@manekenko, cestitam, neka ste zive i zdrave
@Anelicha, ja ti skidam kapu za toleranciju...svekrva ti je vhr!...beba se mora kupat u zoru, a kad njoj nije cejf onda bas i ne mora

...nego ti dijete prilagodi sebi, ono je tvoje i ti i muz ste jedini odgovorni za njega...sta god da se sutra desi bice pa nisam ga ja rodila, to je tvoje dijete...koliko je moguce naravno, jer zivot u zajednici vjerujem da trazi dosta prilagodjavanja, sa svih strana, ne samo tvoje
po ovom pitanju svom muzu skidam kapu, nikada nije forsirao da njegova mama mora biti tih 40 dana sa nama...ne zivimo u zajednici, ali to su neki obicaji kad svi zele pomoci, samo sto mnogi nanesu vise stete nego dobra...ja sam njih sve, i njegovu mamu i moju sestru, o mojoj mami nema ni govora, stara je i nije se ni mislila petljati, niti bih joj ja dozvolila, otkantala 3. dan...nije rekao ni a...ostali nas troje i to mi je bilo najljepse doba...zajedno je kupali, kad mi mislimo da treba, i to nije bilo svaki dan, nisam zagovornik da se mala beba mora kupati svaki dan, kad vidis da se ukiselila okupaj je...sad kako je narsla i puze i svast dirka i hrane na sve strane, sad je druga prica, isprlja se za pola dana, ali tad dok nista drugo ne rade nego jedu i spavaju...no dobro
valja imati zivaca za druge ljude, razumjeti ih, ispostovati..ti si neka super smirena zena

....a ja sam ubijedjena da sam ja saburli

...ma brate volim sto nisam, odnosno jesam