zeleni skakavac u mojoj sobi...upomoc

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

zena21

Post by zena21 »

prezivi li suraja :? :? :D
zena21

Post by zena21 »

visocicaguy wrote:heh...meni sismis spavo madju nogama :) jos ja imo samo boxerice, bilo ljeto, otvoren prozor blabla... i osjetio sam ja njega u noci, al nisam znao sta je, a i bio pospan :)

eh, kad sam usto, tek sam onda vidio su cim sam spavo :lol:
nesto di doslo medju noge a ti nisi provjerio sta - jer si bio pospan :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
funaki

Post by funaki »

karanana wrote:
visocicaguy wrote:heh...meni sismis spavo madju nogama :) jos ja imo samo boxerice, bilo ljeto, otvoren prozor blabla... i osjetio sam ja njega u noci, al nisam znao sta je, a i bio pospan :)

eh, kad sam usto, tek sam onda vidio su cim sam spavo :lol:
A ti se ponado da nije sta drugo...
:lol: :lol: :lol:

Jel' bilo ''tecnosti'' :lol:
debela

Post by debela »

kad vidim da se savjetuje ubistvo nesretne zivotinje samo jer je nekoga strah, totalno iracionalno, pozelim da se pretvorim u covjeka od 50 metara i uzmem papucu covjeka od 50 metara i redom vas zgnjecim njom. jer eto, vi ste mali, gmizete mi u mom prostoru i mene je naprosto strah :roll: :roll:
surajaa

Post by surajaa »

InfraRedRidinghood wrote:
surajaa wrote:
InfraRedRidinghood wrote:Ili izudaraj sebe papučom; ako nećeš ti, ja ću :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jadnice jesi kad cula za Jagomir ili slicno, aaaa??? :lol: :lol:
Evo, surfam s recepcije :lol: :lol: :lol: :lol:
Draga, ne bih rekla da surfas s recepcije, prije ce biti da su te odvezali od kreveta, pa si ovdje dajes oduska...samo uzivaj :lol: :P

P.S. Za sve ostale, skakavac je izbacen rano jutros...i ziv je..
zena21

Post by zena21 »

znaci ipak si provela noc sa malim... zelenim :oops: :lol: :lol: :lol:
big_bud

Post by big_bud »

atko wrote:Ja imam fobiju od zelenih skakavaca (ali samo od skakavaca :-) :D) i u potpunosti razumijem Surajuu. Znam zvuci glupo i smijesno ali ljudi cesto imaju takvu fobiju i zato se prestanite majmunisti :x
ša je banka radila?
surajaa

Post by surajaa »

zena21 wrote:znaci ipak si provela noc sa malim... zelenim :oops: :lol: :lol: :lol:
Da :-) , mozes misliti kakvu noc...nisam spavala, zvuk koji je pravio je uzasan...no u svemu je jedino dobro sto sam proitala polovinu knjige za ispit...s vatom u usima :roll:
Pooll

Post by Pooll »

surajaa wrote:
zena21 wrote:znaci ipak si provela noc sa malim... zelenim :oops: :lol: :lol: :lol:
Da :-) , mozes misliti kakvu noc...nisam spavala, zvuk koji je pravio je uzasan...no u svemu je jedino dobro sto sam proitala polovinu knjige za ispit...s vatom u usima :roll:
Vidis sve ima svoje prednosti :D i mane :P
funaki

Post by funaki »

surajaa wrote:
Javi kada zavrsis sa ispitom, mozda pokrenem neki ''biznis'' sa zelenim skakavcima... :D
Pooll

Post by Pooll »

Jessie B wrote:
karanana wrote:Jebo skakavca, da vidite frku kad shishmish uleti u sobu.
Kad vec pominjes sismise, moram upozoriti ljude da paze kad ostavljaju otvorene prozore nocu bez zastitne mreze i slicno, da se sismisi znaju uvuci i praviti svoja gnijezda, sta li vec, iza namjestaja. Jako tesko ih je izvuci, istjerati, izbaciti. Ne bih nikome pozelila noc kad sam ih nasla iza ormara.
Grozno :shock: :shock: :shock:
surajaa

Post by surajaa »

funaki wrote:
surajaa wrote:
Javi kada zavrsis sa ispitom, mozda pokrenem neki ''biznis'' sa zelenim skakavcima... :D

Bas...je li to lijepo...salit se na takav nacin :? :-)
funaki

Post by funaki »

surajaa wrote:
funaki wrote:
surajaa wrote: Da :-) , mozes misliti kakvu noc...nisam spavala, zvuk koji je pravio je uzasan...no u svemu je jedino dobro sto sam proitala polovinu knjige za ispit...s vatom u usima :roll:

E *ebi ga, ja hocu malo da te ''opustim'' pred ispit, a ti... :-)

P.S. Znam jedno mjesto koje ''vrije'' ili ''vri'' od zelenih, pa htio da to iskoristim :D :D :lol:
pesak

Post by pesak »

debela wrote:kad vidim da se savjetuje ubistvo nesretne zivotinje samo jer je nekoga strah, totalno iracionalno, pozelim da se pretvorim u covjeka od 50 metara i uzmem papucu covjeka od 50 metara i redom vas zgnjecim njom. jer eto, vi ste mali, gmizete mi u mom prostoru i mene je naprosto strah :roll: :roll:
Pa znas sta? Neke bube dugacke su mi ispadale iz klime i zovu se uholezi ili tako nesto...imaju na vrhu glave kao neka kljesta ... :shock: ...i raspitala sam se...te bube ulaze u uvo i zato se tako zovu... :shock:
pa sta sad, treba da pustim da mi udje u uho kad budem spavala ?
Stvarno sam miroljubiva, ali insekte ne podnosim, pogotovu bube /osim buba-mare/..simpa su mi i skakavci, ali one sto gamizu ne podnosim...sorry.
surajaa

Post by surajaa »

funaki wrote:
surajaa wrote:
funaki wrote: Javi kada zavrsis sa ispitom, mozda pokrenem neki ''biznis'' sa zelenim skakavcima... :D

E *ebi ga, ja hocu malo da te ''opustim'' pred ispit, a ti... :-)

P.S. Znam jedno mjesto koje ''vrije'' ili ''vri'' od zelenih, pa htio da to iskoristim :D :D :lol:
moze, ali dijelimo sve lapo lapo...ja sam ti bila inspiracija za ideju...huhu :D
inspire_me

Post by inspire_me »

Jessie B wrote:
karanana wrote:Jebo skakavca, da vidite frku kad shishmish uleti u sobu.
Kad vec pominjes sismise, moram upozoriti ljude da paze kad ostavljaju otvorene prozore nocu bez zastitne mreze i slicno, da se sismisi znaju uvuci i praviti svoja gnijezda, sta li vec, iza namjestaja. Jako tesko ih je izvuci, istjerati, izbaciti. Ne bih nikome pozelila noc kad sam ih nasla iza ormara.
Ne daj mi to dragi Boze :( :( :( mislim da bih umrla iste sekunde .....
Nakon koliko vremena i kako si ti skontala da su iza ormara?? Ja ne smijem vise iza svog ni pogledati :( :( :(
inspire_me

Post by inspire_me »

Jessie B wrote:
inspire_me wrote:
Jessie B wrote: Kad vec pominjes sismise, moram upozoriti ljude da paze kad ostavljaju otvorene prozore nocu bez zastitne mreze i slicno, da se sismisi znaju uvuci i praviti svoja gnijezda, sta li vec, iza namjestaja. Jako tesko ih je izvuci, istjerati, izbaciti. Ne bih nikome pozelila noc kad sam ih nasla iza ormara.
Ne daj mi to dragi Boze :( :( :( mislim da bih umrla iste sekunde .....
Nakon koliko vremena i kako si ti skontala da su iza ormara?? Ja ne smijem vise iza svog ni pogledati :( :( :(
Ne znam tacno koliko je dana proslo jer sam se vec bila navikla na suskanje s vanjske strane prozora gdje (sto cu poslije saznati) su sismisi imali svoje neko skroviste. Danima sam na prozorskom limu s vanjske strane nalazila izmet koji mi je licio na izmet miseva i nista mi nije bilo jasno. Bili su sigurno nekoliko dana jer su uspjeli napraviti gnijezdo i ili izleci ili donijeti mlade (ne znam bas kako to sismisi rade). Uglavnom, te noci su pravili vecu buku i kad sam ih nasla, to je bio uzas. Isto bih se prepala i da je bio dan ali u sred noci prvo nisam ni skontala sta je, jer su se skupili onakvi ljigavi i pustali su neke uzasne krikove. Ja sam u panici probudila komsije bez kojih ih ne bi ni mogla ni smjela sama izbaciti.
Koji uzas :( :( :( Samo da ponovim, nedaj mi Boze :( :(
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Arslan wrote:
forUMASH wrote:.....nadji kakvog pacova i pusti ga u sobu......oni jedu skakavce.... :D
i prestani sa koristenjem jacih narkotika... :lol: :lol:

nece ti ba skakavac nista! pinokijev najbolji jaran... :D
:lol: samo an ovim glupim temama, mozes procitati ovako super komentare :D :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

inspire_me wrote:
Jessie B wrote:
inspire_me wrote: Ne daj mi to dragi Boze :( :( :( mislim da bih umrla iste sekunde .....
Ne znam tacno koliko je dana proslo jer sam se vec bila navikla na suskanje s vanjske strane prozora gdje (sto cu poslije saznati) su sismisi imali svoje neko skroviste. Danima sam na prozorskom limu s vanjske strane nalazila izmet koji mi je licio na izmet miseva i nista mi nije bilo jasno. Bili su sigurno nekoliko dana jer su uspjeli napraviti gnijezdo i ili izleci ili donijeti mlade (ne znam bas kako to sismisi rade). Uglavnom, te noci su pravili vecu buku i kad sam ih nasla, to je bio uzas. Isto bih se prepala i da je bio dan ali u sred noci prvo nisam ni skontala sta je, jer su se skupili onakvi ljigavi i pustali su neke uzasne krikove. Ja sam u panici probudila komsije bez kojih ih ne bi ni mogla ni smjela sama izbaciti.
Koji uzas :( :( :( Samo da ponovim, nedaj mi Boze :( :(
ne mogu "ljudi"na miru ni ljubav voditi :D :D
pesak

Post by pesak »

zmijaIzmaj wrote:
Arslan wrote:
forUMASH wrote:.....nadji kakvog pacova i pusti ga u sobu......oni jedu skakavce.... :D
i prestani sa koristenjem jacih narkotika... :lol: :lol:

nece ti ba skakavac nista! pinokijev najbolji jaran... :D
:lol: samo an ovim glupim temama, mozes procitati ovako super komentare :D :D :D
Pinokio je najbolji ! :lol:
spreca

#46 Re: zeleni skakavac u mojoj sobi...upomoc

Post by spreca »

surajaa wrote:joj jebem ti...u sobu mi je upravo uletio ogromni zeleni skakavac...ne znam sta da radim. otisao je iza ormara, sta da radim, kako sad da ga dohvatim i cime...joj ako mi pocne skakati po glavi...molim vas pomozite mi nekim savjetom...kako cu ga izbaciti????

gmizavaca i ostalih buba se uzasno bojim

sta nemas nikake granate?
Hendrix

Post by Hendrix »

Ufati ga dobar je mamac za ribe :D
mobsterc

Post by mobsterc »

ako neko bude imao slicnih problema sa skakavcima neka javi :oops:
mrsko mi ih lovit' po ovoj vrucini a
svakako mi treba da nahranim tarantulu
interwal

Post by interwal »

mobsterc wrote:ako neko bude imao slicnih problema sa skakavcima neka javi :oops:
mrsko mi ih lovit' po ovoj vrucini a
svakako mi treba da nahranim tarantulu
Donosiš tarantulu na adresu? :D
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

surajaa wrote:
InfraRedRidinghood wrote: Evo, surfam s recepcije :lol: :lol: :lol: :lol:
Draga, ne bih rekla da surfas s recepcije, prije ce biti da su te odvezali od kreveta, pa si ovdje dajes oduska...samo uzivaj :lol: :P

P.S. Za sve ostale, skakavac je izbacen rano jutros...i ziv je..
Draga, nadam se da znaš šta si s ovim počinila :D :D :D :D :D

A šta je to cura 'počinila' s ovim?!
Prvo je izvrijeđaš na temi, bez ikakvog razloga:

prleitihi wrote:koliki kloc trebaš biti da bi otvorila ovakvu temu?.. :? :shock:
Enorman, evidentno :oops: :oops: :oops:
InfraRedRidinghood wrote:Ja, preseračine Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
prleitihi wrote:
InfraRedRidinghood wrote: Enorman, evidentno :oops: :oops: :oops:
možeš li je banovati..dunjaluka ti..imaš stoju od mene.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Nažalost, ne može zbog klocaluka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
InfraRedRidinghood wrote:Ili izudaraj sebe papučom; ako nećeš ti, ja ću Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
I sad još nešto prijetiš curi?! :-)
Ti si kao neki moderator, zamisli imaš moć da zabraniš ljudima ka pišu komentare na forumu. WOW Misliš da zbog toga imaš pravo nazivati ljude glupima, klocevima i sl.?!
Fakat jadno.
:oops:

P.S. A @zoom66 ili @black će vjerovatno mene banovati kad ovo vide, umjesto ovo dvoje gore što curu izvrijeđaše. :-?
Post Reply