Još ako ti navakat poiskaču sijede od kretena k'o meni... Gajret!
Mane zeve, mosa bamzavaje loma.
Ma ne sumnjam ja da ti moreš i na tri blajhane, k'o i na tri plave, al' šta ćeš s Ivom Mirom u toj slici učinit', mrčoSogan wrote:Ma imunitet spram trauma vec razvijen ko svedCki sustav socijalne zastite... Provesti od kolijevke pa do groba ono najljepse doba a da te svaku sekundu nadzire strogi al' pravedni pogled sa portreta iznad skolske table i nije mala stvar... tako se celik kalioJimmy_The_Saint wrote:Ako ti na san izađu Ivo Miro, Pamela, Neda i ona treća bumbatre, bojim se da ćeš biti jako istraumiran.Sogan wrote:Iduci PR-happening Komsicevog staba: "Zeljko na posao nosi kafu i sendvice iz sopstvene obiteljske kuhinje... bez svinjetine!"![]()
![]()
A eto, vidim da su te slike opet u modi... mora da se vracamo teskoj industriji... blago Seidu Memicu, dozivjet ce renesansu za razliku od te tri hanume koje ce tranzicija progutati k'o da ih nikad bilo nije... dakleM ne bojim se ja njiha
jel ti vise volis da pokazem manje postovanja?crnjak wrote:evo ga opet postovanimIRCerka wrote:postovani crnjak,crnjak wrote: a joj sad sam i postovani a to je tako uzbudljivo![]()
zajebanciju na stranu ali nebi skodilo malo vise tolerancije ako nista ovde medju ljudima koji iole nesto o zivotu znaju
nemoj misliti da imam nes licno protiv tebe to se odnosi na sve
jako je fino kad ljudi razmisljaju drugacije samo to nemoramo drugima dokazivati kako ti kazes klinom o klin
ebi ga sad ces mi reci da onaj s druge strane ima klin zasto da ti svoj spustis al da svi pocnemo od sebe mozda bi i licilo na nesto
ili ja fakat previse pacifisticno kakim
Nemam ti ja vremena za tu komunikaciju vise.
Od tolerancije na forumu dobih gastritis.
ovako u brk svima kazes sve (u granicama pristojnosti , ali ne i tolerancije) i pupa bude ok...
da prostis, moram ici sada, moj je red za pravljenje kafe...
do ponedeljka ADIO...![]()
jebi ga stara probaj s gastalom jednom
a mozda i ova varijanta komunikacije nije losa mozda i za bolove u ledjima
tako da od sada se svadjamo![]()
sofista+mircerka respect
Jimmy, Miro je ionako brilijantnim manevrom Zeljka nam Komsica pretvoren u obicnog voajera i k'o sam ja da mu to uskracujemJimmy_The_Saint wrote:Ma ne sumnjam ja da ti moreš i na tri blajhane, k'o i na tri plave, al' šta ćeš s Ivom Mirom u toj slici učinit', mrčoSogan wrote:Ma imunitet spram trauma vec razvijen ko svedCki sustav socijalne zastite... Provesti od kolijevke pa do groba ono najljepse doba a da te svaku sekundu nadzire strogi al' pravedni pogled sa portreta iznad skolske table i nije mala stvar... tako se celik kalioJimmy_The_Saint wrote: Ako ti na san izađu Ivo Miro, Pamela, Neda i ona treća bumbatre, bojim se da ćeš biti jako istraumiran.![]()
![]()
A eto, vidim da su te slike opet u modi... mora da se vracamo teskoj industriji... blago Seidu Memicu, dozivjet ce renesansu za razliku od te tri hanume koje ce tranzicija progutati k'o da ih nikad bilo nije... dakleM ne bojim se ja njiha![]()
![]()
![]()
Neka ba, i ja u kancu imam i reisa, i Harisa i Bakira I, i Abe Lincolna, saso mange imamA industrije, kao što znaš, ni lahke ni teške. JBG. Otkako su partizani sjahali, svako misli more brez mot'ke 'ljeba.
Haj' ba, šta fali. Ja sam htio od "pokajnika" pokupovat' tih tapiserija sa Šabanom, kont'o sam da mogu jako jeftino dobit' neograničene zalihe toplih i praktičnih prostirki za kupatilo...sofist wrote:I tapiserijom.
Ma nije to još kako treba krenulo, možda ću i ukinut'.SherlockHolmes wrote:zato im bi nako dobrojimmy, evo ja cu zagrist da ne ode sav trud u nepovrat: dje ti je taj ti u tebe blog?
a ti gagarine, knjigu u sake, nisu te tamo poslali da o motikama forumas
ja te Ćito a da nisam ni znao...Jimmy_The_Saint wrote:Ma nije to još kako treba krenulo, možda ću i ukinut'.SherlockHolmes wrote:zato im bi nako dobrojimmy, evo ja cu zagrist da ne ode sav trud u nepovrat: dje ti je taj ti u tebe blog?
a ti gagarine, knjigu u sake, nisu te tamo poslali da o motikama forumas
Al' idi preko profila. Ili drito na informbiro.blogger.ba
Helem, voditelj i gledatelji su ga upravo i pitali "haman" svašta ( k'o sto Mesića pitaju) , a Željko "znao i smio" odgovarati pa se "moglo saznati šta on radi i misli o ne znam čemu."..INTERVJU
Pitanja koja postavljaš moraju biti duga (najmanje dva minuta), tako da sagovornik nikada nije siguran šta si ga pitao. Ako on ipak svati pitanje i pokuša odgovoriti, prekidaj ga potpitanjima. Najbolje je da ton i vrstu pitanja formulišeš po ugledu na istražne sudije, jer niti jedan sagovornik nije nevin. Ukoliko sagovornik pripada nekoj od alternativnih grupa (homoseksualci, žene, Crnci, komunisti i sl.) na svaki način se trudi da iskažeš svoje gađenje prema njima. Pitanja postavljaj sa naglašenim prezirom i omalovažavanjem, i ne propuštaj priliku da se našališ na njihov račun.
Ne zbog Šabana, neg' da se tabani prigriju.sofist wrote:Dje'š Šabana pod noge bacit' ...
Naravno da ne mora. Samo mi smrdi na njega. That's allsofist wrote:Ako nisi s nama onda si protiv nas.Dezze wrote:Ovo mora da su fanovi Lepog. Pa smo malo ljubomorni sto nema nista od gromoglasnog ukidanja RS-a.sofist wrote: Provjereno !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zar se mora biti neciji pristalica ?