Zatvorenost

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
lavov

#1 Zatvorenost

Post by lavov »

Molim vas za savjet
Kako potaknuti vjetrove, osjećam se zatvoreno-osjećam povremeno pritisak kao da moram ići na veliku nuždu, a zapravo nema nista. Ali stolicu imam skoro svaki dan, tako da ne znam u cemu je problem. Osjećam lagano meškoljenje dolje u crijevima ali ništa ne izlazi van. Stoga moram podrigavati, a po noći je još gore. Već dva tjedna imam problema sa time, ali sad je postalo neizdrživo. Ne znam u čemu je problem, šta da radim? Pazim da ne uzimam hranu koja zatvara, pijem Anisal čaj? Evo sad navečer, idem trčati van,ne bi li potaknuo rad crijeva. Da se obratim najbolje specijalistu gastroenterologu?
vertigo24

#2 Re: Zatvorenost

Post by vertigo24 »

Mislis nadutost...evo ovdje imas o tome...

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 42&t=53468
...imam iste probleme evo vec par mjeseci...setnja...i kim...pomazu...jogurt takodje...to vazi za mene...i grah... :lol:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3 Re: Zatvorenost

Post by PipiDugaDevetka »

Image
holowey

#4 Re: Zatvorenost

Post by holowey »

PipiDugaDevetka wrote:Image
zbog one reklame koja se vrti na tv-u, jednom probao :x dva dana se nisam smio odmaci od wc-a dalje od 1m....katastrofa :x
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5 Re: Zatvorenost

Post by PipiDugaDevetka »

@holowey , ne širi paniku, ti si izgleda konzumirao tablete Dulcolax, a na slici su čepići. :D
holowey

#6 Re: Zatvorenost

Post by holowey »

PipiDugaDevetka wrote:@holowey , ne širi paniku, ti si izgleda konzumirao tablete Dulcolax, a na slici su čepići. :D
hehehehe vidi fakat, a ja cim sam vidio naziv odmah sam izvadio svezanj bijelog luka i glogov kolac :D
terremoto

#8 Re: Zatvorenost

Post by terremoto »

Sok od sljiva ili suhe sljive ujutro prije dorucka
PeekABoo

#9 Re: Zatvorenost

Post by PeekABoo »

vertigo24 wrote:Mislis nadutost...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply