Psn wrote:@SportLux .. ma, to ona samo sada tako, jer ni pun mesec okrenula nije. Kad budu dva.. ili jos dalje - tri.. nece to tako biti.
Htela to nasa Vivace ili ne - vreme ide, a ona je sve dalje od prvog dana prestenka
daaa
Moderator: anex
Psn wrote:@SportLux .. ma, to ona samo sada tako, jer ni pun mesec okrenula nije. Kad budu dva.. ili jos dalje - tri.. nece to tako biti.
Htela to nasa Vivace ili ne - vreme ide, a ona je sve dalje od prvog dana prestenka
Sto jes - jes. Stvarno, svaka cast za VivaceSportLux wrote:Ma svaka joj cast![]()
Ja da sam se ovako lomio.....ma kakvi....3 dan bi odustao...ja na paciklooo i vozao se,tako nekako lijecio zivce.
to mi govore i rodjaci.Pasiflora wrote:Evo krenula je 7. sedmica i jutros sam, citajuci vase postove od prosla 2 dana, skontala da je sve puno lakse i da stvarno sve manje mislim na cigare. Doduse pocela sam osjecati pusace na ulici kada prodjem pored njih, kancelarije pusaca sve manje mirisu, a s ve vise imaju onaj mell ustajalog duhana koji se svuda zavukao... Mada mi jos uvijek divno mirise kada ujutro uz kafu pusaci zapale, mislim da sam na dobrom putu.
@vivace, stvarno mislim da si i ti na dobrom putu, ali nije dobro koliko vremena provodis na forumu - mislim da bi ti i za nogu bilo bolje da vise setas i izlazis napolje.
Sretno svima
nije samo se vivi prebacila na drugu temu .......... onu za skidanje kila ,tako da ovdje sad sve pusto nekako..............Psn wrote:
Jel' to pu'ko net?
Ahahaha -Joker88 wrote:prije bih rekla filozof![]()
Moji kuci isto ponekad motaju sa onom masinicomKal El wrote:Ima 2 sedmice odkad pušim duhan i bolji mi je od Drine i jeftinije izađe na kraju mjeseca
Ostale mi još 6 cigare..ako buraz ne donese kući punu kutiju nahebo sam, jer duhana nema
, meni se ne svidja, ostane nekako "vazduha" u cigari...