Narucivao sam i ja power smoke bazu ispocetka pa mi je poslije mozda godinu dana poceo smetati PG, zezao me zeludac.
Tako da je to razlog sto sam krenuo da mjesam sam sebi omjere. Povecao sam VG, sad mjesam u omjeru 40/60, 30/70 pa cak i 20/80 neke tecnosti u zavisnosti na sta cu pariti.
Recimo za RTA Griffin koristim vecinski VG sa nizim nikotinom oko 3% , a ako recimo vozim pa da ne pravim haos u autu ili sam negdje gdje ljudima smeta velika kolicina pare tad koristim Taifun GT ili Kayfun mini V3 sa tecnostima gdje je VG nizi sa malo vecim nikotinom 5%-6%. Ovi atomizeri traze malo rjedje tecnosti pa spustim VG ili znam nekada i kupiti u robotu 5 bocica po 10ml za 30KM mtbaker hawk sauce ili happy rancher. Kupim jer mi traje duze vremena obzirom da ne koristim stalno ovu mtl varijantu a i ne trosi se previse tecnosti na ovaj nacin.
Ako pitas sta od opreme koristim za mjesanje, obicne sprice od 2ml i 10ml
Od opreme za parenje evic VTC mini mod a od atomizera najvise Griffin RTA GeekVape i Kayfun mini V3, ostalo slabije.
Odkud ti zephyrus na listi za kupovinu? Vidim da nije ni jeftin na gearbest, oko 26$.
OBS crius, Merlin Augvape, Serpent mini su isto odlicni atomizeri a nisu skupi, oko 15tak$.
edit:
Trazio sam dugo gdje da narucim nikotin, na kraju sam uzeo sa edyim. Shipping je malo skuplji al traje dugo ova boca od 100ml 36mg. Ipak se radi o provjerenom nikotinu. Ima i nekakva varijanta 100% nikotin iz grcke, raja kupuje al neda mi se zezati sa 100% nikotinom, ne znam bi li bilo problema na carini, malo je teze raditi sa njim rukavice itd. Ne znam ni kakve je kvalitete i tako. Nasao sam jos par stranica gdje se moze naruciti al obicno shipping puno skuplji ili ne salju van drzave.