Rekoh kako kome, ne poveca klasicno koncentraciju kao neki gore nabrojani nacini, vec mi ubije bespotrebno razmisljanje, sprijeci mi letanje misli, lakse mi se fokusirati daleko... naravno kako sam vec naglasio par dimova (i pod tim mislim na 4-5). Normalno, ni ja kad ispusim cenera nisam sposoban za ucenje tako da to nikad ne radim ako imam obaveza bilo kakvih.
Inace da ne bi bilo zabune, jako al jako rijetko koristim kanabis za uzivanje (mislim na zadnje 2-3 godine), koristim ga protiv nesanice (prazine, lexilium, trazem i sanval po preporuci psihijatra nisu pomogli, mara odradi svoje), za ucenje (znaci SAMO da mi ubije volju da radim 1000 stvari odjednom i da se mogu fino fokusirati) i za stres.
Meni je, koliko god bila markirana kao droga, marihuana pomogla oko dosta problema (OPET ponavljam ne govorim o klosarskom duvanju nego pazljivom doziranju) i kad stvari bolje pogledam, to je (bar za mene) dosta bolja varijanta od milion lijekova i s financijske i s zdravstvene strane.
I OPET ovdje ne mislim na duvanje u parku i cerekanje, da ne raspravljamo vise oko toga.
EDIT: Konzumiram marihuanu 10 godina, procito/pogledo 100 studija, analiza, dokumentaraca itd. tako da znam o cemu pricam. Zao mi je sto tebi ne djeluje tako