obje moje curice su to mrzile i automatski bi se pocele sutati
sretno na pregledu
Moderator: anex
otherside wrote: btw, sta ce ova prica na "trudnjacama"?
sta ti kaze tvoj doktor?...uzimas li lijekove?leki_4you wrote:ima li bilo ko da se susretao sa sarkoidozom pluća da mi pomogne s nekim savjetimau 33-oj sam sedmici trudnoće i osim što mislim na bebu trudim se da mislim i na sebe a pošto se jako malo zna o ovoj bolesti teško mi je....hvala.
http://www.klix.ba/forum/trudnjace-i-po ... s5100.htmlsemii wrote:Nisam mogla procitati cijeli forum, pa cu pisatiovdje, iako vec mozda ima negdje ova tema.
Naime, trudna sam, 5 sedmica, ovo mi je druga trudnoca i zadnjih dana me boli desni jajnik. Uglavnom kad se krecem, okrecem, pomijeram, ustajem...... A danas me boli i malo vise. Zna li mi iko reci je li to normalno ili...? Kod gin. sam narucena tek polovinom februara.
Samo ću ti reći da ne čekaš polovinu februara.semii wrote:Nisam mogla procitati cijeli forum, pa cu pisatiovdje, iako vec mozda ima negdje ova tema.
Naime, trudna sam, 5 sedmica, ovo mi je druga trudnoca i zadnjih dana me boli desni jajnik. Uglavnom kad se krecem, okrecem, pomijeram, ustajem...... A danas me boli i malo vise. Zna li mi iko reci je li to normalno ili...? Kod gin. sam narucena tek polovinom februara.