Zbunjen sam...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Great Cornholio

#51 Re: Zbunjen sam...

Post by Great Cornholio »

Mudar je onaj ko ne generalizira, jer vanjski izgled nije presudan da bi mi ocijenili da li je ta osoba "narcis" ili ne.
"Narcis" voli jedino sebe, drugi su samo sredstvo kojim će on obožavati sebe. Narcis nije u mogućnosti da prihvati činjenicu da postoji neko ko je toliko "slijep" da ne vidi kako je on savršen i zato zaslužuje da ga se "kuje u zvijezde".

Da ne idemo daleko od teme, pokretač teme nije "narcis", jer da jeste ne bi on za bilo koga mogao reći da je AVION a da takav avion ne pokuša da uvrsti u vlastitu flotu.
Možda je ta djevojka narcis, pa ga želi samo da dokaže da može imati bilo koga, pa ga to odbija, a možda i nije, možda je roditelji i okolina nisu toliko razmazili pa da pomisli da je bogom dana, da ne mora ništa činiti osim da bude lijepa.
dita von teese

#52 Re: Zbunjen sam...

Post by dita von teese »

MedenoSrce wrote:istina ja sam se uvijek lozila na strebere ali hirovita nisam bila

Ja sam se uvijek lozila na cudne likove :-?
Saraba

#53 Re: Zbunjen sam...

Post by Saraba »

dita von teese wrote:
MedenoSrce wrote:istina ja sam se uvijek lozila na strebere ali hirovita nisam bila

Mozda si previse normalna a suprotnosti se privlace
dita von teese

#54 Re: Zbunjen sam...

Post by dita von teese »

Saraba wrote:
dita von teese wrote:

Mozda si previse normalna a suprotnosti se privlace

Laze ko kaze da se suprotnosti privlace. :oops:
WildRedRose

#55 Re: Zbunjen sam...

Post by WildRedRose »

dita von teese wrote:

ja uvijek na one 'drugacije' od ostalih.. jesu u kategoriji cudnih ? :roll: :mrgreen:
dita von teese

#56 Re: Zbunjen sam...

Post by dita von teese »

WildRedRose wrote:
dita von teese wrote:

ja uvijek na one 'drugacije' od ostalih.. jesu u kategoriji cudnih ? :roll: :mrgreen:
Ma sve je to isto. :oops:
Quaresma

#57 Re: Zbunjen sam...

Post by Quaresma »

Lakat Jebić wrote:sacekaj da prodje ramazan, da se ovi okovani sejtani otkuju, sve ce ti se samo kazat
hahaha koji kralj :D

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4
eluna

#58 Re: Zbunjen sam...

Post by eluna »

_Sarajka wrote:
Adem meda wrote:Pozz ljudi, tražio sam neku sličnu temu ali nisam je našao..
Uglavnom, ukratko ću vam približit situaciju u kojoj se nalazim; znači, ima ta cura još od osnovne, odma da vam raščistim da mi se cura ne sviđa, barem ništa ne osjećam, al cura je ...AVION...
Ne znam kako se to desilo, ugl. pričali smo nešto, ja joj se sviđam i obećao sam joj da ćemo nekad popričat oko toga.. Ja sam sad u jednoj čudnoj situaciji gdje je ona zagrijana a ja hladan ko frižider, ne znam šta da radim, nisam neki mačo tip, mislim, bilo je par cura, al mi se svaka sviđala. Cura je stvarno fina i na mjestu, pored toga što je extra izgleda, vjerovatno najbolja iz moje generacije..
Pokušavam da razložim u svojoj glavi kako šta ali ne ide.. Stvarno mi je truba da je "odbijem" ili tako nešto jer znam da će kad ona nađe drugog biti nesto tipa: "koji sam ja konj", a opet, ako uđem u vezu sve će to bit nazor, i biću hladan cijelo vrijeme a ne glumi mi se baš...
Ako je neko imao sličnu situaciju cijenio bih prijedlog..
ps: ako sam iz nekog razloga prekršio pravila foruma, veoma bih cijenio da mi se da objašnjenje na koji način..
zz. :? :-) :-) :|
Prelijepe cure vrlo rijetko startuju nekog " osrednjeg " tipa.Mozda si joj neka pubertetska ili dječija simpatija te zeli ispuniti svoj hir.Uglavnom ni pored najbolje volje ne mogu shvatiti ni njenu pretjeranu zagrijanost za tebe a ni tvoju naglašenu nezainteresiranost za hodajući avion od djevojka a sedamnestogodišnjak si.
U tim godinama momci se obično loze na sve što ima dvije noge.A Ti hladan ko frizider ?
možda ga je strah da se previše ne zaljubi, pa da poslije pati ............ili ne daj bože da se "nađu" pa onda neće moć mjenjat ......u svakom slučaju stvar koju mora najprije sam sa sobom riješiti
nostradamus21

#59 Re: Zbunjen sam...

Post by nostradamus21 »

a kolko vi imate godina ???
eluna

#60 Re: Zbunjen sam...

Post by eluna »

nostradamus21 wrote:a kolko vi imate godina ???
:? ko
Zatamnjena stakla

#61 Re: Zbunjen sam...

Post by Zatamnjena stakla »

Ako će dat' odma' s njom, tom prvom, avijooon
nostradamus21

#62 Re: Zbunjen sam...

Post by nostradamus21 »

eluna wrote:
pa doticni s dilemom i doticna koja je predmet dileme
eluna

#63 Re: Zbunjen sam...

Post by eluna »

nostradamus21 wrote:
eluna wrote:
pa doticni s dilemom i doticna koja je predmet dileme
aha - pa napisao je momak, njemu je 17 godina :)
Saraba

#64 Re: Zbunjen sam...

Post by Saraba »

A njoj je 16 godina tek tek a vec bi u disko isla
eluna

#65 Re: Zbunjen sam...

Post by eluna »

Saraba wrote:A njoj je 16 godina tek tek a vec bi u disko isla
ma djevojka vjerovatno samo traži nekoga normalnog sa kim može da progovori opušteno
Avetinho

#66 Re: Zbunjen sam...

Post by Avetinho »

_Sarajka wrote: Prelijepe cure vrlo rijetko startuju nekog " osrednjeg " tipa.Mozda si joj neka pubertetska ili dječija simpatija te zeli ispuniti svoj hir.Uglavnom ni pored najbolje volje ne mogu shvatiti ni njenu pretjeranu zagrijanost za tebe a ni tvoju naglašenu nezainteresiranost za hodajući avion od djevojka a sedamnestogodišnjak si.
U tim godinama momci se obično loze na sve što ima dvije noge.A Ti hladan ko frizider ?
LOL :thumbup:

Mozda decku kasni pubertet.
Adem meda

#67 Re: Zbunjen sam...

Post by Adem meda »

Poz ljudi, nisam ulazio par dana ovdje i vidim da je tema privukla dosta komentara, hvala svima.

Izlasli smo jedan dan, pričali i dosta me iznenadi njeno ponasanje, nevjerovatno je koliko je otvorena prema meni, kao da me zna par godina.
Dosta mi je rekla stvari na temu "zasto ja" iako nisam pokušavao uopšte da izvučem to pitanje iz nje, kaže mi da sam dosta privlačan nekom tajnovitosti il tako nešto i da je to dosta privuklo.
Mada, imao sam vremena za razmisljanje ovih par dana, i shvatio sam da sam sve prethodne cure uveliko zavolio nakon dugog perioda upoznavanja i priblizavanja što kod nje nisam i dosta rijetko imam priliku za to što je vjerovatno main reason za tu moju "nezainteresovanost "

Trajalo je to par dana, pričanje, neko zbližavanje, komentarisanje prolaznika kroz smijeh i šuplja o muzici, bajramu i kakvim glupostima, ne znam, osjećam da mi treba baš dosta vremena da shvatim odgovara l' mi osoba ili ne a u isto vrijeme imam osjećaj da se curi žuri i da želi što prije vezu. Ta kombinacija mi je stvorila pritisak koji mi ne odgovara tako da je sve na leru..

Iritira me mnogo što sam osoba kakva jesam, tvrdoglav, promjenjiv, teško dostupan, rijetko se kad osjetim svojim čak i pred društvom nerijetko imam osjećaj da nisam svoj..

Negdje sam pročitao da ću se cijeloj ovoj situaciji smijati za par godina i vjerovatno vi kad čitate ovo mislite kako je glupo bit u ovim godinama i da mi je to jedini problem u zivotu što je vjerovatno i tačno, ko zna, možda za par godina zajedno budemo ovo čitali.
Last edited by Adem meda on 12/08/2013 15:06, edited 1 time in total.
Avetinho

#68 Re: Zbunjen sam...

Post by Avetinho »

Kao studenti iz Beca, koji svake godine u ljeto svrate na Forum, jer ne mogu na more.
Zatamnjena stakla

#69 Re: Zbunjen sam...

Post by Zatamnjena stakla »

Jesi l' se odzbunio?
miki.ba

#70 Re: Zbunjen sam...

Post by miki.ba »

Idealno rjesenje za situaciju kao sto je ova jeste da odes do toaleta i da ga trehnes... :-D
Sudija sviraj kraj :sax:
ZV Keli

#71 Re: Zbunjen sam...

Post by ZV Keli »

promil wrote:samo kemoterapija nista drugo ti ne moze pomoci...
Image
:mrgreen:
eluna

#72 Re: Zbunjen sam...

Post by eluna »

Adem meda wrote:Poz ljudi, nisam ulazio par dana ovdje i vidim da je tema privukla dosta komentara, hvala svima.

Izlasli smo jedan dan, pričali i dosta me iznenadi njeno ponasanje, nevjerovatno je koliko je otvorena prema meni, kao da me zna par godina.
Dosta mi je rekla stvari na temu "zasto ja" iako nisam pokušavao uopšte da izvučem to pitanje iz nje, kaže mi da sam dosta privlačan nekom tajnovitosti il tako nešto i da je to dosta privuklo.
Mada, imao sam vremena za razmisljanje ovih par dana, i shvatio sam da sam sve prethodne cure uveliko zavolio nakon dugog perioda upoznavanja i priblizavanja što kod nje nisam i dosta rijetko imam priliku za to što je vjerovatno main reason za tu moju "nezainteresovanost "

Trajalo je to par dana, pričanje, neko zbližavanje, komentarisanje prolaznika kroz smijeh i šuplja o muzici, bajramu i kakvim glupostima, ne znam, osjećam da mi treba baš dosta vremena da shvatim odgovara l' mi osoba ili ne a u isto vrijeme imam osjećaj da se curi žuri i da želi što prije vezu. Ta kombinacija mi je stvorila pritisak koji mi ne odgovara tako da je sve na leru..

Iritira me mnogo što sam osoba kakva jesam, tvrdoglav, promjenjiv, teško dostupan, rijetko se kad osjetim svojim čak i pred društvom nerijetko imam osjećaj da nisam svoj..

Negdje sam pročitao da ću se cijeloj ovoj situaciji smijati za par godina i vjerovatno vi kad čitate ovo mislite kako je glupo bit u ovim godinama i da mi je to jedini problem u zivotu što je vjerovatno i tačno, ko zna, možda za par godina Elma i ja budemo ovo zajedno čitali.
mislim da bi trebao izbrisati njeno ime - tj. nisi trebao to ni pisati ......bez obzira što je nedefisano KOJA - ipak
Lider u regionu

#73 Re: Zbunjen sam...

Post by Lider u regionu »

Sorel wrote:Jesi l' se odzbunio?
Nije jos
Haj_Halve

#74 Re: Zbunjen sam...

Post by Haj_Halve »

Zanimljiva tema a moram prizati da je jako rijetko da neko u tim godinama nije napaljen na djevojku, jer kao sto sam kaze ona je 'avion'. Stvarno rijetko. Ali hemija je cudna stvar. Samo se plasim da kasnije ne bi zazalio jer mladost prodje. Imas ti jos dosta vremena za misliti o osjecajima - sada je vrijeme za provod i eksperimentisanje. Kako na fizicko/emotivnom polju, tako i na drugim poljima (sex, drugs and rock 'n' roll). Najgore sto ti se moze desiti jer da sa nekih 15-20 godina zalis sto se nisi dobro zabavio tokom mladjih dana.

Iz tvojih postova imam dojam da te ona pocinje da gleda kao prijatelja, ta otvorenost zvuci kao da te ne vidi kao prijetnju, tj da je neces 'safatati' tako da nisam siguran da li bas hoce s tobom ili onako samo koketira (u narodu poznatije kao cock-tease).

Zivjeo!
Russki

#75 Re: Zbunjen sam...

Post by Russki »

zbunjen i ošamućen
Post Reply