ali i ljudi i bog kazu da je zdravlje najvaznije.Sta vi mislite?
Ne mogu da vjerujem da samo pet ljudi razmislja o zdravlju,ako nas bude interesovala lova vise nego zdravlje najebali smo!
Morija!president wrote:Ljudi moji jebala vas politika,dok ovi crtaju granice i "RAZVIJAJU" demokraciju mi poumirasmo.Imam 46 godina i pola moje generacije je poumiralo od nekih cudnih bolesti.Poznajem kuce gdje iz familije umire po troje od raznih tumora i leukemija itd.Mi se slucajno radjamo, ne svojom voljom,onda ne bi trebalo da bude glavno odredjenje koje smo nacije, vazno je i to
Zdravlje je najvažnije - većina ljudi ni ne zna koliko je to tačno. Ne znaju cijeniti najveće bogatstvo koje posjeduju- zdravlje svoje i svojih najmilijih- jer zdrav čovjek ima hiljadu želja, dok bolestan ima samo jednu.president wrote:Ljudi moji jebala vas politika,dok ovi crtaju granice i "RAZVIJAJU" demokraciju mi poumirasmo.Imam 46 godina i pola moje generacije je poumiralo od nekih cudnih bolesti.Poznajem kuce gdje iz familije umire po troje od raznih tumora i leukemija itd.Mi se slucajno radjamo, ne svojom voljom,onda ne bi trebalo da bude glavno odredjenje koje smo nacije, vazno je i to
president wrote:Posto je bilo samo petero onih koji su odgovorili na moje pitanje o zdravlju ja ga ponovo postavljam da li su vam vaznija auta i lova od zdravlja,da li cete dozvoliti politicarima da nam uvoze demokraciju,i prodaju muda za bubrege ili cemo jasno i glasno da trazimo da neko odgovori zasto toliko mladih ljudi umire.Ministar zdravlja je zadovoljan placom i ceka da i na njega,ne daj mu boze,dodje red pa da reaguje.Ljudi probudite se,kod nas definitivno ne funkcionise.Ta vidite da ima petnaest godina nase politicare zatvaraju da se dogovore u vojnim bazama,ako je to demokracija,onda smo najebali.Onima koji su odgovorili da samo bolesni ljudi pricaju o zdravlju porucujem da se pregledaju kod psihijatra.Molim one druge u koje se uzdam da produbimo ovu temu i sa hiljadama zahtjeva trazimo da se to pitanje postavi u skupstini.