Ne znam, ne bih ulazila ni u čiji novčanik, ni odluku o kupovini tih stvari, jedino mogu dati svoja iskustva da olakšam nekome, a svako će opet dalje uraditi po svom nahođenju i dubini džepa.
Meni lično je to bacanje para. Prvo, ta skupa kolica su uglavnom preteška, pa još kad beba nabaci kilica biće vam preteško na trotuar podići kolica, da ne govorim o bilo kakvom drugom unoenju. Drugo, lako se može desiti da beba neće da vidi kolica ni nacrtana, pa ih iskoristite par mjeseci i onda pjevate borbene.
Moji prijatelji su kupila ta neka od par hiljada i ubjeđivali me da su između ostalog tako skupa jer je ta AS odlična, i u suštini ona nosi pola cijene. Kad sam im pokazala ADACove testove sigurnosti (koji su najprestižniji), i kad su vidjeli da je moja od 330 KM bolje ocjenjena od njihove ostali zinutih usta.
Ja sam u trudnoću ušla ko totalni laik, nisam znala ništa, mislila sam da su kišobran kolica ona koja imaju nataknut kišobran (ozbiljno

), sve mi je bilo naučna fantastika, pa sam se odmah zadala u edukaciju i istraživanje i shvatila da je bebeća industrija gora od farmaceutske. Ja sam dugo masno plaćala avamigran dok nisam otkrila da mi paracetamol od 25 feninga može zaustaviti glavobolju. Tako da ono što je najskuplje, definitivno nije i najbolje, a bebi je potpuno svejedno. Ona nema pojma jesu li kolica od 2000 ili 200, nju interesuje lišče na granama, svi koji prolaze, i sve bi to da stavi u usta