Željezničar šampion 2004/2005
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DiplomataSaSela
#126 s
Jedna stara:
Ja volim ZELJU svoga
I svakog novog dana
Kucache srce moje
Za plavo bjele boje
Limvo te ZEEEELJOOOOOO
Ja volim ZELJU svoga
I svakog novog dana
Kucache srce moje
Za plavo bjele boje
Limvo te ZEEEELJOOOOOO
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ja glupog topica... 

- manijak1
Sorge
-
HZSA
Nije on glup...covjek je samo iskren, topik je nidje veze
Odnese svinjski titulu jesenjeg prvaka
Sta je sad sa onim vasim neostvarenim snom- ispadamo li iz lige?
P.S. Protiv orasja, parola na sjeveru:
"Sa vama smo dotakli dno zivota!!! Je li vas sramota!?"
Odnese svinjski titulu jesenjeg prvaka
Sta je sad sa onim vasim neostvarenim snom- ispadamo li iz lige?
P.S. Protiv orasja, parola na sjeveru:
"Sa vama smo dotakli dno zivota!!! Je li vas sramota!?"
- manijak1
-
HZSA
Pogledaj tabelu, na 10. smo mjestu, sto je za pohvalu u odnosu na stanje kluba,na zalaganje igraca, itd. itd.
Kazem ti ja...daleko smo mi od ispadanja
Sad nas samo kup zanima...a PL je ionako nakaradna, da gora ne moze biti
Kazem ti ja...daleko smo mi od ispadanja
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
HZSA wrote:Pogledaj tabelu, na 10. smo mjestu, sto je za pohvalu u odnosu na stanje kluba,na zalaganje igraca, itd. itd.
Kazem ti ja...daleko smo mi od ispadanja![]()
kup kup kup je Vash

eto ti jedan, nemoj plakat'.....
sramota...hvalis se 10. mjestom.... a nekada ste se sa nama borili u vrhu....
-
HZSA
S obzirom na stanje u klubu kao sto rekoh i zalaganje, (kako je bilo) ovo je dobro
Jeb*ga, tako ti je kad te je*u gdje stignu...primjer Banja Luka
I jos nesto, je*o te kup, nije nama do kupa, vec nam je to jedini nacin da odemo u Evropu... a do tada ce se valjda stanje popraviti
P.S. Niste vi osjetili slast lopova i idiota u klubu?
I jos nesto, je*o te kup, nije nama do kupa, vec nam je to jedini nacin da odemo u Evropu... a do tada ce se valjda stanje popraviti
-
Como_Sarajevo
Hehehehehe,kad ga pitar odvali.EvropaHZSA wrote:S obzirom na stanje u klubu kao sto rekoh i zalaganje, (kako je bilo) ovo je dobro![]()
- DiplomataSaSela
jebote prosli smo bolje od zvezde i partizana...zenica wrote:u gradu zenicu balijskom gnijezdu
jebace celik crvenu zvezdu
ne placi zvezdo
nisi ti sama
jebace celik i partizana
poserem se ja na ovu nasu ligu![]()
samo mogu reci da cu vas(zeljo i sarajvo)mrziti do kraja zivota
-
HZSA
Koliko se ja sjecam nije se ni vama na kosevu moglo prici...
Kad smo se zaletili, kornjace su nas odma zaganjale....
A sad pogledaj malo kako smo mi prosli u zenici od strane vasih drotova (mada ni oni nisu najbolje prosli)
Udri huligana...jel tako bilo? Ko nije upucen, neka pogleda slike na http://www.hordezla.org (izvjestaj sa gostovanja u ze)
Kite ste vi najvece...
Kad smo se zaletili, kornjace su nas odma zaganjale....
A sad pogledaj malo kako smo mi prosli u zenici od strane vasih drotova (mada ni oni nisu najbolje prosli)
Kite ste vi najvece...
- manijak1
Robijašima nikad dosta
vaspitnih mjera.
- manijak1
Ja se ne sjećam ..............kad smo izgubili od velikih poljoprivrednika

-
Aristokrata
"za njih"?violentjack wrote:Kako zavrsi ona utakmica sa Borcem..hoce li biti 3''0 za njih..ili se igra ponovo?
mislis za "NAS"
-
tenor
Ivo Ištuk novi trener Željezničara
Ivo Ištuk preuzeo je mjesto šefa stručnog štaba Željezničara, a Zdenko Jelić postao je novi direktor kluba.
Epilog je to višemjesečne sapunice o klubu s Grbavice u kojoj se u glavnim ulogama izmijenjalo nekoliko "glumaca" poput Ivice Osima, Nenada Starovlaha, Mirsada Baljića, Josipa Bukala...
Ipak, tročlana komisija u sastavu Katalinski – Džumhur - Kojović, nadležna za rješavanje pitanja trenera i direktora, u utorak kasno navečer dogovorila je saradnju s najtrofejnijim poslijeratnim bh. trenerom Ivom Išutkom, koji je s Brotnjom i Širokim Brijegom osvajao prvenstvo BiH. U klubu s Grbavice nadaju se da bi to isto mogao ponoviti i s njima.
"Idemo raditi. Pred nama je težak posao i trebat ćemo dobro zapeti ukoliko mislimo skinuti Zrinjskog s vrha", kazao je Ivo Ištuk nakon imenovanja za novog šefa stručnog štaba.
"Zrinjski ima solidnu prednost, kvalitetan igrački kadar i sve preduslove da osvoji prvenstvo, ali mi se nećemo predati. Pred nama je prelazni rok i pokušat ćemo pojačati ekipu koja će na proljeće pokušati doći do naslova prvaka, dodao je Ištuk." - dodao je Ištuk.
Službeno predstavljanje novog trenera i direktora Željezničara održat će se danas u 15 sati u Sarajevu
Ivo Ištuk preuzeo je mjesto šefa stručnog štaba Željezničara, a Zdenko Jelić postao je novi direktor kluba.
Epilog je to višemjesečne sapunice o klubu s Grbavice u kojoj se u glavnim ulogama izmijenjalo nekoliko "glumaca" poput Ivice Osima, Nenada Starovlaha, Mirsada Baljića, Josipa Bukala...
Ipak, tročlana komisija u sastavu Katalinski – Džumhur - Kojović, nadležna za rješavanje pitanja trenera i direktora, u utorak kasno navečer dogovorila je saradnju s najtrofejnijim poslijeratnim bh. trenerom Ivom Išutkom, koji je s Brotnjom i Širokim Brijegom osvajao prvenstvo BiH. U klubu s Grbavice nadaju se da bi to isto mogao ponoviti i s njima.
"Idemo raditi. Pred nama je težak posao i trebat ćemo dobro zapeti ukoliko mislimo skinuti Zrinjskog s vrha", kazao je Ivo Ištuk nakon imenovanja za novog šefa stručnog štaba.
"Zrinjski ima solidnu prednost, kvalitetan igrački kadar i sve preduslove da osvoji prvenstvo, ali mi se nećemo predati. Pred nama je prelazni rok i pokušat ćemo pojačati ekipu koja će na proljeće pokušati doći do naslova prvaka, dodao je Ištuk." - dodao je Ištuk.
Službeno predstavljanje novog trenera i direktora Željezničara održat će se danas u 15 sati u Sarajevu
-
ero_sa_onog_svijeta
da,da,da MOŽDAigla wrote:ljudi extra ste prošli sad možda i imate šanse da stignete Svinjskog......možda
iako će na kraju tabela izgledati ovako :
1.Zrinjski
2.Široki
3.Željo
- manijak1
-
nightdriver
cobra moj,nece dugo ni zdenko ni ivo....na zalost.manijak1 wrote:![]()
Ako bude tabela izgleda ovako kako kaže Ero ............mene više forum neće vidjeti
![]()
vec je hampa protiv njih! mislim da se znamo ili smo se sreli nekad u zivotu,i znam da me kontas. dok ne dodje neko zajebaniji i otjera placenike,nema nama radosti!!