Cigarete, odvikavanje
Moderator: anex
- shmizlica
#5051 Re: Cigarete, odvikavanje
hvala ljubice zubice 
-
Ubor Metenga
#5052 Re: Cigarete, odvikavanje
Jednom pokušao, sad ozbiljno razmisljam da uspijem.. Volio bih da forumaši koji su se odvikli od duhana napisu I sve pozitivne strane tipa ne moram izlaziti iz stana da bih zapalio (ja, recimo, moram), ne moram razmisljati kad ce poslovni sastanak zavrsiti da odem vani I ispusim se (kod mene na poslu niko ne pusi, a kako sam tek poceo raditi za njih stvarno mi je problem da izlazim van zgrade zbog cigare)...
- shmizlica
#5053 Re: Cigarete, odvikavanje
kad bolje skontam mene je uvijek nervirao onaj ''okus pepeljare'' u ustima poslije......
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5054 Re: Cigarete, odvikavanje
Bez toga "valjda"shmizlica wrote:i konačno izgurah sedmicuvaljda je to to sad...nema više nazad
![]()
yahel, hvala na podršci, bez tebe bih se još vrtila u krug najvjerovatnije![]()
šandi, pripremi čokoladu, ovaj put se ne zezam
Vidis kako se moze, kada se hoce
Nema na cemu
-
Zoya
#5055 Re: Cigarete, odvikavanje
7 mjeseci kako sam prestala 
- I am Happy
#5056 Re: Cigarete, odvikavanje
Pa.. svi mi imamo svoje razloge zbog kojih smo prestali, nesto sto je meni pozitivno tebi mozda nece bitiUbor Metenga wrote:Jednom pokušao, sad ozbiljno razmisljam da uspijem.. Volio bih da forumaši koji su se odvikli od duhana napisu I sve pozitivne strane tipa ne moram izlaziti iz stana da bih zapalio (ja, recimo, moram), ne moram razmisljati kad ce poslovni sastanak zavrsiti da odem vani I ispusim se (kod mene na poslu niko ne pusi, a kako sam tek poceo raditi za njih stvarno mi je problem da izlazim van zgrade zbog cigare)...
Zato papir u ruke i napisi svoju listu ( listu zbog cega ne zelis vise pusiti )...
- I am Happy
#5057 Re: Cigarete, odvikavanje
Svaka castZoya wrote:7 mjeseci kako sam prestala
Interesantno je kako se narod raspisao u ovoj temi pred novu godinu i u prvoj sedmici januara
Svi bi nesto da promjene u tih prvih 7 dana nove godine....
Za mene je nova godina pocela onog momenta kada sam odlucio prestati
- Fantassin
#5058 Re: Cigarete, odvikavanje
Zalijes chivasom ili black labelom i dobijes okus rajskih vrtovashmizlica wrote:kad bolje skontam mene je uvijek nervirao onaj ''okus pepeljare'' u ustima poslije......
- shmizlica
#5059 Re: Cigarete, odvikavanje
ne pušiš i sve je perfektnoFantassin wrote:Zalijes chivasom ili black labelom i dobijes okus rajskih vrtovashmizlica wrote:kad bolje skontam mene je uvijek nervirao onaj ''okus pepeljare'' u ustima poslije......
-
shandrprcSA
#5060 Re: Cigarete, odvikavanje
ekishmizlica wrote: šandi, pripremi čokoladu, ovaj put se ne zezam
- I am Happy
#5061 Re: Cigarete, odvikavanje
E kada ti ovako nesto kazes onda svi mogu prestatishmizlica wrote:ne pušiš i sve je perfektnoFantassin wrote:Zalijes chivasom ili black labelom i dobijes okus rajskih vrtovashmizlica wrote:kad bolje skontam mene je uvijek nervirao onaj ''okus pepeljare'' u ustima poslije......![]()
- shmizlica
#5062 Re: Cigarete, odvikavanje
i ne smijem drugačije kad me ti nadzireš 
- I am Happy
#5063 Re: Cigarete, odvikavanje
Jel' to hoces da me prikazes kao negativca 
- shmizlica
#5064 Re: Cigarete, odvikavanje
jok ba, kao uzdanicu
nema kod tebe hoćeš, nećeš....samo nećeš

- I am Happy
#5065 Re: Cigarete, odvikavanje
Spam ne pomaze
Opet svi izbjegavaju ovu temu 
-
shandrprcSA
#5066 Re: Cigarete, odvikavanje
cuvaj se smizlo ako ovaj put omanes
vjeruje u te

vjeruje u te
- I am Happy
#5067 Re: Cigarete, odvikavanje
Mislis da smijeshandrprcSA wrote:cuvaj se smizlo ako ovaj put omanes![]()
vjeruje u te
Ovaj put je prestala 100%
- shmizlica
#5068 Re: Cigarete, odvikavanje
opa, jestel se ovo vas dvojica urotili protiv mene
hvala dečki
hvala dečki
- Adnansu
#5069 Re: Cigarete, odvikavanje
Od petka nisam zapalio,kontam da je i ne zapalim vise nikako. Jucer na kafi je nisam zapalio,a obicno kad se nakanim da prestanem sve to padne u vodu na kafi kad mi dopizdi i kupim kutiju.
- shmizlica
#5070 Re: Cigarete, odvikavanje
ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, .....................

- I am Happy
#5071 Re: Cigarete, odvikavanje
JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI, JESI... i takva ces biti i ostati jos jako dugooooooooooooooooo vremena 
- Fantassin
#5072 Re: Cigarete, odvikavanje
Zivot je kratak.uzivaj u istomshmizlica wrote:ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, .....................![]()
-
shandrprcSA
#5073 Re: Cigarete, odvikavanje
kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada, kako je dobra cokolada,...shmizlica wrote:ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, ja sam nepušač, .....................![]()
- shmizlica
#5074 Re: Cigarete, odvikavanje
hebise fantasy
šandi samo ti pripremi čokoladu
yahel
šandi samo ti pripremi čokoladu
yahel
- I am Happy
#5075 Re: Cigarete, odvikavanje
Vala kada nisi od petka i nemoj !! Prva 3 dana su najgoraAdnansu wrote:Od petka nisam zapalio,kontam da je i ne zapalim vise nikako. Jucer na kafi je nisam zapalio,a obicno kad se nakanim da prestanem sve to padne u vodu na kafi kad mi dopizdi i kupim kutiju.