mali je cesto na inhalacijama pa nekad zna biti stvarno frka
pedijatar
Moderator: anex
-
mamica papucarka
#1 pedijatar
koji je najbolji pedijatar u Sarajevu??? Uskoro cemo dole, a sin mi non stop ima problema sa bronhitisom, pa ce mi trebat pouzdana adresa
Last edited by mamica papucarka on 06/04/2007 11:52, edited 1 time in total.
-
mamica papucarka
aa, to je ta. Cula sam za njuhadzinica wrote:izsvog iskustva! toplo preporucujem dr. Mira Ademovic
sad je u penziji ali na grbavici otvorila svoju ordinaciju,mogu ti naci br.tel.pa poslati!
prije 4 mjeseca, moj dvogodisnjak je bio prehladjen, odem kod pedijatra koji ga vodi u domu zdravlja, odmah daju antibiotik i tako jos 3-4 terapije, a on nikako da se rijesi te "prehlade" koja je kasnije zamalo presla u bronhitis, valjda se nakupljalo, nikad nije uspio izbaciti sav taj "slajm" da mi poceo nocu da se gusi!
dodjem do br. te zene, i posveti mu se citav sat, uradimo nalaze i zena nadje u cemu je i problem!
upala treceg krajnika i anemija!
prepise terapiju(bez ikakvih antibiotika!) i evo , fala Bogu poslije 2 mjeseca, on se popravio, dobio na kilazi, ne kaslje vise...elem pomogla mu!
ona je stari pedijatar iz doma zdravlja na otoci i inace pokretac udruzenja za majke dojilje!
kako je ona otisla u penziju tako se to i "ugasilo", nazalost!
eto, malo opširno, ali zelila sam ti prenjeti svoje iskustvo i spomenuti tu dobru zenu!
ona sigurno voli svoj posao i dobro ga radi!
Hvala hadzinice. Vingo mi je dala broj telefona za svaki slucaj.
-
hammerhead
Ma dr Ibrahim Spirtovic je beton!
I to bas se bavi problemima sa disanjem.
I to bas se bavi problemima sa disanjem.
-
Sarajevo moje
Imas Dr Saracevic na Pedijatriji,ona je bas za tu oblast.
-
tempora
#6 Re: pedijatar
Pa zar je i u Austriji pedijatar misaona imenica?mamica 31 wrote:koji je najbolji pedijatar u Sarajevu??? Uskoro cemo dole, a sin mi non stop ima problema sa bronhitisom, pa ce mi trebat pouzdana adresa![]()
-
Šandor
Mamica31, ne mogu da se sjetim gdje se tačno ide za te stvari. Iako sam išao 298 puta.
Bio sam jako mali. Al ne bi reko da je u pitanju pedijatar. Da nije ORL? Ili nešto tome slično. Šta je uopšte pedijatar? Ljekar opšte prakse za djecu? 
Treba brzo reagovat. Ako ti mali uđe u pubertet s tim problemima uvijek će bit "tuberan". Još ako ima neku bonus alergiju. (mene prošlo prije puberteta, niko ne pazi kao mama
).
Treba brzo reagovat. Ako ti mali uđe u pubertet s tim problemima uvijek će bit "tuberan". Još ako ima neku bonus alergiju. (mene prošlo prije puberteta, niko ne pazi kao mama