Skupo nešto. Preko 30 KM, čini mi se.
Da li je neko ovo isprobao?
HRKOSTOP

Moderator: anex

ANTISNORING,...fakat zvuči klinički ispitano i dokazano,...sheilak wrote:Sorry, ali cim je tome ime HRKOSTOPne moze to biti ozbiljno!
to su ponocne arije koje treba cijenitifixer wrote:daj imal sta efikasno? ova moja kad oplete po noci carobnu frulu meni se sve okrece.![]()
tema up!kritičarka_nikova wrote:Hrkač je osoba koja uvijek prva zaspi. Hrkač je osoba koja nikad neće da prizna da je hrkač. Hrkač nema obzira prema nehrkačima. Hrkač je osoba koju nije briga za besane noci nehrkača.
Nedavno sam imala 7 dana bukvalno noćne more. Bila sam na odmoru sa jednom zenom koja je hrkala kao da je progutala motorku. Bilo kako da je spavala: dal’ na leđima, dal na boku, ona je hrkala. Ja sam se okretala kao jagnje na žaru i onda jedan dan kupim čepiće u apoteci. Kad sam ih stavljala u uši pomisla sam da su moje uši takve konstrukcije da mi čepići ne mogu začepit tu rupu, ali hajde reko mozda se desi čudo….no….iako sam stavila čepiće ja sam je opet čula kako hrče. Dakle čepici mi nisu pomogli, mozda sam uzela neke jeftine. Da li postoje skuplji i kvalitetniji koji bi mi pomogli?
Ja nehrčem kad spavam. Samu sebe bih odmah probudila, jer imam prelagan san.