Zeljko vs. Haris

dripac

Post by dripac »

pisko wrote:Da, ocaravajuce smrdi, sto pokazuje i preko 60% biracke podrske.
Tip je super-autoritet od kojeg, vidjelo se veceras, zazire i RS Micha
Jes, usrali se do zavrat. I oni smrde.
pisko

Post by pisko »

ne kontam ko smrdi - onih 60%, ili oni smradovi u emisiji?
Tomislav MO

Post by Tomislav MO »

pisko wrote:ne kontam ko smrdi - onih 60%, ili oni smradovi u emisiji?
:lol: :sax:
dripac

Post by dripac »

pisko wrote:ne kontam ko smrdi - onih 60%, ili oni smradovi u emisiji?
Znaš ti dobro ko smrdi. Smrdi ko pita.
lindjo

Post by lindjo »

dripac wrote:
zavrzlama wrote:
haris ubleha wrote: Mala, da li to hoces da kazes da je Lepi Hare, neuzubillah, lagao u predizbornoj kampanji? 8) Ne mogu vjerovati... on je vjernik... 8) intelektualac... 8) patriota... :-D govori par jezika... 8)
Ma, opet ne mogu vjerovati da je Lepi lagao? Eto, veceras smo na TV-u u Duskinoj emisiji vidjeli da je jedan nezaposleni starac izmedju obecanja Lepog o "ukidanju RS-a" i Zlajinih obecanja o 150.000 novih radnih mjesta... povjerovao u... ukidanje RS... 8) Jos jednom, ne mogu vjerovati da je Lepi lagao... Pa, zna li on da ce za 4 godine izgubiti izbore ako ne ispuni predizborna obecanja? 8-)

Haris nije moj tip..ali..ali... pa sve stranke u federaciji u svom politickom programu imaju zelju i bazirane su na gradanskoj BIH i bez entiteta..samo sto nesmiju javno da kazu..a taj lepi Hare ima mu.a da to javno kaze..i sad ispada da Dodik smije prijetiti referendumom koji je protiv interesa svih naroda a Haris nesmije i netreba zagovarat ukidanje entiteta koje prizeljkuju svi...Silajdzic je i dobio izbore jer drugi nemaju mu.a da to javno kazu...

Politika iscekivanja da neki dodu tobe je proslo ..danas je vrijeme kompromisa i otvorene politike....vidjet cemo kako ce Dodik prihvatiti reformu policije i ispostovat odluku ustavnog suda o promjeni obiljezja u entitetima...volio bih vidjeti one sto su tvrdili samo je to predizborna...danas se radi o biti ili ne biti za BIH....svi koji osjecaju BIH kao svoju moraju biti jedna stranka.po tome nas i svijet i evropa ce i cijeniti i podrzavati nase zahtjeve..
Haris će svakako preseliti na ahiret uskoro.
vidoviti Rasho :shock: ?...de mi tipuj klaju,da dignem nesto

*pita smrdi* :? ...to neka...od gofana? :oops:
underground

#31 Re: Zeljko vs. Haris

Post by underground »

kub lajkan wrote:Pade mi nesto na pamet...

Sjecate li se onomad kad je jednog tv-ponedjeljka Silajdzic jadno nalijepio Komsica (kao, ne bi bilo dobro za BiH da Komsic pobijedi), a ovaj mu uzvratio u stilu: "Pa ja, kad sam Vam trebao u ratu onda sam bio dobar Hrvat, a sad kad su dosli izbori onda odjebaus Miki Maus"...

I sta ako se njih dvojica nadju zajedno u Predsjednistvu...

Hoce li Predsjednistvo startovati kao Juventus... sa minus 17, ili koliko vec bodova...
Halo ba...ne diraj mi Juventus... :x :x :x
ma_hajde

Post by ma_hajde »

harač wrote:Stvarno ne znam šta su svi zapeli za Komšića, nema šanse (iako bi ja volio), pobjediće onaj hirurg
trebalo je samo malo vjere, zar ne ;)
dexcox

Post by dexcox »

BSn wrote:Koji ba Komsic u Predsjednistvu?

Nemojte se ljudi furat veceras previse.

Znam ja de je euforija, ali bit ce vam kasnije zao kad vidite koliko su vas iz Staba lagali, a vi nasjeli!
ajd sad fino registruj se pod novim imenom :lol:
cevapXXL

Post by cevapXXL »

dexcox wrote:

Znam ja de je euforija, ali bit ce vam kasnije zao kad vidite koliko su vas iz Staba lagali, a vi nasjeli!
ajd sad fino registruj se pod novim imenom :lol:
E ova bi dobra :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

8-)
hogshead

Post by hogshead »

Ovako, dobro je da su nastupile bilo kakve promjene. Što reče Zoka Ćatić, treba ih rotirati, da ne kontaju da su nepromijenljivi. Loše je što je narod i dalje stado koje se loži na ublehe. Dr. Haris Silajdžić npr. je ostvario izvanredan uspjeh, s obzirom na to koliko je njegova stranka dobijala glasova u prošlosti. Kako? Političkim i ekonomskim planom rada, odnosno predizbornom retorikom.
Dakle, politički plan mu je da ukine Republiku Srpsku iako je i njemu i svakoj ptici na grani, osim našim narodnim masama, jasno da se RS ne može ukinuti bez saglasnosti Srba iz RS, što trenutno spada u domen naučne fantastike.
Ekonomski plan Dr. Silajdžića je da, parafraziram, "povuče veze po svijetu da namakne povoljne kredite, pa će nam svima biti bolje". Da nisam više puta čuo ovu nebulozu iz njegovih usta, mislio bih da sam sve umislio. Pa jebo te, kakva je to ekonomska taktika oporavka zemlje!? Kao, imamo mi neke veze pa ćemo tamo šuš - muš, vamo - tamo, drž' - ne daj, pa na piće, pa znam ja tipa koji zna tipa koji je dobar sa sekretaricom predsjednika MMF-a.... Pa ne radi se upisivanju jaranove kćerke na fax!
mala-i

Post by mala-i »

hogshead wrote:Ovako, dobro je da su nastupile bilo kakve promjene. Što reče Zoka Ćatić, treba ih rotirati, da ne kontaju da su nepromijenljivi. Loše je što je narod i dalje stado koje se loži na ublehe. Dr. Haris Silajdžić npr. je ostvario izvanredan uspjeh, s obzirom na to koliko je njegova stranka dobijala glasova u prošlosti. Kako? Političkim i ekonomskim planom rada, odnosno predizbornom retorikom.
Dakle, politički plan mu je da ukine Republiku Srpsku iako je i njemu i svakoj ptici na grani, osim našim narodnim masama, jasno da se RS ne može ukinuti bez saglasnosti Srba iz RS, što trenutno spada u domen naučne fantastike.
Ekonomski plan Dr. Silajdžića je da, parafraziram, "povuče veze po svijetu da namakne povoljne kredite, pa će nam svima biti bolje". Da nisam više puta čuo ovu nebulozu iz njegovih usta, mislio bih da sam sve umislio. Pa jebo te, kakva je to ekonomska taktika oporavka zemlje!? Kao, imamo mi neke veze pa ćemo tamo šuš - muš, vamo - tamo, drž' - ne daj, pa na piće, pa znam ja tipa koji zna tipa koji je dobar sa sekretaricom predsjednika MMF-a.... Pa ne radi se upisivanju jaranove kćerke na fax!
to se po nekima ovdje zove lobiranje :)
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

To nije ekonomski program, ali jeste lobiranje. Svako ko je proveo 5 minuta bilo gdje u svijetu i u bilo kom poslovnom kontekstu to zna. Lepi ima mnogo mana, ali nepovezanost sa ljudima koji imaju pare nije jedna od njih.

Btw, lobiranje nije uvlacenje nekom ambasadoru ili birokrati iz Rajsovog ureda. To je samo jadno.
hogshead

#39 ..

Post by hogshead »

Znam ja šta je lobiranje. Ali ne mislite li da je to licemjeran "ekonomski program". Kao, glasajte za MENE pa ću vam JA okolo navlačiti kredite jer znam puno ljudi debelih novčanika. Kakva je to ekonomska politika? Zar ne bi trebao da postoji neki malo osmišljeniji plan izlaska iz krize u koji će biti uključen malo veći broj ljudi i malo više domaće pameti, a ne da se svi jadni oslonimo na Harisova poznanstva.
kub lajkan

#40 Re: ..

Post by kub lajkan »

hogshead wrote:Znam ja šta je lobiranje. Ali ne mislite li da je to licemjeran "ekonomski program". Kao, glasajte za MENE pa ću vam JA okolo navlačiti kredite jer znam puno ljudi debelih novčanika. Kakva je to ekonomska politika? Zar ne bi trebao da postoji neki malo osmišljeniji plan izlaska iz krize
:lol:
njonjica

Post by njonjica »

Ljudi moji, daj trznite me malo, ja sve mislim sanjam...ruzan san....
Cuj lepi u predsjednistvu....fakat smo.... :oops:
A prije izbora, lijepo bilo i u novinama, i na tv-u, ma na svakom mogucem mediju da je stranka ZAgraBiH od proslih predizbornih obecanja ispunila 0%......
I sad ce "prirodno" koalirati sa SDA...i gdje smo onda........ :? :?
Post Reply