Svaka castJoker88 wrote:jok ja, meni 3 sedmice prosle danas, kako kod tebe stanje?Yahel wrote:Narode, zapalil se koja ?
Ih ja sam izdrzao ono najgore
@ vivace
Svaka cast i tebi
Ovaj put nema odustajanja
Moderator: anex
Svaka castJoker88 wrote:jok ja, meni 3 sedmice prosle danas, kako kod tebe stanje?Yahel wrote:Narode, zapalil se koja ?
Yahel wrote: Ih ja sam izdrzao ono najgoreevo prosla prva godina i 4 mjeseca
![]()
Opet trebas biti ponosnaPertini wrote:Ja (cini mi se) gazim 6. sedmicu. Da nije ove ogromne kolicine hrane koju unosim u sebe (+3,5 kg) bila bih jako ponosna na sebe.
i ja sam bila prestala na jednu godinu, pa opet pocela iz dosade, al necu vise, to je toYahel wrote:Prva godina je problem kasnije je lako![]()
![]()
Salim se naravnosve je u glavi, ko kaze da vise nikada nece zapaliti i NECE
ja sam se 2 kg udebljala , pa sam jutros vidjela da sam smrsala 1 kg, jedi grickalice kad vec moras nesto uzimat da jedes, kospice ili kokice, ne cips!Pertini wrote:Ja (cini mi se) gazim 6. sedmicu. Da nije ove ogromne kolicine hrane koju unosim u sebe (+3,5 kg) bila bih jako ponosna na sebe.
Pocni , i super ces se osjecati. Ja sam malo na svoj kucni orbitrek i jednom sedmicno odbojka,nije mi bilo dovoljno. Ali koji dobar osjecaj sada poslije zumba aerobicaJoker88 wrote: ja sam neki dan vrisnula kad sam vidjela koliko imam, sve hocu da pocnem da trcim, al ovo vrijeme nikakvo
Ih Yahel, Yahel .. cigare su nam proslostYahel wrote:Narode, zapalil se koja ?
Pa i ja sam na ovoj temi ima veci dvije godineka0406 wrote:Ih Yahel, Yahel .. cigare su nam proslostYahel wrote:Narode, zapalil se koja ?, imamo mi sada drugih briga, mozda bi se trebali prebaciti na dr.temu ... ali, ovo mi je ekipa bas nekako prirasla srcu, jednostavno mi drago zraknuti sta je ko napisao i kako se osjeca, sta je novo...
Pa imas li potrebu da jedes poslije vjezbanja. Ja ako ne jedem - hocu da umremka0406 wrote:Pocni , i super ces se osjecati. Ja sam malo na svoj kucni orbitrek i jednom sedmicno odbojka,nije mi bilo dovoljno. Ali koji dobar osjecaj sada poslije zumba aerobicaJoker88 wrote: ja sam neki dan vrisnula kad sam vidjela koliko imam, sve hocu da pocnem da trcim, al ovo vrijeme nikakvoOd nekog sam dobila onu Airwaves Extreme zvaku ... sto ona propuse, sto valjda vec sada dublji udisaj kako ne pusim. Odlicno, odlicno!!!!
Svi nam pokusavaju reci sto vise aerobnih vjezbi ... i tek sada vidim da su bili u pravu. Jedva cekam subotu.
Jutro,Pasiflora wrote: Pa imas li potrebu da jedes poslije vjezbanja. Ja ako ne jedem - hocu da umrem![]()
Majke mi imam osjecaj da mi je lakse bilo odreci se cigara nego hrane. Nikada nisam imala problema sa kilazom niti sam ikada u zivotu bila na djeti, ali ovo sada je jaaako zabrinjavajuce
Btw, dobro jutro svima
Pasiflora wrote:ALARM!!!! Jutros nisam stala u odjevni predmet koji sam nosila prosle sedmice AAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
oprosti al to mi je bila prva reakcija................samo smanji obroke i nemoj grickati gluposti i vidićeš da ćeš uskoro upasti opet u taj odjevni predmetPasiflora wrote:Nije smjesno - zalosno je
Disciplina je najvaznija. Probaj ujutro iscjediti pola limuna u casu tople vode. Metoda garantovano pomaze ali treba je primjenjivati par mjeseci bez iznimki, s tim da svako 15-tak dana napravis pauzu od 4-5 dana bez limuna, samo topla voda. Uz to eliminisi veceru, cips, grickalice. Jedi normalno, ali se ne natrpavaj. Nemoj praviti duple obroke, smanji postojece. Bices gladna par dana dok se organizam ne privikne na manje kolicine svega. Topla tekucina (nezasladjena) pomaze da se ubrza metabolizam. Pij cajeve. Sad su agrumi jeftini, a vrlo su korisni pripremljeni kao topli napitak.Pasiflora wrote:Nije smjesno - zalosno je
Ah, znam kako ti je ...Pasiflora wrote:ALARM!!!! Jutros nisam stala u odjevni predmet koji sam nosila prosle sedmice AAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
Obozavam ovoga malog ljutog smajlica![]()
Valjda cu i ja uspjeti...ka0406 wrote: Ah, znam kako ti je ...
Ja sam mogla stati, ali ruzan osjecaj .. zateze- to je bilo prosle sedmice, ali evo vec sad je malo bolje ( bila sam fina, hocu reci - fino sam se patila od proslog petka... )