MajstorskiDozer wrote:E svasta...
Preko Brene, Zelenih beretki i Svrakica, pa sve do talibana...kukuuu...
Znate sta je ovdje prava sega, pogotovo kada ulazite u price o Trebevicu, ratnim akcijama i sl. - velika vecina ovdje (ako iko uopste) nema pojma o tome. Nema blage veze ni o jednom jedinom detalju bilo cega o cemu s toliko zara ili pljuvanja prica, osim onih koje su culi od ko zna koga...
Brena je problem? Stvarno!? Dajte ba...pa puno veci problem ovog grada su upravo Svrakici, a i razlog toga je vrlo zorno objasnjen u prvom postu. To su pravi smetljari (bez uvrede pravim i casnim ljudima koji brinu o cistoci ovog grada), i da ima imalo pravde, da ljudi, prvenstveno pravi borci imaju imalo licnog digniteta, jedan Svrakic nikada ne bi mogao biti na celu necega sto se zove boracko udruzenje. I to je FUJ! A ne Brena, obicna pjevaljka kao i desetine drugih.
Pustite se suplje price ljudi moji...a pogotovo rasprave o ukusima. Jeste, i ja se slazem da je ovo postao pravi seljacki i papanksi grad, to je cinjenica, ali ni za to nije kriva Brena. Za to su, opet, krivi samo i jedino nacionalisti koji su etnickim izinjeringom doveli do svega ovoga u cemu mi danas zivimo.
Ovom gradu je na sramotu da jedan Švrakić može da ga blokira, reketira i ko zna šta još kad god mu to padne na pamet. I još konstantno da provlači lažljivu tezu - "da nije bilo mene, ne bi bilo ovog grada", a mi svi kolektivno da šutimo i trpimo.