Podočnjaci
Moderator: anex
-
promjenjivoblacno
#2 Re: Podočnjaci
Imam ih cini mi se otkako znam za sebe, one tamne, uvucene. Meni je to genetski, iste je imala moja majka (baka, nana) i moj tata. Stavljam korektor i to onaj kao crveni za podocnjake, pa puder i jos preko svijetliji korektor, ali opet se vide. Jos uvijek sam samo student, pa se ne mogu bas posvetiti nekim skupljim preparatima i otkrivanju sta mi pomaze, ako uopce ima nesto takvo, ali nedavno sam slucajno dosla do jednog zanimljivog clanka i sebi sam ga bookmark-irala, pa mozda i tebi bude od pomoci, ali kao sto ti je @sherbett vec napisala najvaznije je da znas od cega ti nastaju.
http://eyedetoxx.blogspot.com/2013/02/s ... acima.html
http://eyedetoxx.blogspot.com/2013/02/s ... acima.html
-
Arii
#3 Re: Podočnjaci
E hvala za odg 
ja imam ove podočnjake do koljena, naročito od nespavanja, umora i sl, tak da mislim da bi mi najviše pomoglo ovo Easy Eye Insant Solution, ako je neko već probao, bile bi mi korisne sve informacije
ja imam ove podočnjake do koljena, naročito od nespavanja, umora i sl, tak da mislim da bi mi najviše pomoglo ovo Easy Eye Insant Solution, ako je neko već probao, bile bi mi korisne sve informacije
- Quaresma
#4 Re: Podočnjaci
imam i ja podocnjake, ne znam fakat od cega su, da su od umora nisu, genetski nisu, bubrezi su ok
fakat ne znam sta da radim, nisu toliko izrazeni ali opet vide se, meni licno smeta, i ne znam kako da ih se rijesim
nesto nemam pouzdanja s tim forama krastavcima, onda s cajem onim kesicama, jer pretpostavljam to moras malo cesce s tim se koristiti a to mi je vec mrsko, e sad moze neko pomisliti da je to od lijenosti, nije
nego stvarno, da li ima kakav ´napitak´ s kojim bi to mogao ukloniti ili nesto slicno
fakat ne znam sta da radim, nisu toliko izrazeni ali opet vide se, meni licno smeta, i ne znam kako da ih se rijesim
nesto nemam pouzdanja s tim forama krastavcima, onda s cajem onim kesicama, jer pretpostavljam to moras malo cesce s tim se koristiti a to mi je vec mrsko, e sad moze neko pomisliti da je to od lijenosti, nije
nego stvarno, da li ima kakav ´napitak´ s kojim bi to mogao ukloniti ili nesto slicno
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#5 Re: Podočnjaci
idi spavaj
-
milksnita
#6 Re: Podočnjaci
jel se ljubicastost oko ociju smatra podocnjacima i od cega bi to moglo biti?
- alkalna_baterija
#7 Re: Podočnjaci
pa zavisi kako je nastalo, mogu biti šljive, a mogu biti i podočnjacimilksnita wrote:jel se ljubicastost oko ociju smatra podocnjacima i od cega bi to moglo biti?
-
milksnita
#8 Re: Podočnjaci
bilo je i od sljiva haha.. bil moglo bit od manjka zeljeza? to mi je oduvijek variralo..alkalna_baterija wrote:pa zavisi kako je nastalo, mogu biti šljive, a mogu biti i podočnjacimilksnita wrote:jel se ljubicastost oko ociju smatra podocnjacima i od cega bi to moglo biti?
- alkalna_baterija
#9 Re: Podočnjaci
manjak željeza se očituje blijedo rozom bojom donjih očnih kapaka s unutrašnje strane, a za podočnjake nisam još čula da se vežu s tim... od nespavanja, stresa, ili iz bilo kojeg drugog razloga ako organizam zadržava vodu, možeš imati podočnjake...
-
milksnita
#10 Re: Podočnjaci
haj hvala hanuma, a mogla bi se i kakva vocka pojest nekad haha
- alkalna_baterija
#11 Re: Podočnjaci
jedi lubenicu sad dok je ima, ona kupi vodu iz organizma ako bubrezi rade ispravno... jesi li njih kontrolisala?
-
milksnita
#12 Re: Podočnjaci
bubrezi su mi dobri, ma sve mi je ok nekad krv zakaze... neg izgledam ko narkoman s ovim podocnjacima haha
-
Arii
#13 Re: Podočnjaci
Koliko ja znam nema, osim zdrave ishraneQuaresma wrote: