Željo i samo Željo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
elSaik wrote:@pape - De sredi ovo, molim te. Ili likvidiraj bordouzea ili majstorinha. Nije uredu da lik s dva nicka ovdje provocira...
-
elSaik
Uredu, šefe, ako ti tako kažeš...pape wrote:elSaik wrote:@pape - De sredi ovo, molim te. Ili likvidiraj bordouzea ili majstorinha. Nije uredu da lik s dva nicka ovdje provocira...Nije @Majstorinho, .... @bordouze ti je @lugavina, ...
-
elSaik
Ma kontao ja ne kontao, moja stvar. Znam ono što vidim, a vidio sam da ništa nije napisao u ime bordouze otkad je onaj dobio ban. Ali, eto, riješili smo, do mene je. Nastavi pisati, valterU.bordouze wrote:Nista ti ne kontas...
-
bordouze
Nije meni nego vama. Vec nekoliko godina zaredom se pripremate u Zobnatici pa se samo raspitujem da li cete i ove zime na pripreme opet u svoj tradicionalni obor.
Iako kruze glasine da vam je Uprava ergele otkazala gostoprimstvo poradi cinjenice da niste odrzavali higijenu pa su neki konji od smrada koji ste ljetos sirili (o ovome su izvjestavali domaci mediji) dobili astmu.
Iako kruze glasine da vam je Uprava ergele otkazala gostoprimstvo poradi cinjenice da niste odrzavali higijenu pa su neki konji od smrada koji ste ljetos sirili (o ovome su izvjestavali domaci mediji) dobili astmu.
-
LSD
Kruze glasine,jeldeIako kruze glasine da vam je Uprava ergele otkazala gostoprimstvo poradi cinjenice da niste odrzavali higijenu pa su neki konji od smrada koji ste ljetos sirili (o ovome su izvjestavali domaci mediji) dobili astmu.
-
bordouze
Ovo ti je citat sa jednog sportskog portala. Ako hoces mogu postaviti link.Željo u Srbiji: Hotel nema vode, na terenu nešto smrdi
Nogometaši Željezničara požalili su se novinarima Oslobođenja na uvjete koje imaju u Zobnatici u Srbiji.
Prema riječima igrača Željeu hotelu u kojem su smješteni prekjučer uopće nije bilo vode, zbog čega je preskočen jedan trening. Također, hrana je katastrofalna, rekao je jedan od igrača Željezničara i dodao kako kraj terena na kojem treniraju "nešto užasno smrdi, što otežava treninge
Nego znas liti sta je bio uzrok ovog uzasnog smrada koji se spominje u tekstu?
I nisu samo Avazova izdanja pisala o ovome vec i objektivno Oslobodjenje.
-
bordouze
Meni je zao svih mladih ljudi koji zive i rade u takvim neljudskim uvjetima.
Jednostavno nk zeljA ne ispunjava osnovne higijenske minume i to u pitanje dovodi ne samo dostojanstvo nego je to i problem javnog zdravlja uopce.
Mislim, tjerati mlade ljude da prolaze kroz takvu golgotu. Uzas. Mene to zalosti.
Zna li iko sta je bio izvor ovog uzasnog smrada na posljednjim priprema nk zeljA?
Jednostavno nk zeljA ne ispunjava osnovne higijenske minume i to u pitanje dovodi ne samo dostojanstvo nego je to i problem javnog zdravlja uopce.
Mislim, tjerati mlade ljude da prolaze kroz takvu golgotu. Uzas. Mene to zalosti.
Zna li iko sta je bio izvor ovog uzasnog smrada na posljednjim priprema nk zeljA?
-
bordouze
Molim ljepo, ja samo iznosim opce poznate cinjenice o kojima je pisao niz domacih i inozemnih medija.
Morate se suociti sa istinom i ne cepiti nos pred ociglednim smradom.
Ja samo zelim pomoci i ukazati da postoji realna opasnost da jedan broj mladih sportista, usljed tragicnog siromastva i zapustenosti, od svih trofeja jedino osvoji sugu.
Morate se suociti sa istinom i ne cepiti nos pred ociglednim smradom.
Ja samo zelim pomoci i ukazati da postoji realna opasnost da jedan broj mladih sportista, usljed tragicnog siromastva i zapustenosti, od svih trofeja jedino osvoji sugu.
- Neelix
mislim da bi ti i zbog ovog posta mogao na hladjenje koji danelSaik wrote:Meni je samo žao što je ovaj forum takvo mjesto gdje ću ja zbog odgovora na provokacije od strane ove male spodobe dobiti upozorenje pa i ban. S druge strane, to isto maloumno biće ima dozvolu da konstantno provocira. Aferim.
salu na stranu, ja ne primjetih uvrede u postovija gospodina "bordouze". ti si se s druge strane opasno spustio
-
itd
Dolazi iz provjerenih izvora, uzrok smradu su bili nepoznate osobe sa bordo salovima.bordouze wrote:Meni je zao svih mladih ljudi koji zive i rade u takvim neljudskim uvjetima.
To me necudi, posto pitari nas prate gdje god da smo (ukljucujuci i ovaj topic)
-
LSD
Iz pouzdanih izvora se doznaje da ce se manjem i mladjem sarajevskom podstanarsko-parazitskom klubu ove godine ukinuti gostoprimstvo na stadionu Kosevo,te da ce isti svoje domace utakmice igrati u nekim od prigradskih naselja tipa Ilijaš,Vogosca,Sokolovic kolonija ili sl. (ostaje da se vidi) zbog neizmirivanja visegodisnjih dugova prema vlasniku objekta stadiona...mozda treba dodati i to,da igraci istog kluba kubure sa osnovnom opremom (tacnije kopackama) vec niz godina,te da su prosle godine navijaci spasili manji sarajevski podstanarski klub tako sto su u zadnji cas kupili svojim ljubimcima kopacke.
-
bordouze
Mozda bi medju dijasporom i ljudima dobre volje generalno trebalo pokrenuti neku dobrotvornu akcij tipa- Vodom i sapunom protiv smarada u Nk zeljA.
Situacija je dramaticna.
Apeliram na sve humane pojedince da pomogne da ova akcija zazivi kako u nk zeljA ne bi zavlada suga i svrab.
Situacija je dramaticna.
Apeliram na sve humane pojedince da pomogne da ova akcija zazivi kako u nk zeljA ne bi zavlada suga i svrab.
-
itd
bordouze, za koga ti navijas?
koliko se brines o nama mogli bi ti dat nick "plavouze"
ili samo da ti damo jedno uze pa idi i uradi nesto sa njim
hajde sada procitaj unazad sto si do sada napisao i skontaj koliko si jadan i postavi sebi pitanje : sta ja to radim na ovom topic-u?
p.s ako ti nije jasno nesto od navedenog, dostavit cu ti napisane upute
koliko se brines o nama mogli bi ti dat nick "plavouze"
ili samo da ti damo jedno uze pa idi i uradi nesto sa njim
hajde sada procitaj unazad sto si do sada napisao i skontaj koliko si jadan i postavi sebi pitanje : sta ja to radim na ovom topic-u?
p.s ako ti nije jasno nesto od navedenog, dostavit cu ti napisane upute
-
bordouze
Ne razumijes koncept altruizma i brigu za siromasne. Ne mozes se izdici iznad usko plemenskih okvira.
Spreman sam vam sedmicno donirati po jedan sapun kako bih dokazao svoju dobru volju.
Sramotno je naime da oni koji se predstavljaju kao moji sugradjani imaju problema sa odrzavanjem elementarne higijene.
Spreman sam vam sedmicno donirati po jedan sapun kako bih dokazao svoju dobru volju.
Sramotno je naime da oni koji se predstavljaju kao moji sugradjani imaju problema sa odrzavanjem elementarne higijene.
-
LSD
Predpostavljam da si bio prvi u redu donatora kada su se trebale donirati kopacke podstanarskom klubu,jeli altruistoNe razumijes koncept altruizma i brigu za siromasne. Ne mozes se izdici iznad usko plemenskih okvira.