neelix. Za mene je i ovakav komentar malouman. :oops:
ima mnogo komentara po forumu koji su za mene i idiotski, kretenski, retardirani, zasluzili spominjanje familije i to...ali to ne govorim, jer je to krsenje pravila foruma :D reci da nesto u klubu smrdi nije licna uvreda, ali reci nekom da je malouman svakako jeste.

lsd, ja tebe cijenim fakat na ovom podforumu, iako si mrski strumf :D uvijek se suzdrzavas od psovanja i licnih uvreda, a koliko vidim i bordouze isto tako. to sto vas njegovo podbadanje nervira je do vas, uzvratite mu istom mjerom a ne odmah "maloumnikom" nekog prozivat :)
limun_

Post by limun_ »

primjecujem @bordouzeovo traumu od safuna :shock: . mora da ga je dofaco nekom :)
BoogyS57

Post by BoogyS57 »

MALOUMAN HEHEHE shakotrans jaro elshaik znas sta jaro glup si filozofiras puno nesto kontas da si kao faca foruma kao i majstoklinjo za vas je svako malouman osim vas

kao vi ste licnosti i sve znate- jaro pomenuo bi i ja familiju i djecu cuke mace tebi ako zatreba .
A vjerujem da imate i veliko srce kad si na com jezicina ogromna a srce ko zrno rize mozak razvijen ko trkaca kokos

:x haj sad pljuj svoje komentare crkveni misu. alajhmanet
cico x

Post by cico x »

kako ste smijesni,
jebote,kako ste smijesni,
jeboteeeee kako ste smijesniiiiiiiiiii,
jebote kako ste smijesniiiiiii

Image
bestseler

Post by bestseler »

NE POSTOJI SAPUN ( iliti SAFUN ) KOJI BI OPRAO OVOG BORDOUZE-a ( NA VELIKU ZALOST .... )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elSaik

Post by elSaik »

BoogyS57 wrote:MALOUMAN HEHEHE shakotrans jaro elshaik znas sta jaro glup si filozofiras puno nesto kontas da si kao faca foruma kao i majstoklinjo za vas je svako malouman osim vas

kao vi ste licnosti i sve znate- jaro pomenuo bi i ja familiju i djecu cuke mace tebi ako zatreba .
A vjerujem da imate i veliko srce kad si na com jezicina ogromna a srce ko zrno rize mozak razvijen ko trkaca kokos

:x haj sad pljuj svoje komentare crkveni misu. alajhmanet
:)
Dobro, jaro. Nisu ti komentari maloumni. Šta više, veoma konkretni, dubokoumni i korisni. Jedino što ti pismenost nije jača strana, ali to nije bitno, zar ne?
Spomeni ti meni šta god hoćeš, ja se na to ne ložim. Međutim, ložim se na komentare kao što su
"smrdi on ba koliko pametuje cuj sapun ovo ono".
"A vjerujem da imate i veliko srce kad si na com jezicina ogromna a srce ko zrno rize mozak razvijen ko trkaca kokos"
Super si ti meni pravo, ali ti preporučujem kakvu knjigu da pročitaš. Da makar osnove svoga jezika upoznaš, pa da tek onda nekome nešto pametuješ. Evo, kreni od pravopisa našeg bosanskog/srpskog/hrvatskog jezika. ;)

@cico-x - ne kontam. Šta fali grafitu? :?
elSaik

Post by elSaik »

Evo i ova nekakva, tako bitna, sjednica prođe. Sve mi se nekako čini iz praznog u šuplje. Predsjednik najavljuje nekakva 2-3 pojačanja, od čega je jedno zvučno. Pretpostavljam da se radi o Pelaku. Ostali smo bez nekoliko igrača, ali mi je žao sam što su otišli Jahić, a pogotovo Kamber. Predsjednik također napisa da se prvi korak ka reflektorima napravo. Prvi, ali najteži, po njegovim riječima. Šta će sve biti u ovoj polusezoni, ne znam... nek' nam je Bog na pomoći. :(

Nego, kad počinje polusezona? Moraju se polusezonske uzeti. :D
cico x

Post by cico x »

ne kontas sta fali grafitu???????

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

jeste li u tm svi takvi?
elSaik

Post by elSaik »

Jesmo svi smo takvi u TM, prosvijetli nas...
cico x

Post by cico x »

ti si moj idol,znas li?
elSaik

Post by elSaik »

cico x wrote:ti si moj idol,znas li?
Super. :kiss:

Samo me zanima, s obzirom da nam u svemu pronalazite mane, pa rehko, baš da vidim šta tom grafitu sad fali. :roll: Lokacija ne štima? Previše plave boje? Jedino vi imate pravo na Stari grad? :-)
Locked