Jutros sam ustala u 4 sata i cheskala se do 6
Sad sam malo guglala, moguce da je problem suha kozha..mozda je i do vode..u zadnje vrijeme se tusiram 2 puta dnevno, mozda je to pogorsalo problem?
Moderator: anex
ma imam strashno osjetljivu kozhu (bas svijetli ten), a i suhu kozhu, a volim se tusirati bas tolpom vodommale_okice wrote:sta da ti kazem ako inace ne patis od nekih koznih bolesti onda je to razlog suha koza-tusiranje je isusi, kupi mozda neki blagi losion za tusiranje od dove ili ona ulja, nesto sto je blago a poslije obavezno nekom masnijom kremom sa namazi tipa neutrogena ili bebi uljem jos bolje i mozda ipak da smanjis malo tusiranje na 1x dnevno.
gluho bilo tog dermatologa, pa prvi simptom psorijaze je osip koji tvoja mama ni nemaAmbrozija wrote:i moju mamu je tako pocelo iz cista mira....nema nista vidljivo na kozi ali joj je dermatolog rekao da je neki blazi oblik psorijaze i dao joj je neke losione i kreme....njoj najvise pomogne bosanski mehlem...
nista ljepse nego kad lijevi dlan svrbigerberica wrote:Mene ponekad dlanovi,ali ja sve mislim da su pare u pitanju.
A sta ti to radis gluho bilo pa se tushirash po dva putaplain vanilla wrote:ma imam strashno osjetljivu kozhu (bas svijetli ten), a i suhu kozhu, a volim se tusirati bas tolpom vodommale_okice wrote:sta da ti kazem ako inace ne patis od nekih koznih bolesti onda je to razlog suha koza-tusiranje je isusi, kupi mozda neki blagi losion za tusiranje od dove ili ona ulja, nesto sto je blago a poslije obavezno nekom masnijom kremom sa namazi tipa neutrogena ili bebi uljem jos bolje i mozda ipak da smanjis malo tusiranje na 1x dnevno.
haman sam iskombinovala sve sto ne valja![]()
ma morala sam se tusirati 2 puta, ali sad cu vidjeti da nekako skontam da to bude jednom
a danas sam se naprskala nekim maslinovim uljem za tijelo, mazala kremicama..
probat cu s djecijim sapunom umjesto ovih gelova za tusiranje
ovo potrosila davno, imam namjeru uzeti opet.
Ovoga imam jos malo u bocici, masiram noge i ruke njime kad me bole, i kad mi se isushi koza..
jedino ovo protiv celulita nisam potrosila, a mogla bih dok mu nije prosao rok.nesto od cega se mnogo znojidetroit-mercy wrote: A sta ti to radis gluho bilo pa se tushirash po dva puta?
Sa_dy wrote:Bo ga naslov...
Pogresne informacije sam dalaplain vanilla wrote:gluho bilo tog dermatologa, pa prvi simptom psorijaze je osip koji tvoja mama ni nemaAmbrozija wrote:i moju mamu je tako pocelo iz cista mira....nema nista vidljivo na kozi ali joj je dermatolog rekao da je neki blazi oblik psorijaze i dao joj je neke losione i kreme....njoj najvise pomogne bosanski mehlem...
Hopkins wrote:malo offtopic-a
koju zasvrbi, tu sam da pocesem
isla bih ja ljekaru da imam osip, ali nemam nista, osim kad ja to nacesem pa se koza zacrveniAmbrozija wrote:Pogresne informacije sam dalaplain vanilla wrote:gluho bilo tog dermatologa, pa prvi simptom psorijaze je osip koji tvoja mama ni nemaAmbrozija wrote:i moju mamu je tako pocelo iz cista mira....nema nista vidljivo na kozi ali joj je dermatolog rekao da je neki blazi oblik psorijaze i dao joj je neke losione i kreme....njoj najvise pomogne bosanski mehlem...ima osip ali je jedva vidljiv (valjda zato i jeste blazi oblik)...na pocetku se nista nije vidjelo ali se vremenom pojavilo....
e imala sam ja zanimljiv problem s kozhom i osipom prije desetak godinaleo_ wrote:kako pReverzan naziv. ali stvarno imam problem neki i ja s kozom, pa kliknuh ipak.
ja imam neki zanimljiv osip nazad, iznad vrata, koji se aktivira kad se oznojim i tad svrbi praaavo. kontam da mi nije od jastuka anatomskog? vec je 4-5 godina star.