Apaurin
Moderator: anex
-
anyy
#1 Apaurin
zanima me koliko kosta Bosaurin u apotekama i da li se moze uzeti bez recepta ?hvala
-
toccata
#2 Re: Apaurin
misli oko pet KM i ne ide bez recepta...izuzev u srpskom sarajevuanyy wrote:zanima me koliko kosta Bosaurin u apotekama i da li se moze uzeti bez recepta ?hvala
-
anyy
#3 Re: Apaurin
imas recept da mi prodas hehetoccata wrote:misli oko pet KM i ne ide bez recepta...izuzev u srpskom sarajevuanyy wrote:zanima me koliko kosta Bosaurin u apotekama i da li se moze uzeti bez recepta ?hvala![]()
![]()
-
toccata
#4 Re: Apaurin
anyy wrote:imas recept da mi prodas hehetoccata wrote:misli oko pet KM i ne ide bez recepta...izuzev u srpskom sarajevuanyy wrote:zanima me koliko kosta Bosaurin u apotekama i da li se moze uzeti bez recepta ?hvala![]()
![]()
imam, treba meni
a inace vrijedi ti samo mjesec dana taj recept, a pegla je dobiti ga...moras ih uvjeriti da ti bas nije dobro
a svoje cu recepte za koju godinu pisati tek...
pa probaj s lexaurinom, lexiliumom,a?
za koga ti je to?
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#5 Re: Apaurin
Dok ne počneš pisati recepte, molim te objasni mi koja je razlika između Apaurina i ovog boldiranog?toccata wrote:a svoje cu recepte za koju godinu pisati tek...
pa probaj s lexaurinom, lexiliumom,a?
za koga ti je to?