Jarane, ako ne rijesis problem sada imat ces problema uvijek!! Nema gore povrede od ramena, rijetko koju vjezbu mozes raditi a da ne 'teretis' rame..Veliko Stopalo wrote:... ne popushta.
za sada 7 dana totalni mir. kad se smiri na preglede.
Moderator: anex
Jarane, ako ne rijesis problem sada imat ces problema uvijek!! Nema gore povrede od ramena, rijetko koju vjezbu mozes raditi a da ne 'teretis' rame..Veliko Stopalo wrote:... ne popushta.
hvala ti.ABAP wrote:Jarane, ako ne rijesis problem sada imat ces problema uvijek!! Nema gore povrede od ramena, rijetko koju vjezbu mozes raditi a da ne 'teretis' rame..Veliko Stopalo wrote:... ne popushta.
za sada 7 dana totalni mir. kad se smiri na preglede.
Mislim da se nisi dobro zagrijao prije početka vježbi i sjebo si rame.Privij svježi list kupusa i omotaj zavojem oko ramena.To će ti izvući bol.Ako ne vjeruješ alternativnoj medicini,onda kombinuj tople i hladne obloge i ublažiće ti bol sigurno.ljubisa007 wrote:Zdravo ljudi,poceo sam raditi mnoge vjezbe(zgibovi,sklekovi,propadanja).Nakon 2 mjeseca poceo sam da osjecam bolove u ramenu samo dok radim sklekove i propadanja.Vise nemogu raditi nista kad god pokusam ne mogu uraditi niti jedan.Sta vi mislite?
I prije i poslije treninga.Veliko Stopalo wrote:istezanje obichno ide prije ili poslije treninga.Miss D wrote:
Ja vec negdje gore rekoh da se istezem. Damski.![]()