Pozdrav
Moderator: anex
-
Lancer
-
Smail Aga
#2 Re: Problem sa testisima
Sada ,trebas vidjeti da li se testis 'uvuce' ili se fakat uvuce. Testis ne bi trebao nigdje. Ako se uvlaci ,znaci da nije spusten,da im je mozda pobjegao prilikom operacije. Mozda i prije nije bio na mjestu. Inace testisi nisu jednake velicine,to je u redu. No u svakom slucaju ,bez velikoga odlaganja doktoru. Testisi su najvazniji organ,koji imas. Sta god ti bilo ko rekao ovdje na forumu,sto prije doktoru. Ako treba slazi roditeljima nesto za prvi odlazak doktoru ali idi.Lancer wrote:Pozdrav,
mozda ovo i nije mjesto za ovo, al eto samo da pitam da li je neko imao problem koji ja sada imam. Imam 17 god i kao mali sam operisao bruh. Ali sada se javlja problem. Prije prilikom mastrubacije nije bilo nikakvih problema, ali sada kada dodje trenutak erekcije onda kao da mi se desni testis "uvuce" negdje. Bol i nije uopste velik, ali je osjecaj cudan. U tom trenutku testis (desni) ne mogu ni napipati. Takodjer veeeelika je razlika izmedju testisa (ljevi veci od desnog). Zato prilikom erekcije drzim prst iznad testisa da bi se to sprijecilo i onda sve bude uredu, erekcija normalna. Znam da problem jedino doktori mogu rijesiti ali samo me zanima da li se ovo nekome desavalo.
Unaprijed hvala