To je ono kad te problemi guraju pod vodu, a ti se k'o nešto koprcaš, al' nikako da isplivaš.
Kako se boriti protiv toga, a bez ikakve hemije, lijekova i tomu slično? Šta vi radite da se oraspoložite? (Izuzmite seks.)
Moderator: anex
vjerujem da ti je finansijska situacija teska kad se nemoze izdvojiti 10-tak km za plivanje ili koliko vec kosta...poplava wrote:Mene planinarenje vraca iz mrtvih. Ali rijetko se nadje vremena. A ni plivanje nije lose, ali rijetko se nadje para
Nije toliko teska, naprotiv ... ali ne radi se o 10 nego o bar 4 x 10 plus dodatni troskovi (ako imas djecu znas kako je to). A nisam toliko sebican da ostavim djecu i zenu kuci i odem se brckat sam...superxenon wrote:vjerujem da ti je finansijska situacija teska kad se nemoze izdvojiti 10-tak km za plivanje ili koliko vec kosta...poplava wrote:Mene planinarenje vraca iz mrtvih. Ali rijetko se nadje vremena. A ni plivanje nije lose, ali rijetko se nadje para
to me strasno ljuti sto neki ljudi nemaju a volili bi to...
Semiramida wrote:Dakle, nije depresija ili ako hoćete to mu ga dođe kao blagi oblik depresije.
To je ono kad te problemi guraju pod vodu, a ti se k'o nešto koprcaš, al' nikako da isplivaš.
Kako se boriti protiv toga, a bez ikakve hemije, lijekova i tomu slično? Šta vi radite da se oraspoložite? (Izuzmite seks.)