Željo i samo Željo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bordouze

Post by bordouze »

Nista ti ne kontas...
Last edited by bordouze on 13/01/2008 01:42, edited 1 time in total.
bordouze

Post by bordouze »

DAS IST VALTER
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

elSaik wrote:@pape - De sredi ovo, molim te. Ili likvidiraj bordouzea ili majstorinha. Nije uredu da lik s dva nicka ovdje provocira... :roll:
:-) Nije @Majstorinho, .... @bordouze ti je @lugavina, ... :D
elSaik

Post by elSaik »

pape wrote:
elSaik wrote:@pape - De sredi ovo, molim te. Ili likvidiraj bordouzea ili majstorinha. Nije uredu da lik s dva nicka ovdje provocira... :roll:
:-) Nije @Majstorinho, .... @bordouze ti je @lugavina, ... :D
Uredu, šefe, ako ti tako kažeš...
elSaik

Post by elSaik »

bordouze wrote:Nista ti ne kontas...
Ma kontao ja ne kontao, moja stvar. Znam ono što vidim, a vidio sam da ništa nije napisao u ime bordouze otkad je onaj dobio ban. Ali, eto, riješili smo, do mene je. Nastavi pisati, valterU. :oops:
bordouze

Post by bordouze »

Imas dara za analiticki nacin razmisljanja, pa ipak navijas za zeljA.

Nemoj odustati.

Ma sta mislis da se probas zalit Lajcaku?
xon_sa

Post by xon_sa »

Ko bi rekao da ovaj torpedo ima toliko vatrenih internet-simpatizera i pored toga sto nemaju navijacke grupe :D
bordouze

Post by bordouze »

Dobro to. Nego gdje se ide na zimske pripreme.

Je opet u semi srbijanska ergela?
LSD

Post by LSD »

Dobro to. Nego gdje se ide na zimske pripreme.

Je opet u semi srbijanska ergela?
Sta je s tobom sine dragi :D ...samo ti je ergela u glavi i o tome pricas konstantno...hoces li da zamolimo upravu ZeljA da te povedu sa sobom da vidis i ti te ergele :D
bordouze

Post by bordouze »

Nije meni nego vama. Vec nekoliko godina zaredom se pripremate u Zobnatici pa se samo raspitujem da li cete i ove zime na pripreme opet u svoj tradicionalni obor.

Iako kruze glasine da vam je Uprava ergele otkazala gostoprimstvo poradi cinjenice da niste odrzavali higijenu pa su neki konji od smrada koji ste ljetos sirili (o ovome su izvjestavali domaci mediji) dobili astmu.
bordouze

Post by bordouze »

Ne odgovori ti meni hocete li i ove godine na rzanje u Zobnaticu?
LSD

Post by LSD »

Iako kruze glasine da vam je Uprava ergele otkazala gostoprimstvo poradi cinjenice da niste odrzavali higijenu pa su neki konji od smrada koji ste ljetos sirili (o ovome su izvjestavali domaci mediji) dobili astmu.
Kruze glasine,jelde :lol: :D ...a ti naivan vjerujes glasinama :( :D ...citaj Express i budi glup-to su davno porucili manijaci i meni i tebi i svima nama :D ...da se razumimo,tu se misli i na borovinu,SAN,--- SPAM --- i sl.trash-talkere...e sad,do tebe je hoces li se furati na glasine ili slusati glas sopstvenog razuma :D
bordouze

Post by bordouze »

Željo u Srbiji: Hotel nema vode, na terenu nešto smrdi

Nogometaši Željezničara požalili su se novinarima Oslobođenja na uvjete koje imaju u Zobnatici u Srbiji.

Prema riječima igrača Željeu hotelu u kojem su smješteni prekjučer uopće nije bilo vode, zbog čega je preskočen jedan trening. Također, hrana je katastrofalna, rekao je jedan od igrača Željezničara i dodao kako kraj terena na kojem treniraju "nešto užasno smrdi, što otežava treninge
Ovo ti je citat sa jednog sportskog portala. Ako hoces mogu postaviti link.

Nego znas liti sta je bio uzrok ovog uzasnog smrada koji se spominje u tekstu?

I nisu samo Avazova izdanja pisala o ovome vec i objektivno Oslobodjenje.
LSD

Post by LSD »

E ako je objektivno Oslobodjenje to napisala onda je to 100% istina :D ...cijenim tvoju brigu za igrace ZeljA u takvim uslovima zivota :lol: ...zaista si raritetan primjerak navijaca manjeg podstanarskog kluba...svaka cast 8-)
bordouze

Post by bordouze »

Meni je zao svih mladih ljudi koji zive i rade u takvim neljudskim uvjetima.

Jednostavno nk zeljA ne ispunjava osnovne higijenske minume i to u pitanje dovodi ne samo dostojanstvo nego je to i problem javnog zdravlja uopce.

Mislim, tjerati mlade ljude da prolaze kroz takvu golgotu. Uzas. Mene to zalosti.

Zna li iko sta je bio izvor ovog uzasnog smrada na posljednjim priprema nk zeljA?
elSaik

Post by elSaik »

Meni je samo žao što je ovaj forum takvo mjesto gdje ću ja zbog odgovora na provokacije od strane ove male spodobe dobiti upozorenje pa i ban. S druge strane, to isto maloumno biće ima dozvolu da konstantno provocira. Aferim.
bordouze

Post by bordouze »

Molim ljepo, ja samo iznosim opce poznate cinjenice o kojima je pisao niz domacih i inozemnih medija.

Morate se suociti sa istinom i ne cepiti nos pred ociglednim smradom.

Ja samo zelim pomoci i ukazati da postoji realna opasnost da jedan broj mladih sportista, usljed tragicnog siromastva i zapustenosti, od svih trofeja jedino osvoji sugu.
Neelix

Post by Neelix »

elSaik wrote:Meni je samo žao što je ovaj forum takvo mjesto gdje ću ja zbog odgovora na provokacije od strane ove male spodobe dobiti upozorenje pa i ban. S druge strane, to isto maloumno biće ima dozvolu da konstantno provocira. Aferim.
mislim da bi ti i zbog ovog posta mogao na hladjenje koji dan :D

salu na stranu, ja ne primjetih uvrede u postovija gospodina "bordouze". ti si se s druge strane opasno spustio :roll:
itd

Post by itd »

bordouze wrote:Meni je zao svih mladih ljudi koji zive i rade u takvim neljudskim uvjetima.

Jednostavno nk zeljA ne ispunjava osnovne higijenske minume i to u pitanje dovodi ne samo dostojanstvo nego je to i problem javnog zdravlja uopce.

Mislim, tjerati mlade ljude da prolaze kroz takvu golgotu. Uzas. Mene to zalosti.

Zna li iko sta je bio izvor ovog uzasnog smrada na posljednjim priprema nk zeljA?
Dolazi iz provjerenih izvora, uzrok smradu su bili nepoznate osobe sa bordo salovima.
To me necudi, posto pitari nas prate gdje god da smo (ukljucujuci i ovaj topic) :-)
LSD

Post by LSD »

Iz pouzdanih izvora se doznaje da ce se manjem i mladjem sarajevskom podstanarsko-parazitskom klubu ove godine ukinuti gostoprimstvo na stadionu Kosevo,te da ce isti svoje domace utakmice igrati u nekim od prigradskih naselja tipa Ilijaš,Vogosca,Sokolovic kolonija ili sl. (ostaje da se vidi) zbog neizmirivanja visegodisnjih dugova prema vlasniku objekta stadiona...mozda treba dodati i to,da igraci istog kluba kubure sa osnovnom opremom (tacnije kopackama) vec niz godina,te da su prosle godine navijaci spasili manji sarajevski podstanarski klub tako sto su u zadnji cas kupili svojim ljubimcima kopacke.
LSD

Post by LSD »

Moj grad-ali njihov klub i njihova bruka.
bordouze

Post by bordouze »

Mozda bi medju dijasporom i ljudima dobre volje generalno trebalo pokrenuti neku dobrotvornu akcij tipa- Vodom i sapunom protiv smarada u Nk zeljA.

Situacija je dramaticna.

Apeliram na sve humane pojedince da pomogne da ova akcija zazivi kako u nk zeljA ne bi zavlada suga i svrab.
itd

Post by itd »

bordouze, za koga ti navijas?
koliko se brines o nama mogli bi ti dat nick "plavouze"
ili samo da ti damo jedno uze pa idi i uradi nesto sa njim

hajde sada procitaj unazad sto si do sada napisao i skontaj koliko si jadan i postavi sebi pitanje : sta ja to radim na ovom topic-u?

p.s ako ti nije jasno nesto od navedenog, dostavit cu ti napisane upute
bordouze

Post by bordouze »

Ne razumijes koncept altruizma i brigu za siromasne. Ne mozes se izdici iznad usko plemenskih okvira.

Spreman sam vam sedmicno donirati po jedan sapun kako bih dokazao svoju dobru volju.

Sramotno je naime da oni koji se predstavljaju kao moji sugradjani imaju problema sa odrzavanjem elementarne higijene.
LSD

Post by LSD »

Ne razumijes koncept altruizma i brigu za siromasne. Ne mozes se izdici iznad usko plemenskih okvira.

Spreman sam vam sedmicno donirati po jedan sapun kako bih dokazao svoju dobru volju.

Sramotno je naime da oni koji se predstavljaju kao moji sugradjani imaju problema sa odrzavanjem elementarne higijene.
Predpostavljam da si bio prvi u redu donatora kada su se trebale donirati kopacke podstanarskom klubu,jeli altruisto :D ...nego,sta cemo za milionske neisplacene kirije koje dugujete ovom gradu...kako cemo rijesiti mali klubic tih briga :? ...mislis da ce efendija to pokriti sam u opstini Centar :D ...nemoj se ni nadati,vjeruj mi...briga za siromasne,dobro si 8-)
Locked