Imam problem(ja bar tko mislim),doktori kazu da nemam problem
Vec neki period imam problem sa visokim pritiskom.
Ukratko,jednom sam sasvim slucajno(to nikad sebi necu oprostiti) otisao do hitne da izmjerim pritisak(bila prica u raji da se treba cuvai cipsa i ostalih gluposti,a u medjuvremenu se jeo chips) i odem,izmjerim kad 140-80 :S d tad krece moj problem.
Otisao kod doktorice,rekla mi da vadim krv,da odem kod interniste,neurologa,ocnog...i da mjerim 7 dana...vrijednost pritiska je bila izmedju 120/130 sa 80/90 ...doktorica je rekla da je to uredu,nalazi su pokazali da je sve uredu...Eh sad,ja kad krenem vani,mislim na to,u glavi mi pritisak.,poceo sam paziti sta jedem,ako sam u nekom dustvu odmah osjetim bol u zelucu,u lijevom ramenu,odmah se lose osjecam,dok kad sam kuci,nemam tih problema i sasvim normalno se osjecam.
Znaci,sve moguce pretrage sam uradio,jedino sta mi nije uredu jeste vratna kicma,malo mi je kriva.Neurolog mi je rekao da pijem b komplex itd...
Zakljucak moje doktorice(Nije ti nista,previse mislis na to,vidis d su ti nalazi uredni,idi uzivaj u zivotu),neurologa(Previse se bojis zivota,uzivaj) i interniste:Napad panike!
Sta da radim,dali je neko imao slicnih problema??