Crvene tačke po nogama

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
sombrer0

#1 Crvene tačke po nogama

Post by sombrer0 »

Prije mozda sedam dana pojavile su mi se nekakve crvene tačkice na nogama. Mislio sam nije nista međutim prije neki dan primjetio sam da su se pocele siriti. Pocele su pomalo i da me svrbe. Čitao sam malo na netu i nasao sam da su moguči uzroci parazitarna oboljenja i poremećaj rada unutrašnjih organa. Moguće je da kod mene problem poremećaja rada unutrašnjih organa zato sto poslije jela osjecam jako ( bucno ) krcenje u stomaku. Također na lijevo nozi gdje mi se nalaze te crvene tackice osjecam ponekad trnjenje mada i ne mislim da to ima veze s tim ali ko zna. Zamolio bi sve one koji su imali slicne probleme ili nesto znaju o ovome da mi kazu o cemu je rijec i kako se rijesiti ovoga.

I na kraju evo kako to izgleda
http://imageshack.us/photo/my-images/831/slika0963.jpg/
kockica_kockica

#2 Re: Crvene tačke po nogama

Post by kockica_kockica »

Ja tebi preporucam da odes ljekaru... nemoj se sam lijeciti i nemoj trositi vrijeme uzalud...
sombrer0

#3 Re: Crvene tačke po nogama

Post by sombrer0 »

Nisam se ni mislio sam lijeciti nego reko ako neko zna o cemu se radi, sta je u pitanju da mi kaze ??
Hemera

#4 Re: Crvene tačke po nogama

Post by Hemera »

neka ti doktor utvrdi,ovo izgleda kao svasta nesto na prvi pogled
quarterback

#5 Re: Crvene tačke po nogama

Post by quarterback »

jesi siguran da ne nosis strample sa crvenim tackicama koje pustaju boju? :lol:
izvini :mrgreen:
melisash

#6 Re: Crvene tačke po nogama

Post by melisash »

sombrer0 wrote:Prije mozda sedam dana pojavile su mi se nekakve crvene tačkice na nogama. Mislio sam nije nista međutim prije neki dan primjetio sam da su se pocele siriti. Pocele su pomalo i da me svrbe. Čitao sam malo na netu i nasao sam da su moguči uzroci parazitarna oboljenja i poremećaj rada unutrašnjih organa. Moguće je da kod mene problem poremećaja rada unutrašnjih organa zato sto poslije jela osjecam jako ( bucno ) krcenje u stomaku. Također na lijevo nozi gdje mi se nalaze te crvene tackice osjecam ponekad trnjenje mada i ne mislim da to ima veze s tim ali ko zna. Zamolio bi sve one koji su imali slicne probleme ili nesto znaju o ovome da mi kazu o cemu je rijec i kako se rijesiti ovoga.

I na kraju evo kako to izgleda
http://imageshack.us/photo/my-images/831/slika0963.jpg/
s obzirom da je kožno oboljenje, vidi se iz priloženog, pravac dermatologu:) možda izgleda kao reklama, ali iz ličnog iskustva ti preporučujem dr. Knor, u Uniprometu ima ordinaciju, žena je jako opuštena, prije svega dobra doktorica i neće te isprepadati, ja imam pozitivno iskustvo, možda je samo neka jača alergija. sretno! :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#7 Re: Crvene tačke po nogama

Post by plain vanilla »

nikad ne traziti dijagnozu na internetu, samo se mozes isprepadati dzabe
Not My Idea

#8 Re: Crvene tačke po nogama

Post by Not My Idea »

Prvo mi je pala na pamet psorijaza. Ali cim prije idi doktoru, ovdje sigurno neces cut nista sigurno tj neces dobit nikakvu potvrdu.
Post Reply