KOSMODISK

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

laiknikola

#26 Re: KOSMODISK

Post by laiknikola »

Žao mi je Dejan, ali nadam se da ga nećeš prodati, jer Kosmodisk jednostavno ne djeluje...
KOSMODISK – beskorisno “pomagalo” koje je ušlo u legendu.
rose rosic

#27 Re: KOSMODISK

Post by rose rosic »

Kosmodisk nosim duze vreme,imam dva diskus hernija,sto izaziva bolove u kicmi,trnjenje ruke,a najvise noge. To trnjenje nastaje nakon bolova,do samog otkazivanja funkcije pomenutih udova. Kada me ocekuje naporan dan,pa makar to bilo samo kuvanje rucka,jutro pocinjem sa oblacenjem kosmodiska. Verujem da ne pomaze svakome,zavisi od bolesti od kojih bolujemo,ali podvlacim,za diskus herniju je jedini i... pravi lek. Nisam nikada pila lekove protiv bolova,izriciti sam protivnik toga. Citala sam komentar jednog gospodina,odgovorila bih mu: da koristite kosmodiks,vijagra vam ne bi ni bila potrebna!
Ne radim na epp kosmodiska,jednostavno je to moje iskustvo,skepticima bih preporucila da ga pozajme od nekoga i nose bar nedelju dana,od jutra do veceri,da bi se sami uverili i videli dali da ga kupe ili ne. Cena jeste visoka,ali saberite izdatke za silne lekove koje popijete protiv bolova,pa sami zakljucite.
Nocu spavam na Dormeo duseku,preko dana kosmodisk,i funkcionisem kao potpuno zdrava osoba.
Ja samo mogu da cestitam izumitelju ove sprave,al najiskrenije i od srca.
prilagodjena

#28 Re: KOSMODISK

Post by prilagodjena »

rose rosic wrote:Kosmodisk nosim duze vreme,imam dva diskus hernija,sto izaziva bolove u kicmi,trnjenje ruke,a najvise noge. To trnjenje nastaje nakon bolova,do samog otkazivanja funkcije pomenutih udova. Kada me ocekuje naporan dan,pa makar to bilo samo kuvanje rucka,jutro pocinjem sa oblacenjem kosmodiska. Verujem da ne pomaze svakome,zavisi od bolesti od kojih bolujemo,ali podvlacim,za diskus herniju je jedini i... pravi lek. Nisam nikada pila lekove protiv bolova,izriciti sam protivnik toga. Citala sam komentar jednog gospodina,odgovorila bih mu: da koristite kosmodiks,vijagra vam ne bi ni bila potrebna!
Ne radim na epp kosmodiska,jednostavno je to moje iskustvo,skepticima bih preporucila da ga pozajme od nekoga i nose bar nedelju dana,od jutra do veceri,da bi se sami uverili i videli dali da ga kupe ili ne. Cena jeste visoka,ali saberite izdatke za silne lekove koje popijete protiv bolova,pa sami zakljucite.
Nocu spavam na Dormeo duseku,preko dana kosmodisk,i funkcionisem kao potpuno zdrava osoba.
koristiš li magnetni povez doktora levajna :? :lol: :lol: :lol:
chuchumbamayumbe

#29 Re: KOSMODISK

Post by chuchumbamayumbe »

rose rosic wrote:Kosmodisk nosim duze vreme,imam dva diskus hernija,sto izaziva bolove u kicmi,trnjenje ruke,a najvise noge. To trnjenje nastaje nakon bolova,do samog otkazivanja funkcije pomenutih udova. Kada me ocekuje naporan dan,pa makar to bilo samo kuvanje rucka,jutro pocinjem sa oblacenjem kosmodiska. Verujem da ne pomaze svakome,zavisi od bolesti od kojih bolujemo,ali podvlacim,za diskus herniju je jedini i... pravi lek. Nisam nikada pila lekove protiv bolova,izriciti sam protivnik toga. Citala sam komentar jednog gospodina,odgovorila bih mu: da koristite kosmodiks,vijagra vam ne bi ni bila potrebna!
A radiš u Studio Moderna, koji distribuira ove marke?
Post Reply