šuplja priča...meni je dr. Mandžukić pomogao i te kako,a on se ne predstavlja kao doktor sportske medicine već mu u ordinaciji visi diploma doktora medicine i specijalizacija iz medicine rada, ako se ne varam...to da Smajlović šalje na Mandžukića je istina, ali ne vjerujem da je iz neke koristi o kojoj špekuliraš...gdje su ti dokazi ako istinu govoriš?serum wrote:Što se tiče Mandžukića, to je samo bacanje para.
Neko je rekao išao na ultrazvuk. Znam, kod toga što si išla na ultrazvuk (doc u Hrasnici) on te uputio kod Mandžukića.
Samo da znaš da on od Mandžukića uzima pola-pola, i niko nije otišao a da ga nije uputio kod "kako se Mandžukić predstavlja doktora sportske medicine" . Kakva struna kakvi bakrači...Kažu treba nalazi kad ideš...Netreba ništa samo ponesi 25KM da mu daš za 5min, i ponesi još 15KM za med koji ćeš kupiti, i ništa ga nemoj pitati jer ništa ti neće odgovoriti....
Isto ko i ovaj što spominje nakav čaj iz Mostara....kaže: "mizernih 30KM"....kako kome, ali za 30KM je bolje otići kod primarijusa Gribajčevića, na Ilidži, ili već kod stručnjaka koji će tačno utvrditi dijagnozu. Bolje platiti ovo nego travare i "drMandžukića....Da mi je vidjeti koga je on izliječio.....ima onih, ali to je placebo ljudi....
Za dr iz Hrasnice, svaka čast, ultrazvuk radi dobro, za ostalo veze nema....
ja sam bio kod njega više puta i meni nikada nije ponudio med da kupim...još jednom ga toplo preporučujem....pogotovo za ljude sa dijagnosticiranom hernijom, ali i ljude koji probleme sa želudcem imaju dijelom i zbog stresa, što je kod mene slučaj...