Strije
Moderator: anex
- sheikh
#2 Re: Strije
Pravo jednostavno,imas kreme u svakoj apoteci i prilicno pristupacne cijene 
Ajde sad trk do apoteke
Ajde sad trk do apoteke
- zvrzgana
#4 Re: Strije
Meni je najbolja bila BeoLab/MeaLab - Stiet.
Mada sam bila zadovoljna i sa nevenovom mascu, Ringelblumen Salbe - ono veliko pakovanje je bilo oko 5km i bilo je uzeti u svakoj prodavnici.
Mada sam bila zadovoljna i sa nevenovom mascu, Ringelblumen Salbe - ono veliko pakovanje je bilo oko 5km i bilo je uzeti u svakoj prodavnici.
- kunja
#5 Re: Strije
Zar navenova može da ih ublaži? Nisam znala. Probat' ću. Hvalazvrzgana wrote:Meni je najbolja bila BeoLab/MeaLab - Stiet.
- zvrzgana
#6 Re: Strije
Meni su se strije javile jer sam se naglo udebljala ali prvenstveno jer mi je koza bila strasno suha.
Ringelblumen Salbe mi je bio najbolji jer je zaista najmasniji i to je najbolje odgovaralo mojoj kozi. Cim sam primjetila male crvenkaste/roskaste crtice po grudima i rukama bacila sam se na posao i trackala sam se non stop. Na grudima su nazalost ostale stirje ali su sa ruku nestale (mislim na ove roskaste crtice od kojih strije i nastaju).
Sretno!
Ringelblumen Salbe mi je bio najbolji jer je zaista najmasniji i to je najbolje odgovaralo mojoj kozi. Cim sam primjetila male crvenkaste/roskaste crtice po grudima i rukama bacila sam se na posao i trackala sam se non stop. Na grudima su nazalost ostale stirje ali su sa ruku nestale (mislim na ove roskaste crtice od kojih strije i nastaju).
Sretno!
-
pin-up
#7 Re: Strije
Bademovo ulje pomaže, i lagano i temeljito masirati...
-
lady____
#8 Re: Strije
ja sam negdje procitala svijetlo sezamovo ulje, ali nisam probala
nisam sigurna ni gdje bih to mogla kupiti...ako neko nadje nek prijavi
nisam sigurna ni gdje bih to mogla kupiti...ako neko nadje nek prijavi
- mali Ninja
#10 Re: Strije
probaj vitaskin kremu za strije, malo je skupa ( 50 KM ), ali barem strije dobiju onu svijetlu boju, sto je donekle dobro 
nema te metode koja ce ih skroz ukloniti, samo mogu promijeniti boju
nema te metode koja ce ih skroz ukloniti, samo mogu promijeniti boju
- kunja
#11 Re: Strije
već su posvijetlile
. hvala ti.